Hamilelik belirtileri

Bat a 6 gün kaldı kasıklarımda sanci var bacağima vuruyo inşallah adet olmam

İnşallah canim kaşıklar da ki ağrı hamilelik belirtisi diye biliyorum. Benim de 12 gün var ama ben 32 günde bir agdet oluyorum. Şuan göğsüme ara ara ağrı gırıyo. İnşallah bende bu ay hamis olurum

Son düzenleme:
İnşallah canim kaşıklar da ki ağrı hamilelik belirtisi diye biliyorum. Benim de 12 gün var ama ben 32 günde bir agdet oluyorum. Şuan göğsüme ara ara ağrı gırıyo. İnşallah bende bu ay hamis olurum
İnşallah canım çok istiyorum bebiş

Benim gibi bende 2 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz da inşallah bu ay olucak. Doktora felan gittin mi hiç

Benim gibi bende 2 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz da inşallah bu ay olucak. Doktora felan gittin mi hiç
Bende ilk evlendigim aylar yumurtam çatlamayip kist oluşuyodu adetle gidiyodu doktor 2 aylik tedavi verdi şimdi olmuyo çok şükür hormon testlerimde iyi çıktı doktor 3 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi. İşte canım

Bende bu ay doktora gittim yumurtlamanin catlamaya yakin döneminde gün aşırı ilişki dedi uyduk ama benim de hormon testlerim sınırı geçmemiş ama sınıra yakınmış ve doktor tedavı için çok erken 4 ay daha bekle olmazsa gel dedi. Ama ben çok korkuyorum bu hormon testinin bebeğe engel mi değil mi diye. Bakalım inşallah bu ay hamileyimdir

benimde adete 4 gun var kizlar ara ara sol kasigima agri giriyor ve goguslerim onceden adetten once agrirdi simdi hicbir agri yokkk

Aynen canım ya bata 3 gün var,

Bi kaç gündür süt gibi akıntım var ve göğüslerim acıyo, dün gece rüyamda hamileydim inşallah hamileyimdir
Ay canım inşallah çoğu rüyasında hamile olduğunu gören kişiler sonra hamile çıkıyorlar haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum yaz buraya sonucu mutlaka

benimde adete 4 gun var kizlar ara ara sol kasigima agri giriyor ve goguslerim onceden adetten once agrirdi simdi hicbir agri yokkk
Benimde göğüslerime iğne gibi bisey batıyormuş gibi oluyor bide karnimda şişlik var ama karnımdaki sislik agdetten öncede olur kafam karma karisik

Kızlar .şu kadarını söyleyim kendinizi dinlemeyin düşünmeyin bak nasıl geliyor bebiş

Kızlar .şu kadarını söyleyim kendinizi dinlemeyin düşünmeyin bak nasıl geliyor bebiş
Ben şahsen çok denedim düşünmemeyi felan ama beceremedim bi türlü eşim mesela çok kızıyo günlere uymamıza felan ama yok benim içim rahat etmiyor sürekli araştırıyorum felan ama bu stresten kaynaklı değilde çok istediğimden kaynaklanıyor benim yoksa öyle aman aman stres yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…