hamilelik belirtilerimiz sizce:::))))

Merhaba arkadaşlar bizde bu ay bebek düşünüyoruz :) ilk kez denecegimiz için araştırmak istedim benim esimde Erzincanlı bizde antalyada oturuyoruz :)

mrb fatoş.hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden allah gönlüne göre versin.antalyanın neresinde oturuosun

canım nasılsın bebişş nasıl.hamilelik nasıl gidio tatlım valla ben yazmasam senin yazıcağım yok :)

canım nasılsın bebişş nasıl.hamilelik nasıl gidio tatlım valla ben yazmasam senin yazıcağım yok :)

cnm slm iyiyim çok şükür walla uzun zaman oldu topiğe girmeyeli burayı unutmuşum bebişide yarın ayrıntılı ultrasonla bakılacak dahada cinsiyet belirmedi ama %100 .70 irkek ama tam değil sıpa bacağını açmıyor bakalım cnm öyle işte bnde iyiyim kilolanmaya başladım tam 6kilo almışım yha senden ne var cnm:))

cnm bu arada 2. oğluşum geliyor hayırlısıyla:))))

cnm bu arada 2. oğluşum geliyor hayırlısıyla:))))

oooo maşallahhh canımm çok sevindimmm ii olmanıza boşver hiç takma kilolar valla bende baya aldım hersey bebeklerimz için.canım bnde bugun dktr gldim herşey güzel gidio bugün 4 boyutluya grdk yaramaz kızım durmadı maşallh öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…