HAMİLELİK BELİRTİLERİ? ?

Merhabalar benimde reglim gecikeli 4.gunum dun pembe akintim vardi okadar azki peceteye gelicek kadar bu sabahda ayni sekilde basta sari beyaz akintim vardi. Bu ay 10 gun sogan suyu ictim benm reglim gecikmezdi. Ilk gun gelmeyince test yaptm negatif. Diycem o ki bu yerlesmee kanamsi olablr mi? Cok konustum teskkurler :)

canım olabilir tabiki ama bunu öğrenmenin en iyi yolu kan testi inşallah gönlündeki olur:)

merhaba, bende 1 senelik evliyim 30 nisan adet son günümde gün aşırı olarak korunmadık. 1 mayıstan itibaren korunmuyoruz. 20sinde hastalanmam gerekiyor bu tarihlerde test yaptırmam erken mi olur :/ birde o bahsettiğiniz belirtilerin hiç bir bende yok sadece akıntı fazla geliyor oda üşütüyorum diye düşünüyorum.
çok yazdım ne zaman test yaptırmalıyım yardımcı olabilir misiniz.

Selamm kızlar 3 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum bilenleriniz vardır bugün 10.gün 2 tane test almıştım dayanamadım öğlen gibi yaptım ikinci çizgiyi gördüm p.tesi kan vericem ve yarın testi tekrarlicam sizce olumlumudur

Canım 7gün kala bat a kan testi yaptırılıyor. Diğeri için herkesin değişiyor canım hassas testlerden de alabilirsin ama clear blue falan 4gün kala gösteriyor diğer normal gebelik testleri için geçmesini beklemek gerek adetin inşallah hayırlısı ile kavuş canım

Aaaa ikinci çizgi ha at da bakalım canım fotoya

Tamam canım inşallah hamişsindir acaba çatlatma iğnesinin bu testlere etkisi oluyor mu ben bilmiyorum.. ayy güzel haber alırız inşallah

Tamam canım inşallah hamişsindir acaba çatlatma iğnesinin bu testlere etkisi oluyor mu ben bilmiyorum.. ayy güzel haber alırız inşallah
Çatlatma iğnesi hcg hormonunu etkiliyor ama 9.10.11 günde bile öğrenenler var onun için yarın tekrar test yapcam inşallah hamileyimdir rabbim büyük

Kızlar mrb benim de bi sorum olacak sizlere bugun adet olmam lazımdı ama henüz tık yok 5 gundur ovulasyon testi yapıyorum ve hep pozitif cikiyo test çizgisi control çizgisinden de koyu testler mi bozuk diye başkasında da denedim hayır sorun yok testlerde sizce bu nedir hamile olabilir miyim lütfen cvp yazin banaa

Hamilesinnnnnnn inşallah kan ver canım acile gidip veya idrar testi yap önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…