Evet pazartesiden beri hep pozitif yani bayağı pozitif test çizgisi control çizgisini solda sıfır birakiyo o kadar diyimiCanım nasıl anladın ovülaayondan , hrp çift mi çıkıyordu?
Ben pozitifi gördüm canım yarın trkrarlicam inşallah güzel haberim kesinleşcek hayırşı olsunSenin de bekliyorum güzel haberini inşallah
Canım bu değerlere göre hamilesin denilmez , adetinin geçmesini bekle 5 i geçmeliki hamilesin diyelimIyi gunler herkese ya ben yaklaşık 4 ay once düşük yaptım2 ay sonrasında bir daha kontrole gittim gebemiyim diye o zaman değer 0.81 çıktı yani yoktu daha sonra yani bundan 12 13 önce bu kan testi yaptım onda 1.20 çıktı ama gunume daha 10 gun vardi simdide 3 gün geçiyor dunde acile gitme zorunda kaldım ortada test yaptilar değer bu sefer 2.0 çıktı sizce hamilemiyim ve beklemeliyim ve kaç gün sonra test yapayim ya da yapmayayım ne olur yardimci olun bana
Peki kaç gün geçsin ben biraz tecrubesizimCanım bu değerlere göre hamilesin denilmez , adetinin geçmesini bekle 5 i geçmeliki hamilesin diyelim
2 gün felan bi geçsin kan verirsinnPeki kaç gün geçsin ben biraz tecrubesizim
O zaman bugünle beraber zaten 3 gün geçiyor o zaman ben hafta içine herhangi bir gün yapayim çok teşekkür ederim insallah hamileyimdir çünkü çok istiyorum rabbim herkese nasip eder insallah bana da nasip eder2 gün felan bi geçsin kan verirsinn
İnşallah hamilesimdir canımm günün geçsin herhangi bi gün kan verO zaman bugünle beraber zaten 3 gün geçiyor o zaman ben hafta içine herhangi bir gün yapayim çok teşekkür ederim insallah hamileyimdir çünkü çok istiyorum rabbim herkese nasip eder insallah bana da nasip eder
Çok teşekkür ederim sizeİnşallah hamilesimdir canımm günün geçsin herhangi bi gün kan ver
Ne demek canım herzamanÇok teşekkür ederim size
Bende adet psikolojisi etkin canım birşey yok sanırım ya son 1yarin olmam gerekiyorO heyecanla naparım bilmiyorum inşallah haber veririm sabah 6 da yapıcam ...sende durumlar nasıl
Az kalmış belirtilerin varmı adet olacağına dair inşallah olmazsın bak bugünün testini atıcam...Bende adet psikolojisi etkin canım birşey yok sanırım ya son 1yarin olmam gerekiyor
Çok sonuç ne şimdi anlamadım ben negatif miAz kalmış belirtilerin varmı adet olacağına dair inşallah olmazsın bak bugünün testini atıcam...
Vallahi çizgi varda çok az işte bilmiyorum bende dondum kaldım bat 18 belli olcak işte o zamanÇok sonuç ne şimdi anlamadım ben negatif mi
Çok erken belki de Suan inşallah dilediğin gibi bi sonuç alırsınVallahi çizgi varda çok az işte bilmiyorum bende dondum kaldım bat 18 belli olcak işte o zaman
Aminn aynen öyle beklicem canım rabbim büyük benim için ne hayırlıysa o olsunÇok erken belki de Suan inşallah dilediğin gibi bi sonuç alırsın
AmiiinnnnnnnAminn aynen öyle beklicem canım rabbim büyük benim için ne hayırlıysa o olsun
mıydıAmiiinnnnnnn
Bana mı soruyosun rabissclyn'a mı bilemedimCanım adet öncesi belirtin var
mıydı
Sana soruyorum kuzumBana mı soruyosun rabissclyn'a mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?