- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Cnm işten izin aldım gittim doktora yeni geldim . Ben bişey anlamadım ya. Muayene etti doktor rahim ağzında enfeksiyon yok temiz dedi kist falan da yok . Ama rahimde kalınlaşma var . Yumurtlama olmamış . Düşük bi ihtimalle çok yeni hamile olabilirsin dedi.(inşallah dedim bende ) tarlusal adet söktürücü verdi . 6 gün kullan eğer Regl olursan bırak ama ilaç bitti ve 1 hafta bekleyip hala Regl olmazsan gel dedi .İnşallah çok da ciddi bi sebep diyildir canım sıkıntı yapma
Allah yardımcın olsun canım inşallah hamilesindir ama hamile olma ihtimalin azda olsa varsa neden ilaç yazdı sana?Cnm işten izin aldım gittim doktora yeni geldim . Ben bişey anlamadım ya. Muayene etti doktor rahim ağzında enfeksiyon yok temiz dedi kist falan da yok . Ama rahimde kalınlaşma var . Yumurtlama olmamış . Düşük bi ihtimalle çok yeni hamile olabilirsin dedi.(inşallah dedim bende ) tarlusal adet söktürücü verdi . 6 gün kullan eğer Regl olursan bırak ama ilaç bitti ve 1 hafta bekleyip hala Regl olmazsan gel dedi .
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için cevabın için tşk ederim canımBenimde henüz yok ama akşamları yemekten sonra hafif midem döner gibi oluyor..
Sordum bebeğe zararı yokmuş o ilacın .Allah yardımcın olsun canım inşallah hamilesindir ama hamile olma ihtimalin azda olsa varsa neden ilaç yazdı sana?
Çok iyi canım sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırızSordum bebeğe zararı yokmuş o ilacın .
Rica ederim ne demekHayırlısı olur inşallah hepimiz için cevabın için tşk ederim canım
Çok düşük bi ihtimal 26 28 günler ama geç catladiysa eğer yumurtan neden olmasn. Agdetin düzenli ise ama 28 günde bir kesin agdet goruyosun sanmam o günler de hamile kalma ihtimalinin olabiliceginiİns ya. Peki 26 ve 28 inde ihtimal var mı.
Adetim düzenli değil hep geç oluyorÇok düşük bi ihtimal 26 28 günler ama geç catladiysa eğer yumurtan neden olmasn. Agdetin düzenli ise ama 28 günde bir kesin agdet goruyosun sanmam o günler de hamile kalma ihtimalinin olabilicegini
Çok pardon yanlış anladım bana yazdın sanmışımÇok düşük bi ihtimal 26 28 günler ama geç catladiysa eğer yumurtan neden olmasn. Agdetin düzenli ise ama 28 günde bir kesin agdet goruyosun sanmam o günler de hamile kalma ihtimalinin olabilicegini
Bişey olmaz canımÇok pardon yanlış anladım bana yazdın sanmışım
Canım bence hamile değilsindir stres psikolojin etkilemiş agdet kanamanı diye düşünüyorum ama inş ben yanlış düşünüyorumdur da sen hamilesindirkızlar bişe sorcam adetim 28 günde 1 oluyor normalde ve 7 gün sürüyor. bu ay aşırı sancım vardı ve acile gittim adetten 2 gün önce. bhcg negatif eve geldim adet olduğumu gördüm bugün 4.gün ve tamamen kesildi adetim. göğüslerim hala dolgun böyle olup hamile kalan oldu mu?? yardımcı olun lütfennn
Stres yaptığım bişe olmadı yakın zamanda ama psikolojim de bu güne kadar böyle kesilmeme sebep olmadı... Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşAllah ne diyeyim artık...Canım bence hamile değilsindir stres psikolojin etkilemiş agdet kanamanı diye düşünüyorum ama inş ben yanlış düşünüyorumdur da sen hamilesindir
Amin peki 4 gun süren agdet kanamasi normal kırmızı agdet kanamasi miydi yoksa lekelenme şeklinde miydi bu da önemli cnmStres yaptığım bişe olmadı yakın zamanda ama psikolojim de bu güne kadar böyle kesilmeme sebep olmadı... Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşAllah ne diyeyim artık...
Merhaba,Kızlar bu aydan ümitli olup hamilelik belirtileri yaşıyan var mı?
Merhaba Ceylin,Bat a 6 gün kaldı kasıklarımda sanci var bacağima vuruyo inşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?