sürekli lavaboya gıdıp hastalndın mı die bakıorum offf çokk kötüü bi durum yaa kafayı sıyırdım iice hala bişi yok beyaz akıntımdan başka olmasında zaten akıntıya razıyım hastalanmıyım da
aynen cnm bnmde öle akıntım geliyo ..bugün temizlk yaptım belim çok ağrıyor.. bakmaktan gına geldi. yarından sonra bakalım ne olucak çok merak ediyorum....allahım dualarımızı inşallah kabul olur arkadaşım...
adetimden 2 gün geçti cnm dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı. bilmiyorum yarın da doktora gidicem::)))))
aynen cnm bnmde öle akıntım geliyo ..bugün temizlk yaptım belim çok ağrıyor.. bakmaktan gına geldi. yarından sonra bakalım ne olucak çok merak ediyorum....allahım dualarımızı inşallah kabul olur arkadaşım...
Hamileğimm kızlarrr
hayırlısı olsun.. bu ay da geçsin bakalım bende dün yaptırdım bekleyemedim benimki de negatif.. adete 5 gün vardı ama geç döllenme olduğunu düşünmüyorum tek sinir bozucu olan şey şuan birçok gebelik belirtisini yaşamam.. şişkinlik, kasıklarda batmalar, göğüs ağrısı ve beyaz bir akıntı.... artık adet olsam da şu psikolojiden kurtulsam diyorum... yani önümüzdeki aylara bakıcaz arkadaşım.. bu arada sen geçtimi adet günün?
cnm çok sevindim::))) allah tamamını erdirsin darısı başıma sana uygulanan tedavi neydi ve neler yaptın::)))))
kızlar bugün gittim yine yokmuş...:(((( ama halen adet olamıyorum: cnm çok sevindim senin adına da hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah dikkat et allaha emanet ol...darısı bnm başıma artık:):):):)
hayır cnm neden olamadımla ilgili bişey söyleyemedi bende anlamadım simdi gögüslerim acımaya başladı ... belkim adet olurum teste 0.05 çıktı sonuç ultrasonda da belli olmadı yoktur ondan hayırlısı cnm bidahi aylara senin bebiş kaç haftalıkmış:::)))
hayırlısı olsun canım üzülme sakın bu ay olmadı diğer olur skma canını hiçte kafana takma sadece yumurtlama dönemini denk getir tatlım.canım benim bebiş 4+5 günlük oldu kuzum salı günü dr.gidcem inş.
sağol cnm tabi hayırlısı olsun tatlım inşallah takmamak mümkün değil.... öyle yapıyorum ama bnm yumurtlamam düzensiz anlayamıyorum allah bebişin kucağına sağ sağlim aldırır inşallah kızın olucak şimdiden söylyim sana::)) ama halen adet olmadım yha bu ne böle
canım kendıne bi kadın doğumcu bul bence oo takip etsin senın yumurtlama dönemini ve sorarsın hala nie adet olmadığını tek bi dr.bağlı kalma hiç bi zaman hangisi içine siniosa ona git devaml.aminn canım ALLAH kucağıma almayı nasip eder inş.herkez öle dio kızın olcaak die bende hayırlısını istiorum her zaman benim için cinsiyeti önemli deil sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün olsun yeter bana
evet onu yapmadım aslında başka bir doktora gözükmedim olabilirdi ama bunada çok güveniyordum buda kafamı karıştırdı.. bana iğne verdi progestan adet olmam için ama helen adet olmadım doktor bnana dedi iğneyle halen adet görmezsen tekrar bir test alıp yap dedi kafamı karıştırdı bu yha nedir anlamadım gögüslerim ağrımıyordu şimdilerde ise elimi bile süremiyorum bakalım biraz daha bekleyeyim cnm hayırlısı olsun bnm için:::)))
evet onu yapmadım aslında başka bir doktora gözükmedim olabilirdi ama bunada çok güveniyordum buda kafamı karıştırdı.. bana iğne verdi progestan adet olmam için ama helen adet olmadım doktor bnana dedi iğneyle halen adet görmezsen tekrar bir test alıp yap dedi kafamı karıştırdı bu yha nedir anlamadım gögüslerim ağrımıyordu şimdilerde ise elimi bile süremiyorum bakalım biraz daha bekleyeyim cnm hayırlısı olsun bnm için:::)))
evet cnm ben halen olmadım. 1 hafta geçti .bende de o stres var dediğin gibi bıktım artık beklemekten adet olmayı bnde bekliyorum benimde yok sanırım ben de adet öncesi sendromu var araştırdım adet öncesinden 10 gün önce başlarmış bu belirtiler aynıları bende de var .ama adet olucam belli gelsede rahatlasak.hayırlısı olsun cnm pazartesiyi bekiliyorum . bu arada ben bu ay soğan kürü var biliyosundur bi çok insan onunla hamile kalmış doktorum da dedi evet diye bakalım bide onu deneyelim:::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?