İnşallaahhh canım pozitif haberini bekliyorum inşallahhhİnşallah Cnm yarin hamileyimmmm yazabilmek umuduyla.sende hayırla al güzel haberi inşallah ilgin için cookk teşekkürler bana iyi geldin
Rabbim sabir veriyo demekki. :)valla iyi dayanıyorsun ya ben olsam çoktaan baktırmıştım :)
Canım benim adetime daha 14 gün var yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk dün kan verdim sonuç 1.20 çıktı sizce gebe miyim acabaBenm tek belirtim sari beyaz akinti olmustu. Mide bulantisi olmadi ama sadece arabaya binince midem bulaniyordu hala daha oyle. Tabi 15. Haftaya geliyorum ara ara karin agrisi bel agrisi olmaya basladi. 6 7 haftalikkende sol ve sag olarak kasiklarima igne batar gibi olup geciyordu. Ins hamilesindir
Çok erken davranmışsın canım kan testinde bile olsa gebeligin saptanması için döllenmeden en az 7-8 gün geçmesi gerekiyor. Yani kabaca adetine 5-6 gün kala belli olur en erken. O da eğer hcg degerın yüksekse. İnşallah hamişsindirCanım benim adetime daha 14 gün var yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk dün kan verdim sonuç 1.20 çıktı sizce gebe miyim acaba
Teşekkür ederim canımÇok erken davranmışsın canım kan testinde bile olsa gebeligin saptanması için döllenmeden en az 7-8 gün geçmesi gerekiyor. Yani kabaca adetine 5-6 gün kala belli olur en erken. O da eğer hcg degerın yüksekse. İnşallah hamişsindir
Adetine 14 gun varsa suan daha yumurtlama donemindesin hamile olamazsın degerlendirin bgnleriCanım benim adetime daha 14 gün var yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk dün kan verdim sonuç 1.20 çıktı sizce gebe miyim acaba
Cnm mrb haber veririm demiştim dediğini yaptım ve idrar testi yaptım bugün sonuç pozitif hamileyimmmmmİnşallaahhh canım pozitif haberini bekliyorum inşallahhh
Hadi ya hayırlı olsun resmini at kızzz çoook sevindimmmCnm mrb haber veririm demiştim dediğini yaptım ve idrar testi yaptım bugün sonuç pozitif hamileyimmmmm
Darısı tüm isteyenlere olsun nasıl yükleniyor bi türlü beceremiyorumHadi ya hayırlı olsun resmini at kızzz çoook sevindimmm
Canım googleden gir yükleniyor dosyalara tıklayıpDarısı tüm isteyenlere olsun nasıl yükleniyor bi türlü beceremiyorum
Canım nasıl anladın ovülaayondan , hrp çift mi çıkıyordu?Bende ovulasyon testiyle gebelik ogrenenlerden oldum sorusu olan olursa seve seve yanitlarim
Aminn canım rabbim isteyen herkeze versin ben yarın tekrarlicam testi hayırlısıylaÇok sevindim kuzular mutlu haberlerinize maşallah ayy rabbim hepimize göstersin güzel bebişli günleri aminn
İnşallah canım beni haberdar etÇatlatma iğnesi hcg hormonunu etkiliyor ama 9.10.11 günde bile öğrenenler var onun için yarın tekrar test yapcam inşallah hamileyimdir rabbim büyük
O heyecanla naparım bilmiyorum inşallah haber veririm sabah 6 da yapıcam ...sende durumlar nasılİnşallah canım beni haberdar et
Canım googleden gir yükleniyor dosyalara tıklayıp
Senin de bekliyorum güzel haberini inşallahAminn canım rabbim isteyen herkeze versin ben yarın tekrarlicam testi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?