Hamilelik belirtileri

Ya benim de bat bugündü olmadım.. göğüslerime dokununca çok ağrıyo bi de beyaz akıntım var.. test yapmaktan korkar oldum negatif görücem diye..

Normalde günümden hep 2-3 gün önce adet oluyorum.. adet düzenleyici kullanınca 28. Gün kesin oluyo.. ben bu ay adet düzenleyici de kullanmadım bilmiyorum ya.. 5 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı Sonra tamamen kayboldu o da beni düşündürdü baya..

Silik çizgi bile çıksa hamilesin demek oluyor da sen çizgi kayboldu diyosun eğer 1 - 2 saat sonra silik çizgi kayboluysa önemli değil ama 10 dk için de çizgi kayboluysa negatiftir

Silik çizgi bile çıksa hamilesin demek oluyor da sen çizgi kayboldu diyosun eğer 1 - 2 saat sonra silik çizgi kayboluysa önemli değil ama 10 dk için de çizgi kayboluysa negatiftir

10 dakika içinde kayboldu ikinci çizgi.. Birkaç gün daha adet olmazsam tekrarlarım testi bakalım artık nasip..

Merhaba kızlar bende hamile olmadan önce buradan yazılarınızı okuyup takip ediyordum ve kendi kendime bende hamile olursam yazacağım dedim veee şuan 5 haftalık hamileyim ve daha adet günüm gelmeden yaşadığım değişik durumları paylaşmak istedim
1. inanılmaz ayak üşümelerim. Ne yaparsam yapayım asla ısınmıyordu.
2. Mide yanmaları
3. Mide eşkimesi
4. Mide de gaz
5. Göğüslerim özellikle ucu çok acıyordu
6. Karın ağrısı
7. İştah da azalma
8. Bol Enerji

Ayy çok sağol canım bizimle paylaştığın için bu arada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım inşallah saselamet doğurursun canım yardımına ihtiyacım var lütfen cevapla bende hesaplamama göre 4haftalık hamileyim ama mide bulantım falan yok sende nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…