- 5 Eylül 2016
- 246
- 176
- 23
- 35
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Tmm tatlım testi aldım bu gün pazartesi yapacam haberin olsun çünkü idrar testlerinde erken belli olmuyormuş ne kadar geç o kadar iyiymi şonuç için kan testinde hemen belli oluyorda idrarda geç oluyormuş aklında bulunsun inşllh cnm inşllh hamileyiz
Al benden de o kadar tatlım halsizlik çok var bende ve kasıklarımda agrıyor ben genelde sabahları uyanın ca midem hafiften yanıyor şimdi ümütlenmek de istemiyorum eger hamile degilsem üzülürüm diye hayırlısı olsun ikimiz için de cnmTamam tatlım.
Benim de kasığımda ağrı var ve iki gündür fena halde halsizlik var ve midem de bulanıyor anlamadım ki bir yanım test yap diyor diğer yanım da yine hayalkırıklığı boşver diyor.
Dogru söylüyorsun aslında ama yine de ben bir iki gün bekleyim cnm testte çıkmazsa doktora gidecem ultrasyonda baksın diye orda varsa var yoksa yok ama inşllh vardır ya çok istiyorumAynen benim de öyle hade hayırlısı inşAllah Aslından sen test yaparsan çıkar ya yapsana zaten günün geçmiş varsa muhakkak çıkar benim daha 12 günüm var
Cnm günaydın bu gün sabah her zamnkoden birazcık daha fazla midem yandı bulandı kusmak için uyandım lakin yine kusamadım yüzümü filan yıkadım uyumaya gittim uyuyamadım kasıklarımın agrısı basladı simdi gecti ama yanma var peynir yiyecem şimdi kusmayı kesiyormuş diye inşllh hamileyim inşllh yaAynen benim de öyle hade hayırlısı inşAllah Aslından sen test yaparsan çıkar ya yapsana zaten günün geçmiş varsa muhakkak çıkar benim daha 12 günüm var
Cnm günaydın bu gün sabah her zamnkoden birazcık daha fazla midem yandı bulandı kusmak için uyandım lakin yine kusamadım yüzümü filan yıkadım uyumaya gittim uyuyamadım kasıklarımın agrısı basladı simdi gecti ama yanma var peynir yiyecem şimdi kusmayı kesiyormuş diye inşllh hamileyim inşllh ya
3 . gün geç aynen o zmn yarın sabah uyanır uyanmaz test yapayım çıkmaz sa da beklerim bu belirtiler devam ediyorsa dogru kan vermeye giderim sağlık ocagınaCan'ım benim ya inşAllahhhhhh vardır yani var gibi de görünüyor zaten kaç gün geçti adetinin üzerinden 3 gün geçmişse bile çıkıyor Can'ım yap bence testini
AaaaaaaaammmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAynen yaAllahım lütfen eylül ayı bize mutluluklar bahşetsin bütün gebe kalmak isteyenlere inşAllah
Tmm cnm haber veririm ben merak etme sen cnmHaber et bana tamam mı tatlıminan senden daha fazla heyecanlıyım
Yok tatlım ya daha yapamadım malum yarın bayram ya teşkale var dı yapmadımGünaydın tatlım. Testi yaptın mı
Adet olmadım cnm merak etme sen peki sende hastalanmadın degil miAnladım Can'ım hayırlısı inşAllah. Adet olmamışsan inşAllahhh kesin vardır.
Ohh iyi bari kesin hamilesin Allah'ın izniyleAdet olmadım cnm merak etme sen peki sende hastalanmadın degil mi
Aynen hayırlısı olsun canımOhh iyi bari kesin hamilesin Allah'ın izniyleHayır benim günlerime daha var 9 günüm var ama Ağrı'larım da devam ediyor ara ara mide bulantıları da başladı hayırlısı inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?