Hamilelik belirtileri?

Tamam tatlım.
Benim de kasığımda ağrı var ve iki gündür fena halde halsizlik var ve midem de bulanıyor anlamadım ki bir yanım test yap diyor diğer yanım da yine hayalkırıklığı boşver diyor.

Tamam tatlım.
Benim de kasığımda ağrı var ve iki gündür fena halde halsizlik var ve midem de bulanıyor anlamadım ki bir yanım test yap diyor diğer yanım da yine hayalkırıklığı boşver diyor.
Al benden de o kadar tatlım halsizlik çok var bende ve kasıklarımda agrıyor ben genelde sabahları uyanın ca midem hafiften yanıyor şimdi ümütlenmek de istemiyorum eger hamile degilsem üzülürüm diye hayırlısı olsun ikimiz için de cnm

Aynen benim de öyle hade hayırlısı inşAllah Aslından sen test yaparsan çıkar ya yapsana zaten günün geçmiş varsa muhakkak çıkar benim daha 12 günüm var

Aynen benim de öyle hade hayırlısı inşAllah Aslından sen test yaparsan çıkar ya yapsana zaten günün geçmiş varsa muhakkak çıkar benim daha 12 günüm var
Dogru söylüyorsun aslında ama yine de ben bir iki gün bekleyim cnm testte çıkmazsa doktora gidecem ultrasyonda baksın diye orda varsa var yoksa yok ama inşllh vardır ya çok istiyorum

Cnm günaydın bu gün sabah her zamnkoden birazcık daha fazla midem yandı bulandı kusmak için uyandım lakin yine kusamadım yüzümü filan yıkadım uyumaya gittim uyuyamadım kasıklarımın agrısı basladı simdi gecti ama yanma var peynir yiyecem şimdi kusmayı kesiyormuş diye inşllh hamileyim inşllh ya

Can'ım benim ya inşAllahhhhhh vardır yani var gibi de görünüyor zaten kaç gün geçti adetinin üzerinden 3 gün geçmişse bile çıkıyor Can'ım yap bence testini

Can'ım benim ya inşAllahhhhhh vardır yani var gibi de görünüyor zaten kaç gün geçti adetinin üzerinden 3 gün geçmişse bile çıkıyor Can'ım yap bence testini
3 . gün geç aynen o zmn yarın sabah uyanır uyanmaz test yapayım çıkmaz sa da beklerim bu belirtiler devam ediyorsa dogru kan vermeye giderim sağlık ocagına

Can'ım ben daha önce de hamile kaldım ve simdiki ile aynı belirtileri yasadım. Bende en büyük belirti adet günü gelince sivilcelenme başlıyor ve sertleşen göğüslerim adet yaklaşmasına rağmen yumuşamıyordu. Tabi bir de sık sık acıkma. Karında sislik aynı adetteki gibi. Bendeki en belirgin şey sivilcelenmem oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…