Hamilelik belirtileri

İnşallah çok da ciddi bi sebep diyildir canım sıkıntı yapma
Cnm işten izin aldım gittim doktora yeni geldim . Ben bişey anlamadım ya. Muayene etti doktor rahim ağzında enfeksiyon yok temiz dedi kist falan da yok . Ama rahimde kalınlaşma var . Yumurtlama olmamış . Düşük bi ihtimalle çok yeni hamile olabilirsin dedi.(inşallah dedim bende ) tarlusal adet söktürücü verdi . 6 gün kullan eğer Regl olursan bırak ama ilaç bitti ve 1 hafta bekleyip hala Regl olmazsan gel dedi .

Allah yardımcın olsun canım inşallah hamilesindir ama hamile olma ihtimalin azda olsa varsa neden ilaç yazdı sana?

kızlar bişe sorcam adetim 28 günde 1 oluyor normalde ve 7 gün sürüyor. bu ay aşırı sancım vardı ve acile gittim adetten 2 gün önce. bhcg negatif eve geldim adet olduğumu gördüm bugün 4.gün ve tamamen kesildi adetim. göğüslerim hala dolgun böyle olup hamile kalan oldu mu?? yardımcı olun lütfennn

Canım bence hamile değilsindir stres psikolojin etkilemiş agdet kanamanı diye düşünüyorum ama inş ben yanlış düşünüyorumdur da sen hamilesindir

Şubatın 5 i bat günümdü. Olamadım bebek olabilir şüphesiyle doktora gittim bir şey çıkmadı. Adet söktürücü tarlusal verdi kullanıyorum daha adet olamadım. Niye olmadım daha bilgisi olan var mj

Canım bence hamile değilsindir stres psikolojin etkilemiş agdet kanamanı diye düşünüyorum ama inş ben yanlış düşünüyorumdur da sen hamilesindir
Stres yaptığım bişe olmadı yakın zamanda ama psikolojim de bu güne kadar böyle kesilmeme sebep olmadı... Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşAllah ne diyeyim artık...

Stres yaptığım bişe olmadı yakın zamanda ama psikolojim de bu güne kadar böyle kesilmeme sebep olmadı... Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşAllah ne diyeyim artık...
Amin peki 4 gun süren agdet kanamasi normal kırmızı agdet kanamasi miydi yoksa lekelenme şeklinde miydi bu da önemli cnm

Kızlar bu aydan ümitli olup hamilelik belirtileri yaşıyan var mı?
Merhaba,
Benim de adetime 6 gün var, dünden önceki gün normal gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çok hafif belli belirsiz çıkmıştı dün kan tahlili yaptırdım 0,21. Ama baktığın zaman göğüslerim bir tuhaf bariz bir sertlik var içinde üzerine yatamıyorum. Erken olduğu için kan da çıkmamış olabilir mi? Kendince belirtilerim var ve Hamil olduğumu hissediyorum çünkü, geçen ay göğüslerim hiç böyle olmamıştı, bariz göğüs uçlarıma bastırdığımda içinde misket gibi sertlik var normal değil yani. Son güne kadar test yapmadan bekliyim diyorum ama insanın da içi durmuyor ki? Var mı tecrübesi olup bilgi paylaşabilecek arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…