Hamilelik belirtileri?

Benim de karnım yaklaşık 20 gündür şiş ve ayrıca göğüslerim de aynı şekilde ve dediğin gibi sık sık acıkıyorum yendiğim halde doymuyorum ama daha adetime var Can'ım.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah sana bağışlasın

Hade hayırlısı inşAllah Bebiş var
Bende hala bekliyorum adetime 7 gün var belirtiler devam ediyor hayırlısı inşAllah

Ve umudum bitti sanki

Umudun bitmesin canım arkadaşım veren allah dır eger hamile degilsek vardır bununda bir hikmeti bende de son 3 gündür böyle oluyor atıyorum bu gün midem yandı gegirme tuyor beni ertesi gün o olmuyor ertesi gün oluyor bel agrısı her sabah ver ve bu 4 ,5 gün boyunca bir kaşıntı tuttu beni bacaklarımı filan çok kötü kaşıyorum uykudan uyanıp kaşıyorum o derece düşün şimdi ona bakıyorum hamilelikle ilgilimi diye

Ben de öyle bazen sancım var bazen yok göğsüm cok cok ağrıyor hiç birşey tahmin etmiyor kıyafet bile bilmiyorum ki şaşırdım. Kaşıntı ilginç ya tatlım sen test yapsana

Hayırlısı inşAlllah Can'ım ya

Günaydın tatlım az önce test yaptım negatif tek çizgi çıktı mlsf ama halen belim agrıyor azda olsa bulatı hissi var bende anlamadım gitti neyse olmadı hadtaneye giderim bişey varsa çıkar yoksada muhane olmuş olurum
Ama bu kadar belirti oldu gerçekten hamileymiş gibi hissettim iki hafta boyunca ya bir insan bu kadar belirtiden sonra hamile olmaması koyuyor insana be

Hadi ya cok üzüldüm ben de test yapmayı düşünüyordum pazartesi ama artık isteğim yok yapmayacam herşeyin hayırlısı Can'ım bu ay dikkat et inşAllah tuttururuz.
Önümüzde ki ay
Bu arada kolay gelsin tatlım :) erken yapmışsın işini ben yeni uyandım bu günler de yataktan çıkasım yok

kızlar merhabalar buraları sürekli takip ediyorum. 2yıldır çocuk istiyoruz. bende pko var bi türlü hamile kalamadım. fakat bu ay kendimi hamile hissediyorum hatta onun sevincini yaşıyorum içimde resmen :) bat 2gün var. ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım. o günleri değerlendirdik. o günlerden beri bitmeyen kasık ağrılarım var ayrıca göğüslerim çok hassas ve çok şişti.uçları da batıyor. çok açık sarı kremsi kokusuz akıntım var. sol kasığım özellikle çok batıyor ve yüz üstü yatmakta zorlanıyorum.sol bacağım da kasılıyor sürekli. her zaman da aç hissediyorum.değişiğim yani bu ay. :O umarım güzel haberler alır isteyen herkes. bana neler oluyo bilemiyorum ve hep dua ediyorum....

Kan testi yapmayı düşünüyorum ama ne yalan söyleyeyim canım yapmayı istemiyor hayırlısı olsun cnm ama sen yap cnm ya çünkü hastalanmadan önce degişikler oldu hastalanmazsan yap testini cnm

Hayırlısı olsun cnm senin adına çok sevindim

canım 5 haftalık hamileyim ve korunurken kaldım sürpriz oldu yani son zamanlarda iştahsızlık uyku hali yorgunluk mide bulantısı kokuya duyarlılık ve sıcak havada herkes yanarken benim üşüme gibi şikayetlerim olunca test yaptım çıktı dra gittim netleşti eğer bunları yaşıyorsan hamile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…