kızlar bana tecrübeli bir cvp adet olmama bir gün var ama bebek bekliyoruz.klomen kullandım bu ay yaklaşık1 haftadır akşam başlayıp geceye kadar süren halsizlik ,sarhoşluk hissi uyku hali,yorgunluk birde ara ara gelen kasık ağrıları bel ağrılarım yanlarıma doğru batmalar vs.tuvalete gittiğimde acilen çamaşırıma bakmalar ..yumurta akı kıvamında sümüksü bir yapıda uzayan birakıntım var sizce olabilirmiyim hafiten de baş ağrılarım sizce psikolojik olabilirmi lütfen acil cvp
Mrb canim bende klomen kullandim bu ay ve heyecanla bekliyorum adetime 5 gun var ara ara kasik agrim var goguslerim cok agriyor bulantim yok... her ayni stresi yasamak beni cok yipratti belirtilerini biraz anlatip bana yardimci olurmusun kac yumurtan olmustu mesela? Bi de yapiskan beyaz akintim vardi bikac gun once ama artik yok benden sonra evlenen butun arkadaslarim cocuk sahibi oldu hatta 2. e hamileler cok uzuluyorum artik
yaptırdınmı kan testi?
o zaman insallah hayırlısıyla hamilesindir diyelim belirtileri öyle gibi ama kendini de umutlandırma cok
bende de bas agrısı ve halsizlik olmustu ve akıntım da oldu ama en iyi belirtisi adet gecikmesi
yani adet olacakmıs gibi tüm belirtileri yasayıp bir türlü olmaman
hersey gönlünceolur insallah
merhaba zuhal konuya balıklama atladım ama bende klomen kullandım ilk ayımda hamile kaldım 6. haftasındayız hemen hemen aynı belitiler vardı bendede Allah isteyen herkese versin olsun acele etme kan testi yaptır beta hcg ilk düşük çıkıyor panik yapma sakın ben yaptım((aeo
cnm ben yumurta takibine gitmedim sadece yumurtlama günlerini hesaplayarak birliktelik oldu .doktor bir sorun olmadığını söleydi ayrıca bende 1. oğlumdan bu yana piko var ondada zor kaldım ama 2.5 yıl sonra kendiliğinden oldu. şimdi2. bebeği istiyoruz ama 9 aydır korunmuyorum 2. klomeni kullandım ama şimdi bekliyorum geciktim test yaptım silik çıktı belirtiler uyku hali,sarhoşluk hissi,baş dönmesi sabahları ve gece ara ara mide bulantısı hafif baş ağrısı kasıklarımda ara ara şiddetlenen sancılar sol kasığımda böyle cnm hayırlısıyla olur inşallah başka sormak istediğin bişey varsa söle::))()
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?