Hamilelik belirtileri

Heyecan yapmak bile etkiliyor.esin doğru söylüyor günlere uymanız psikolojikmende etkiler.akisina bırak.adet bitiminden sonra ilişkiye başlarsınız. Yumurtlama gununu boşuna hesaplama.onu ayarlayamazsin.akosina bırak canım

Zaten ayarlayamadigimizı da 6 aydır görüyorum nasip işi ya gerçekten. Ama günlere bakmadan da edemiyorum ama kararlıyım eğer bu ay olmazsa gerçekten diger ay umursamicam

Canım bebiş hiç ummadığın anda gelir.dusundugun an gelmiyor.her ay kadının yumurtlama gunu değişebiliyor.sitres yok bebek var :))

Canım bebiş hiç ummadığın anda gelir.dusundugun an gelmiyor.her ay kadının yumurtlama gunu değişebiliyor.sitres yok bebek var :))
Herkes senin gibi söylüyo halam ilk çocuğuma ben 2 yıl hamile kalamadım hiç ummadığım anda cocuk fikrini aklimdan cikardigim ay hamile kaldım dedi. Bilmiyorum çok zor ya gerçekten zor aklımı kaçırıcam sonunda

Canım ben 3. Ayda kaldım.ilk iki ay kafama taktım çok merak ediyordum takip ediyordum yumurtlama gununu.sonra salladım umursamadım bir baktım bebiş gelmiş.sok oldum

benim yumurtlama gunum gecmesine ragmen hala oyle bir his varda o yuzden sordum cnm hamilelik belirtisi olabilirmi diye gerci adet belirtiside olabilirde
Hamilelik belirtisi yle adet belirtisi aynı canım.hamilelik belirtileri çok sonra başlıyor yani adet gecikmesinden çok sonra oluyor.o yüzden hiç bir belirti gerçek değil psikolojik. Tek belirti adet gecikmesi buna inan

Hamilelik belirtisi yle adet belirtisi aynı canım.hamilelik belirtileri çok sonra başlıyor yani adet gecikmesinden çok sonra oluyor.o yüzden hiç bir belirti gerçek değil psikolojik. Tek belirti adet gecikmesi buna inan
bencede canim o yuzden hic stres yapmiyim bari yaaa

benimde adetime 6 gün var ama 1 haftadır gögüslerimde inanılmaz agrı ve belimde kasıgım da agrılar var ..

bu ay gün falan hesaplamadım.. geişine takıldım :) ..

belirtiler nelerdir. lütfen paylaşırmısınız.

Meraba kızlar benim bat 7 şubat ama öyle aşırı umudum yok ama Allah ol derse olur biliyorum o yüzden rabbimden umudu kesmiyorum bekliyom hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…