- 30 Ocak 2017
- 52
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Nerdesin ya canım test sonucunu aldınmıEşine söyledin mi cnm
Aldım 0.100 çıktıNerdesin ya canım test sonucunu aldınmı
Aldım 0.100 çıktı
Evet canım hamile kalma şansın var 14 ncu gün muhtemelen yumurtan çatlıyodur sende 11 ve 13 günlerde ilişkide bulunmussun spermlerde 48 saat canlı kalabildiklerinden hamile kalma şansın varEn son adet tarihim 8 aralık. 28 güne bi adet oluyorum. 19 unda ve 21 inde ilişkim oldu hamile kalma şansım var mı.
Bence normal gebelik testinde çıkması zor 6 7 gün var diyosun çünkü ama erken gebelik testleri var onlarda çıkabilirBenimde bel çukurumda acı hissediyorum bugün ve bacaklarım çok ağrıyor ayakta fazla durdum bugün ..göğüs ağrılarım her ay adet belirtim olduğu için onlara istesemde yorum yapamıyorum ...normal gebelik test i alsam çıkarmı 6-7 gün var olmama.
Çok üzüldüm canım inşallah kısmetinde ne zamansa o zamanda hayırlı bir evlat nasip edər Allahım sana sende çok içine salma canım peki adetin neden bu kadar gecikdiAldım 0.100 çıktı
Bilmiyorum çalışıyorum izin alamadım haftaya gidebilirim ancakÇok üzüldüm canım inşallah kısmetinde ne zamansa o zamanda hayırlı bir evlat nasip edər Allahım sana sende çok içine salma canım peki adetin neden bu kadar gecikdi
Pardon yanlış yazmışım. En son adet tarihim 8 ocak olacakEvet canım hamile kalma şansın var 14 ncu gün muhtemelen yumurtan çatlıyodur sende 11 ve 13 günlerde ilişkide bulunmussun spermlerde 48 saat canlı kalabildiklerinden hamile kalma şansın var
İnşallah çok da ciddi bi sebep diyildir canım sıkıntı yapmaBilmiyorum çalışıyorum izin alamadım haftaya gidebilirim ancak
Ben zaten yanlış yazdığını anladım ona göre cevap verdim canım sıkıntı yok hamile kalma şansın varPardon yanlış yazmışım. En son adet tarihim 8 ocak olacak
Ben zaten yanlış yazdığını anladım ona göre cevap verdim canım sıkıntı yok hamile kalma şansın var
Amin canım inşallah bütün annelerinde..Ayy çok sağol canım bizimle paylaştığın için bu arada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimde henüz yok ama akşamları yemekten sonra hafif midem döner gibi oluyor..Hayırlı olsun canım inşallah saselamet doğurursun canım yardımına ihtiyacım var lütfen cevapla bende hesaplamama göre 4haftalık hamileyim ama mide bulantım falan yok sende nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?