- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Cnm test yapmışsın zaten silik olması bile büyük ihtimalle hamilelik kan testi ile kesin sonuç çıkar. Bak benim idrar testlerim negatif olduğu halde 20 gün geciktiği için bu sabah kan verdim içim rahat etsin yeter ki çünkü beklememek ve bilmemek kendini dinlemek daha çok yıpratıyorÇok korkuyorum ya negativ çıkarsa diye mide bulantım falan yok hamile olma ihtimalim yüksekmi bilmiyorum
Mide bulantısı öyle hemen olmuyor zaten ilerki aylarda olurÇok korkuyorum ya negativ çıkarsa diye mide bulantım falan yok hamile olma ihtimalim yüksekmi bilmiyorum
İnşallah pozitiv sonuç alırım sen hamilemisin canım?bende biri zaten pozitiv çıkdı ama üç gün sonra tekrar yapdım bu sefer silik çıkdı o yüzden çok üzgünüm hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumCnm test yapmışsın zaten silik olması bile büyük ihtimalle hamilelik kan testi ile kesin sonuç çıkar. Bak benim idrar testlerim negatif olduğu halde 20 gün geciktiği için bu sabah kan verdim içim rahat etsin yeter ki çünkü beklememek ve bilmemek kendini dinlemek daha çok yıpratıyor
Benim yarın belli olacak sonuç. İnşallah cnm ama bence sen hamilesin . Ne gibi belirtilerin var bide adetin kaç gün geçtiİnşallah pozitiv sonuç alırım sen hamilemisin canım?bende biri zaten pozitiv çıkdı ama üç gün sonra tekrar yapdım bu sefer silik çıkdı o yüzden çok üzgünüm hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah pozitiv çıkar canım Allah yüreyince versin.adetim bu gün itibariyle 27gün gecikdi.bel ağrılarım var çok fena .başım ağrıyor,hararetimde yüksek oluyo bide akıntım varBenim yarın belli olacak sonuç. İnşallah cnm ama bence sen hamilesin . Ne gibi belirtilerin var bide adetin kaç gün geçti
Bana hemen mide bulantın varmı diye soruyorlar ama yok çok az oluyoMide bulantısı öyle hemen olmuyor zaten ilerki aylarda olur
En son ne zaman Regl oldun cnm ben 11 aralıkİnşallah pozitiv çıkar canım Allah yüreyince versin.adetim bu gün itibariyle 27gün gecikdi.bel ağrılarım var çok fena .başım ağrıyor,hararetimde yüksek oluyo bide akıntım var
Benim karnım ağrıyor geceleri ve sabahları özellikle kasıklarım ağrıyor . Akıntım var .Bana hemen mide bulantın varmı diye soruyorlar ama yok çok az oluyo
Yok cnm mide bulantısı sonra oluyorBana hemen mide bulantın varmı diye soruyorlar ama yok çok az oluyo
Ben en son 3aralık regl oldum canımEn son ne zaman Regl oldun cnm ben 11 aralık
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur canım benimde kasık ağrılarım varBenim karnım ağrıyor geceleri ve sabahları özellikle kasıklarım ağrıyor . Akıntım var .
Seninde benim gibi çok olmuş cnm . Testlerin pozitif hiç bekleme lütfen beni dinle kan testi yaptır sağlık ocağında yaptırdım ben . Sende kan testi yaptırBen en son 3aralık regl oldum canım
Ayy cnm hadi bakalım inşallah ikimizde hamileyizdirİnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur canım benimde kasık ağrılarım var
Doktora gidcem canım senin testin inşallah iyi yanıt verir yarın bana yazarsın sonuçun inşallah pozitiv olurSeninde benim gibi çok olmuş cnm . Testlerin pozitif hiç bekleme lütfen beni dinle kan testi yaptır sağlık ocağında yaptırdım ben . Sende kan testi yaptır
İnşallah canım ya çok heyecanlandım şimdiAyy cnm hadi bakalım inşallah ikimizde hamileyizdir
Haber verelim o Zaman sen ne yaptın cnm kan testi yaptıracak mısınİnşallah canım ya çok heyecanlandım şimdi
Kaç gün geçti reglin cnmbelirtiler cıktıkca sinir oluyorum tam diyorum yoktur bir bakıyorum birsey oluyor yine suphe uyandırıyor psikolojikmi anlamadımbelimde acı var gerildigim zaman acıyor suan otururken bile biraz sızlama var boyle oluyormu sizde
13 subatta aslında adetim ama erken dollenme durumundan supheleniyorum normalde hic olmayan belirtilerim cıkmaya basladı gectigimiz haftadan beri akıntılar bel agrıları karnın alt bolgesinde baskı bacak agrısı goguslerde dolgunluk ve acı 4-5 gun daha surerse test yaparım heraldeKaç gün geçti reglin cnm
İnşallah canım kısmetse yaptırırım seninde iyi haberlerini bekliyorumHaber verelim o Zaman sen ne yaptın cnm kan testi yaptıracak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?