cnm ben yumurta takibine gitmedim sadece yumurtlama günlerini hesaplayarak birliktelik oldu .doktor bir sorun olmadığını söleydi ayrıca bende 1. oğlumdan bu yana piko var ondada zor kaldım ama 2.5 yıl sonra kendiliğinden oldu. şimdi2. bebeği istiyoruz ama 9 aydır korunmuyorum 2. klomeni kullandım ama şimdi bekliyorum geciktim test yaptım silik çıktı belirtiler uyku hali,sarhoşluk hissi,baş dönmesi sabahları ve gece ara ara mide bulantısı hafif baş ağrısı kasıklarımda ara ara şiddetlenen sancılar sol kasığımda böyle cnm hayırlısıyla olur inşallah başka sormak istediğin bişey varsa söle::))()
ya birden fazla göndermişim yanlışlıkla pardon.. çok teşekkür ederim.. hayırlı olsun bebeğin.. ya belirtiler var ama ben gebelik belirtisimi yoksa klomenden dolayı 4 tane yumurta oluştu acaba onun etkisi mi bilemiyorum yarın kan testi yaptırmaya karar verdim.. 7 gün vardı adete şu erken gebelik testlerinden aldım yaptım negatif çıktı.. ama bir umut işte belki demekten alıkoyamıyosun kendini... kan testi yaptırıp bu şüpheden kurtulayım diyorum..
merhaba zuhal konuya balıklama atladım ama bende klomen kullandım ilk ayımda hamile kaldım 6. haftasındayız hemen hemen aynı belitiler vardı bendede Allah isteyen herkese versin olsun acele etme kan testi yaptır beta hcg ilk düşük çıkıyor panik yapma sakın ben yaptım((aeo
cnm kan testi de ultrason da negatif şu an ama halen adet olmadım.pazartesi ye kadar beklicem erken olabilir dedi.söktürücü de vermedi. belki gebelik geç oluşmuştur diye ama bende adet belirtileri var sanırım bu ayda yok ben yumurta takibine gitmedim ama dün ultrasonda 23.mm çapında yumurta gözüktü bilmiyorum ne anlamda beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun.. bu ay da geçsin bakalım bende dün yaptırdım bekleyemedim benimki de negatif.. adete 5 gün vardı ama geç döllenme olduğunu düşünmüyorum tek sinir bozucu olan şey şuan birçok gebelik belirtisini yaşamam.. şişkinlik, kasıklarda batmalar, göğüs ağrısı ve beyaz bir akıntı.... artık adet olsam da şu psikolojiden kurtulsam diyorum... yani önümüzdeki aylara bakıcaz arkadaşım.. bu arada sen geçtimi adet günün?
evet cnm ben halen olmadım. 1 hafta geçti .bende de o stres var dediğin gibi bıktım artık beklemekten adet olmayı bnde bekliyorum benimde yok sanırım ben de adet öncesi sendromu var araştırdım adet öncesinden 10 gün önce başlarmış bu belirtiler aynıları bende de var .ama adet olucam belli gelsede rahatlasak.hayırlısı olsun cnm pazartesiyi bekiliyorum . bu arada ben bu ay soğan kürü var biliyosundur bi çok insan onunla hamile kalmış doktorum da dedi evet diye bakalım bide onu deneyelim:::))
hayırlısı olsun.. bu ay da geçsin bakalım bende dün yaptırdım bekleyemedim benimki de negatif.. adete 5 gün vardı ama geç döllenme olduğunu düşünmüyorum tek sinir bozucu olan şey şuan birçok gebelik belirtisini yaşamam.. şişkinlik, kasıklarda batmalar, göğüs ağrısı ve beyaz bir akıntı.... artık adet olsam da şu psikolojiden kurtulsam diyorum... yani önümüzdeki aylara bakıcaz arkadaşım.. bu arada sen geçtimi adet günün?
