Hamilelik belirtileri

Çok korkuyorum ya negativ çıkarsa diye mide bulantım falan yok hamile olma ihtimalim yüksekmi bilmiyorum
Cnm test yapmışsın zaten silik olması bile büyük ihtimalle hamilelik kan testi ile kesin sonuç çıkar. Bak benim idrar testlerim negatif olduğu halde 20 gün geciktiği için bu sabah kan verdim içim rahat etsin yeter ki çünkü beklememek ve bilmemek kendini dinlemek daha çok yıpratıyor

İnşallah pozitiv sonuç alırım sen hamilemisin canım?bende biri zaten pozitiv çıkdı ama üç gün sonra tekrar yapdım bu sefer silik çıkdı o yüzden çok üzgünüm hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Benim yarın belli olacak sonuç. İnşallah cnm ama bence sen hamilesin . Ne gibi belirtilerin var bide adetin kaç gün geçti

Benim yarın belli olacak sonuç. İnşallah cnm ama bence sen hamilesin . Ne gibi belirtilerin var bide adetin kaç gün geçti
İnşallah pozitiv çıkar canım Allah yüreyince versin.adetim bu gün itibariyle 27gün gecikdi.bel ağrılarım var çok fena .başım ağrıyor,hararetimde yüksek oluyo bide akıntım var

Seninde benim gibi çok olmuş cnm . Testlerin pozitif hiç bekleme lütfen beni dinle kan testi yaptır sağlık ocağında yaptırdım ben . Sende kan testi yaptır
Doktora gidcem canım senin testin inşallah iyi yanıt verir yarın bana yazarsın sonuçun inşallah pozitiv olur

belirtiler cıktıkca sinir oluyorum tam diyorum yoktur bir bakıyorum birsey oluyor yine suphe uyandırıyor psikolojikmi anlamadım belimde acı var gerildigim zaman acıyor suan otururken bile biraz sızlama var boyle oluyormu sizde

Kaç gün geçti reglin cnm

Kaç gün geçti reglin cnm
13 subatta aslında adetim ama erken dollenme durumundan supheleniyorum normalde hic olmayan belirtilerim cıkmaya basladı gectigimiz haftadan beri akıntılar bel agrıları karnın alt bolgesinde baskı bacak agrısı goguslerde dolgunluk ve acı 4-5 gun daha surerse test yaparım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…