• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

mihri_63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
23
4
1
23
Merhaba arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti ama ikinci gününde test yapmıştım negatif çıktı erken gebelik testi yapmıştım sizce hamilelik varmıdır böyle olan varmı

Normalde reglin ilk günü bile yapsanız hafif silik çıkması gerekiyor hangi testle yaptınız

Benim de aynı şekilde gecikmede dördüncü gün. Bat günü laboquick yaptım negatif( sabah vakti)gecikmenin üçüncü günü bebe time erken gebelik yaptım negatif ( öğlen saati) , dördüncü günü de bebe time normal testi yaptım negatif ( sabah) , benim nasibi zorlayış diyeceğim ama hala regl olacağım gibi bir his yok, hamile değilsem bile bugün 5. Gecikmeye girdim normalde hep vaktinde olurum. Böyle ev testlerinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır acaba

Benim de aynı şekilde gecikmede dördüncü gün. Bat günü laboquick yaptım negatif( sabah vakti)gecikmenin üçüncü günü bebe time erken gebelik yaptım negatif ( öğlen saati) , dördüncü günü de bebe time normal testi yaptım negatif ( sabah) , benim nasibi zorlayış diyeceğim ama hala regl olacağım gibi bir his yok, hamile değilsem bile bugün 5. Gecikmeye girdim normalde hep vaktinde olurum. Böyle ev testlerinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır acaba
Ben bi kere yaptım sadece arada gelen kasık ağrısı tam olucam diyorum bi bakıyorum gelmemiş 4 gündür böyle bugün beşinci günüm

Back
X