benimde dün adetime 5 gün vardı yaptırıdm ama negatif ama hala herşeyi ona yoruyorum ne olursa hamilemiyim diye düşünüyorum benim ovulasyon testlerim hala çift çizgi çıkıyo ama ikinci çizgi silik ben ona aldandım ama kanda negatif çıktı bakalım haırlısı dediğin gibi adet olsakta en azından belirsizlikten kurtulsak
evet ister istemez yoruyoruz bende öyleyim.. ben hiç yapmadım o ovolasyon testlerinden artık zaten hiç test yapmıcam.. doktor adetin 5 gün geçsin gel demişti en güzeli beklemek çok sabırsızız ya kendi psikolojimizi bozuyuruz 2 gündür buluttan nem kapıp ağlıyorum... senin adet döngün kaç gün? kaç günde bir oluyosun? çünkü bebeğin rahme ekilme günü diye bişey var bu sitelerden bulduğum bi testi yaptım 17 kasım bebeğin rahme ekilme günü diyor 19 kasım benim test yaptrıdığım tarih yani arada sadece 2 gün var o yuzden diyorum acaba erken miydi diye... doktorum da belli olmaz hala olabilir demişti.. aman ya umut işte herşeyden bir şey çıkarıcaz ya..
benim 28 gün canım adet döngüm..dr.gidince banada haber ver merak ettim şimdi inşallah Allahım kalbine göre verir...
mrb kizlar sizlerin yorumlarinizi okudum cok guzl syler yaziosunuz motive ediosunuz benim de derdim saglikli bi bebegimin olmasi.yarin bnm adet gunum basim donuo arada sanki duscek gibi oluorum bi yere girdin mi skliorum daral gelio ve goguslerimde asiri bi sizi var diger gogus agrilarima benzemio hic ve beyazz akintim oldu afedersiniz ama sumuk gibiydi sigara icen bi insanim ama sigara icinde midem bulanio ve kusuorum sizde hamile olabilir miyim surekli lavaboya gidip altima bakiorum piskolojim bozuldu :) bann yardimci olursaniz sevinirim ve sk idarar cikmaya basladim geceleri test yapmaya korkuorum hep sonuclarda yikildigim icin
Aynen canım adet belirtisyle gebelik belirtisi aynı olduğu için test yapmıorum çünkü üzülüorum sonucunda bu ay beklicem hatta uzun bi zaman beklemeyi düşünüorum benım hastalığım şaşmaz tam gununde gelir yarın ola hayır ola valla bn 5 aydır deniorum :) allah bilio vericeği zamanını vaktini fazla üstüne düşmek istemiorum ama siteyi dolaştıkça kafam karışıo :.inş hamilesindir heralde senin ki geç dölenme olabilir sonucunu banada bildirir misin.slm evet cnm haklısın yapıcak bişey yok sağlık olsun ölümde yok:))) bende de aynı belirtiler var gecen hafta gittim bişey yoktu halen adet de olmadım biraz bekleyelim dedik doktorumla cnm ne kadar dır bebek bekleiyorsun ki bilmem bence de bekle hayal kırıklığı yaşama hayırlısı olsun takarsan stresten olmuyorsun. olabiliyor o yüzden en azından 1 hafta 10 gün kadar adetten geçesinki anlaşılsın bazen geç hamile yada döllenme olabiliyor bekle sabret herşeyin başı sağlık he bide belirtiler de gebelikte olabiliyor şu da var adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı cnm::))))
Aynen canım adet belirtisyle gebelik belirtisi aynı olduğu için test yapmıorum çünkü üzülüorum sonucunda bu ay beklicem hatta uzun bi zaman beklemeyi düşünüorum benım hastalığım şaşmaz tam gununde gelir yarın ola hayır ola valla bn 5 aydır deniorum :) allah bilio vericeği zamanını vaktini fazla üstüne düşmek istemiorum ama siteyi dolaştıkça kafam karışıo :.inş hamilesindir heralde senin ki geç dölenme olabilir sonucunu banada bildirir misin.
bencede bekle arkadaşım ....allah hayırlı zamanını tabiki biliyo çabalara rağmen olmuyorsa bir etken vardır. bende sitede resmen tarayıcı oldum 10 gündür yoruldummmmmmmmmm.inşlllah cnm hakkımda hayırlı gebelik ve bebek için nasipse allah versin... bilmiyorum bakalım bnde çok meraklanıyorum pazartesi hayırlısıyla gidecem tabiiiiii bildiririm::))))
aminn canım allah isteyen herkeze versin.çok mutlu olurum haber verirsen regl daha gelmedi sanırım inş.gelmzde hamilesindir sende :)
aminnnnnnnnn arkadaşaım amin inşllah gelmesin regler ::)))) bekliyorum bakalım olmadım cnm ...bakalım inşlah gecikme değildir...
inş.canımm inşş.görmeyiz kırımızı lekeyiii benimkinden hala tıkk yokk
yazılarınızıı okudukça kendime heyecanlandığım kadar heyecanlandım..
Allah gönlünüze göre verir inşallah dualarım sizinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?