- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Ayni yazdiklarin bana oldu...Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Benimde tek belirtim bu pembemsi su ilk defa basima geldi. Benimde normalde fena agrir ama ne agri ne baska bisey var adete dair anlamadim ya :/ yarin adet olmam gerekiyor ama bugunden pembe su gelmesi cok garip ilk defa basima geliyor normalde dedigim gibi kahverengo leke gelir ve sonrasinda az da olsa kan gelir devami da agriyoa birlikte gelirdi pskolojik mi acaba ya bedeninizin oyunu mu :/Ayni yazdiklarin bana oldu...
Sadece gogus ucu aciyordu gecti ama normalde adetim cok sancili gecer. Karin agrisindan kalkamam bile yerimden ama bugun sessiz sedasiz kanama oldu ama cok az...
Ben suan adet oldugumu dusunuyorum ama adet oldugumda senin dedigin gibi.. az az gelmiyor.
Ama hamilelik le ilgilide hic bir belirti yok. Kasik agrisi falan. Sadece adetim gecikti.
Ins. Adet değildir ama sanirim adet galiba.
Ama aynisini yasiyorum senin yasadiginin.
Aynen aynen bende bende...Benimde tek belirtim bu pembemsi su ilk defa basima geldi. Benimde normalde fena agrir ama ne agri ne baska bisey var adete dair anlamadim ya :/ yarin adet olmam gerekiyor ama bugunden pembe su gelmesi cok garip ilk defa basima geliyor normalde dedigim gibi kahverengo leke gelir ve sonrasinda az da olsa kan gelir devami da agriyoa birlikte gelirdi pskolojik mi acaba ya bedeninizin oyunu mu :/
Benim her ay duzenli olurdu hamilelik dusundugum icin stres yaptim belli ki vucudumuzun bize oyunu :/ rabbim insallah cumlemize gebeligi nasip eder saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza. Haber et beni canim son durumlardan ben yarina bakarim duruma gore :/ insallah tutmustur bu ayAynen aynen bende bende...
Benim zaten 10 gun gecikti ama benim duzensizlik oldugu icin umursamadim gecikmeyi tabi yinede bir umut bekledim ama... neyse. Bende regl olmak icin karin agrisi agrisi bekliyorum. Hic birsey hissetmeden acik kirmizi cook az bi kirlenmis camasir ama simdi de azicik var. Yarina kadar çoğalmazsa suphelenirim. Cogalirsa bu ayda pufff...
Tamam. Sende haber et.Benim her ay duzenli olurdu hamilelik dusundugum icin stres yaptim belli ki vucudumuzun bize oyunu :/ rabbim insallah cumlemize gebeligi nasip eder saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza. Haber et beni canim son durumlardan ben yarina bakarim duruma gore :/ insallah tutmustur bu ay
Ben bu insanlari hic anlamıyorum insanin takmayacagi varsada boyle dangalaklardan dolayi takiyoruz. Evlenmeden once yokmu kimse eee ne zaman evleniyorsun kiz evde kalacan bilmem ne evlenirsin eeee bebek yok mu bebek olur eee bu bebege kardes yok mu bilmem ne bu eeer lerin sonu gelmez kimseyi tatmin edemezsin o yuzden birak ne dusunurlerse ne sorarlarsa kulagini tika her ne kdr zor olsa da tika canim. Kendimiz icin istiyoruz bu bebegi dunyaya daha ski tutunabilmek icin yasama sebebimiz olsun diye anneligi tatmak icin vs.vs daha bi suru sey sayabiliriz. Rabbim sagliklisini hayirlisini guzel bir vakittr nasip edecek insallah.. olmayacaksa da vardir bir hayir napalim elimizden baska bisey gelmiyor ki. Belki senin bebis vardir az buz zaman degil ama duzensiz oldugunu soyledin bu kafami karistirdi:/ benim ilk defa boyle oldu oda pskolojik olabilir diye dusunuyorumTamam. Sende haber et.
Ama benim.umudum bitti acikcasi.
Kv aradı esim telefonu tutusturdu elime gitti. En sinir olduğum hareketi bu. Neyse konusuyiz komsusu var yanında hic sevmem o kadini. Kv diyoki teyzede torun soruyor. Bende sorun anladim ne sorunu diyorum. Torun torun. Dedim olsa duyar merak etmesinm
Himm dedi kv. Dedim yok.
Olsa sanki saklicaz milletten sorup duruyorlar.
Normalde kizmam sinirlenmem ama o kadini sevmiyorum hic. Hic yuz vermekte istemiyorum.
