- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
İnşallah cnm benim dualarınızı bekliyorumBende uçacak gibiydim canım ya inşallah yarın seninde iyi hayırlı haberini alırız
Amin inşallah canımAmin canım
Dualarım seninle canım rabbim gönlünce verir inşallah yarın hep beraber sevinirizİnşallah cnm benim dualarınızı bekliyorum
Evet canım çok seviniyo oda nasıl titriyo üstümeEşine söyledin mi cnm
Bence korkma canım ya da bi kaç gün daha bekle sonra test yapYa benim de bat bugündü olmadım.. göğüslerime dokununca çok ağrıyo bi de beyaz akıntım var.. test yapmaktan korkar oldum negatif görücem diye..
Belirtilerimiz nerdeyse aynı ama idrarda benim negatif çıkmıştı pek ümitli değilimDualarım seninle canım rabbim gönlünce verir inşallah yarın hep beraber seviniriz
Seni korkutmak istemem canım ama bu anlattığın belirtiler benim agdet oncesi olan belirtilerinYa benim de bat bugündü olmadım.. göğüslerime dokununca çok ağrıyo bi de beyaz akıntım var.. test yapmaktan korkar oldum negatif görücem diye..
Sen yüreyini ferah tut güzelim testlerde yanılta biliyo insanı yatarken dua et yarın güzel sonuç alırsın Allahın izniyleBelirtilerimiz nerdeyse aynı ama idrarda benim negatif çıkmıştı pek ümitli değilim
Aynen canım sana katılıyorum bu konuda adet zamanıda göğüsler hassaslaşırSeni korkutmak istemem canım ama bu anlattığın belirtiler benim agdet oncesi olan belirtilerin
Silik çizgi bile çıksa hamilesin demek oluyor da sen çizgi kayboldu diyosun eğer 1 - 2 saat sonra silik çizgi kayboluysa önemli değil ama 10 dk için de çizgi kayboluysa negatiftirNormalde günümden hep 2-3 gün önce adet oluyorum.. adet düzenleyici kullanınca 28. Gün kesin oluyo.. ben bu ay adet düzenleyici de kullanmadım bilmiyorum ya.. 5 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı Sonra tamamen kayboldu o da beni düşündürdü baya..
Silik çizgi bile çıksa hamilesin demek oluyor da sen çizgi kayboldu diyosun eğer 1 - 2 saat sonra silik çizgi kayboluysa önemli değil ama 10 dk için de çizgi kayboluysa negatiftir
Aynen canım nasip sen bekle biraz zaman geçsin olmazsan ki inşallah hamilesindir olmazsin tekrarlarsin testi10 dakika içinde kayboldu ikinci çizgi.. Birkaç gün daha adet olmazsam tekrarlarım testi bakalım artık nasip..
Aynen canım nasip sen bekle biraz zaman geçsin olmazsan ki inşallah hamilesindir olmazsin tekrarlarsin testi
AminAmin canım inşallah.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
Ayy çok sağol canım bizimle paylaştığın için bu arada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bende hamile olmadan önce buradan yazılarınızı okuyup takip ediyordum ve kendi kendime bende hamile olursam yazacağım dedim veee şuan 5 haftalık hamileyim ve daha adet günüm gelmeden yaşadığım değişik durumları paylaşmak istedim
1. inanılmaz ayak üşümelerim. Ne yaparsam yapayım asla ısınmıyordu.
2. Mide yanmaları
3. Mide eşkimesi
4. Mide de gaz
5. Göğüslerim özellikle ucu çok acıyordu
6. Karın ağrısı
7. İştah da azalma
8. Bol Enerji
Hayırlı olsun canım inşallah saselamet doğurursun canım yardımına ihtiyacım var lütfen cevapla bende hesaplamama göre 4haftalık hamileyim ama mide bulantım falan yok sende nasıl oluyoMerhaba kızlar bende hamile olmadan önce buradan yazılarınızı okuyup takip ediyordum ve kendi kendime bende hamile olursam yazacağım dedim veee şuan 5 haftalık hamileyim ve daha adet günüm gelmeden yaşadığım değişik durumları paylaşmak istedim
1. inanılmaz ayak üşümelerim. Ne yaparsam yapayım asla ısınmıyordu.
2. Mide yanmaları
3. Mide eşkimesi
4. Mide de gaz
5. Göğüslerim özellikle ucu çok acıyordu
6. Karın ağrısı
7. İştah da azalma
8. Bol Enerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?