- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Heyecan yapmak bile etkiliyor.esin doğru söylüyor günlere uymanız psikolojikmende etkiler.akisina bırak.adet bitiminden sonra ilişkiye başlarsınız. Yumurtlama gununu boşuna hesaplama.onu ayarlayamazsin.akosina bırak canımBen şahsen çok denedim düşünmemeyi felan ama beceremedim bi türlü eşim mesela çok kızıyo günlere uymamıza felan ama yok benim içim rahat etmiyor sürekli araştırıyorum felan ama bu stresten kaynaklı değilde çok istediğimden kaynaklanıyor benim yoksa öyle aman aman stres yapmıyorum
Zaten ayarlayamadigimizı da 6 aydır görüyorum nasip işi ya gerçekten. Ama günlere bakmadan da edemiyorum ama kararlıyım eğer bu ay olmazsa gerçekten diger ay umursamicamHeyecan yapmak bile etkiliyor.esin doğru söylüyor günlere uymanız psikolojikmende etkiler.akisina bırak.adet bitiminden sonra ilişkiye başlarsınız. Yumurtlama gununu boşuna hesaplama.onu ayarlayamazsin.akosina bırak canım
Herkes senin gibi söylüyo halam ilk çocuğuma ben 2 yıl hamile kalamadım hiç ummadığım anda cocuk fikrini aklimdan cikardigim ay hamile kaldım dedi. Bilmiyorum çok zor ya gerçekten zor aklımı kaçırıcam sonundaCanım bebiş hiç ummadığın anda gelir.dusundugun an gelmiyor.her ay kadının yumurtlama gunu değişebiliyor.sitres yok bebek var :))
Canım ben 3. Ayda kaldım.ilk iki ay kafama taktım çok merak ediyordum takip ediyordum yumurtlama gununu.sonra salladım umursamadım bir baktım bebiş gelmiş.sok oldumHerkes senin gibi söylüyo halam ilk çocuğuma ben 2 yıl hamile kalamadım hiç ummadığım anda cocuk fikrini aklimdan cikardigim ay hamile kaldım dedi. Bilmiyorum çok zor ya gerçekten zor aklımı kaçırıcam sonunda
Bende inşallah bu ay hamileyimdir ya ama dediğini yapıcam olmazsa diğer ay hiç araştırmicam umursamicam.Canım ben 3. Ayda kaldım.ilk iki ay kafama taktım çok merak ediyordum takip ediyordum yumurtlama gununu.sonra salladım umursamadım bir baktım bebiş gelmiş.sok oldum
canim sanirim hamilesin hic yunurtaliginda zonklayan bir agri hissettinmi yaaaAynen canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.:))
Yok canım hissetmedim...canim sanirim hamilesin hic yunurtaliginda zonklayan bir agri hissettinmi yaaa
benim yumurtlama gunum gecmesine ragmen hala oyle bir his varda o yuzden sordum cnm hamilelik belirtisi olabilirmi diye gerci adet belirtiside olabilirdeYok canım hissetmedim...
Hamilelik belirtisi yle adet belirtisi aynı canım.hamilelik belirtileri çok sonra başlıyor yani adet gecikmesinden çok sonra oluyor.o yüzden hiç bir belirti gerçek değil psikolojik. Tek belirti adet gecikmesi buna inanbenim yumurtlama gunum gecmesine ragmen hala oyle bir his varda o yuzden sordum cnm hamilelik belirtisi olabilirmi diye gerci adet belirtiside olabilirde
bencede canim o yuzden hic stres yapmiyim bari yaaaHamilelik belirtisi yle adet belirtisi aynı canım.hamilelik belirtileri çok sonra başlıyor yani adet gecikmesinden çok sonra oluyor.o yüzden hiç bir belirti gerçek değil psikolojik. Tek belirti adet gecikmesi buna inan
İnşallah olursu canm bende adetim 27gün gecikdi ama hiç belirtim yokBende cok istiyorum ya. Kaç aydır deniyorsun peki ?
İnşallah olursu canm bende adetim 27gün gecikdi ama hiç belirtim yok
Evet yapdım iki tane yapdım biri pozitiv çıktı biri silik ne yapsam acabaTest yaptınz mı??
Hamile olabilirsin cnm kan testi ne hemen koş ben olsam öyle yapardım yani :)Evet yapdım iki tane yapdım biri pozitiv çıktı biri silik ne yapsam acaba
Çok korkuyorum ya negativ çıkarsa diye mide bulantım falan yok hamile olma ihtimalim yüksekmi bilmiyorumHamile olabilirsin cnm kan testi ne hemen koş ben olsam öyle yapardım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?