Canim benim cok dengesiz. 1.5 ayda surebiliyor tam gunde. Kimuasal gebelik yasamadan 2 ay omce duzenli oldu sonra hamile kalmisim. Ilk defa ozaman duzenli olmustu ama simdi yine aynı. Oek umidim yok acikcasi. Yarinda bukadar az olursa persembe gunu kan veririm. Yok cogalirsa regldir ozaman.Ben bu insanlari hic anlamıyorum insanin takmayacagi varsada boyle dangalaklardan dolayi takiyoruz. Evlenmeden once yokmu kimse eee ne zaman evleniyorsun kiz evde kalacan bilmem ne evlenirsin eeee bebek yok mu bebek olur eee bu bebege kardes yok mu bilmem ne bu eeer lerin sonu gelmez kimseyi tatmin edemezsin o yuzden birak ne dusunurlerse ne sorarlarsa kulagini tika her ne kdr zor olsa da tika canim. Kendimiz icin istiyoruz bu bebegi dunyaya daha ski tutunabilmek icin yasama sebebimiz olsun diye anneligi tatmak icin vs.vs daha bi suru sey sayabiliriz. Rabbim sagliklisini hayirlisini guzel bir vakittr nasip edecek insallah.. olmayacaksa da vardir bir hayir napalim elimizden baska bisey gelmiyor ki. Belki senin bebis vardir az buz zaman degil ama duzensiz oldugunu soyledin bu kafami karistirdi:/ benim ilk defa boyle oldu oda pskolojik olabilir diye dusunuyorum
En iyisini yapiyorsun o zaman canim. Ay ne diyim ya olsa niye soylemeyeceksin sanki kisi kendinden bilirmis isi ondan öyle diyor kendi gibi dusunuyor saklayacagini dusunuyor o yuzden . Yarinda olmazsam test yapsam mi ya :/Canim benim cok dengesiz. 1.5 ayda surebiliyor tam gunde. Kimuasal gebelik yasamadan 2 ay omce duzenli oldu sonra hamile kalmisim. Ilk defa ozaman duzenli olmustu ama simdi yine aynı. Oek umidim yok acikcasi. Yarinda bukadar az olursa persembe gunu kan veririm. Yok cogalirsa regldir ozaman.
Canim ben cevremi asla takmam kafama. Ben cikip, benim cocugum olmuyor bir sıkıntı mi var diyebikecek yurekteyim.
Takmam kim ne dusunuyor kim ne diyor diye cunku onlar beni ilgilendirmiyorki ben onlari ilgilendireyim birde herkes birsey der seni uzer ama seni uzdugunu unutup kapisini ceker guler eglenir. Arkasinda kirik kalp birakmis birakmamis umurlarinda olmaz. O yzuden ben cevremi zerre takmam.
Ve cocuk soranlara kizmam hic normalde. Nasip der cikarim ama o kadini sevmiyorum ya... o yuzden oyle dedim sanirim duymamaistir zaten kv deye demistim cunku. Olursa duyar zaten diye.
Bi ara kv sen hamilesin bizden saklıyorsun. Dedim.neden saklalayim osla neden soylemeyeyim.
Ey kurban olduğum ALLAHIM
Can'ım benim benim de aynı bu şikayetlerim vardı 6 gün önce falan test yaptım çıkmadı negatifti doktor dediki erken gelmişsin varsa bile çıkmaz adet günün den 4 gün sonda gel dedi ve hala da göğüslerim şiş ve kasıklarım da ağrı var bel Ağrı'm ve kasık Ağrı'm ilk günkü gibi olmasa da var her an adet olacakmışım gibi üstelik adetime de 12 gün varberivan01 cnm bence sen yine test yaptır
Can'ım benim benim de aynı bu şikayetlerim vardı 6 gün önce falan test yaptım çıkmadı negatifti doktor dediki erken gelmişsin varsa bile çıkmaz adet günün den 4 gün sonda gel dedi ve hala da göğüslerim şiş ve kasıklarım da ağrı var bel Ağrı'm ve kasık Ağrı'm ilk günkü gibi olmasa da var her an adet olacakmışım gibi üstelik adetime de 12 gün varilk defa böyle oldum bilmiyorum
Benim bir gün geç ti adetimi bu gün test alacam inşllh hamileyimdir ya iki 3 gün sonra yapmayı düşünüyorum bu arada kim anne olmak istiyorsa rabbim herkese tattırsın bu duyguyu banada aminnnn
Tmm tatlım testi aldım bu gün pazartesi yapacam haberin olsun çünkü idrar testlerinde erken belli olmuyormuş ne kadar geç o kadar iyiymi şonuç için kan testinde hemen belli oluyorda idrarda geç oluyormuş aklında bulunsun inşllh cnm inşllh hamileyizHade hayırlısı tatlım inşAllahhhhh hamilesindir.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzÂmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Belirtilerimizi hemen hemen aynıdır bakalım sonucunu mutlaka haber ver bebeğim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?