Hamilelik belirtilerim ve testlerim

Kızlar slm. Ben de bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ettim. 25 kasım pik 26 Kasım çatlama oldu. 24 25 26 27 Kasım i değerlendirdik. Ve sonraki günler aşırı kasık ağrım oldu. Hiç böyle olmazdı. Yani çatlamadan sonra Ağrımda akıntım da biterdi. Ve regl olacak gibiyim öyle kramplar giriyor.Umutlandim ben de bu ay şu an çatlamadan sonraki 5. Gün. Beklemek çok zor

Merak ettim Seni.Kayboldun birden yaValla gùlùm bildigin gibi. GonalF e dewam ediyorum simdilik.Haftaya yumurtlicamGerisini Rabbim bilir.
Ya evet canim burda hastahaneler koronadan dolayi dolu oluyor şimdide savaşdan dolayi yaralı asgerlerle le biraz dolmuş bende kan vermek için bekledim evden doktorla idare ediyoruz şimdilik

Ya evet canim burda hastahaneler koronadan dolayi dolu oluyor şimdide savaşdan dolayi yaralı asgerlerle le biraz dolmuş bende kan vermek için bekledim evden doktorla idare ediyoruz şimdilik
Kiyamam ana kuzularina.Rabbim kimseye ewlat acisi yasatmasin. Benim kardesim de sehit oldu 2003de

Merhaba kasik agrin bacağına vuruyormuydu..Hemen hemen qyni belirtiler var artık çocuktan ziyade başka birsey olabilirmi diye düşünmüyor değilim..Kabızlık da var ben de..mide bulantisi var ama daha 11 gun var adet baslamasina..Inan ki canim cok yaniyor..

Merhaba, benim sorduğum soruyu Bi okur cevaplarsanız çok sevinirim. Yeni üye oldum sırf bunu sormak için. Size o soruyu nasıl yazarım bilmiyorum ama girip bakar mısınız rica etsem teşekkürler. Profilimdeki i de okur musunuz? Merhaba adetim 10 gündür gecikti gebelik belirtileri hepsi var sık idrar şişkinlik meme damarlasma hassasiyet mide bulantısı vs. idrar testi bikaç kez negatif Bi kez çok silik 2.çizgi pozitif çıktı. Kan testi negatif bugün yapıldı. Adetim baslamazsa tekrar kan tahlili yapıp pozitif görme şansım var mı? Geç döllenme olabilir mi? Sat 23 Kasım bat 30 Aralık. (12 Aralık yumurtlama günü ve önceki gün cinsel birleşme yasandı) Hamile kalmak istiyorum en uygun gün nedir?

herkese merhaba hanımlar, 30 yaşındayım 7 aydır deniyoruz. bu ay hem dr kontrolü hem klomen kullandım. cuma günü doktora gittim yumurtam 21 22 mm olmuş her an çatlayabilir dedi. cumartesi sabah değerlendirdik ve pazarı da değerlendirdik. aşağıda ovulsyon testlerimin görüntülerini atıyorum üstteki cumartesi alttaki pazar.
sizce olma ihtimali nasıl? ne kadar süre sonra gebelik testi yapmaya başlayayım. şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 66072B8A-04B2-42B5-ACF0-4FB3D6C6C6AF.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…