hamilelik belirtilerimiz sizce:::))))

aynen cnm bnmde öle akıntım geliyo ..bugün temizlk yaptım belim çok ağrıyor.. bakmaktan gına geldi. yarından sonra bakalım ne olucak çok merak ediyorum....allahım dualarımızı inşallah kabul olur arkadaşım...

ii de arkadasım bence fazla yuklenme temizliğe bide vardır bebiş fln allah korusun yani dikkat et bnce bi belli olsun da hayırlısıyla banada mutlaka hbr vermei unutma inş.güzel haberlerle gelirsin senin için dua edicem tatlımm:) bende daha hastalanmadım şu 2 gunude mi geçireim hemen test alıcam :)

canim naptin gittin mi doktora ne dedi hamilemisin hbr bekliom senden

kızlar bugün gittim yine yokmuş...:(((( ama halen adet olamıyorum: cnm çok sevindim senin adına da hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah dikkat et allaha emanet ol...darısı bnm başıma artık:):):):)

kızlar biraz geç cevap olacak ama olsun, skın unutmayın adetten sonraki adet olacakmış gibi şikayetler özellikle şişkinlik ve akınto o gün yumutlama gününüzün olduğunun işaretidir. ve bu günleri boş geçirmemek lazım.
bilgisayardan yumurtlama günü hesaplayıp boşa zaman harcamayın kesinlikle fiziken başka günlere denk gelebilir. erken yumurtlama geç yumurtlama dönemi gibi.
benden kesin tavsiye hesaplayıcılara kanmayın en doğrusu doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmaktır.

cnm çok sevindim::))) allah tamamını erdirsin darısı başıma sana uygulanan tedavi neydi ve neler yaptın::)))))

aminn canimm darisi tum isteyenlerin basina ins. seninde en yakinda mujdesini aliriz tatlim.valla tatlim herhangi bi tedavi gormedim herseyi oluruna biraktim afedersin ama onu dusunerek o olsun die iliskie girmedim hayirlisini istedim ve boll dua ettim canim ve mide bulantisi cok cekiorum

eee doktor herhangi bi aciklamada bulunmadi mi nie gelmiomus hastaligin hamileligin en belrtisi adet olmama bekle bakalim hayirlisi olsun snin belirtiler var mi pki belki gec dolleni ondan bisi gorunmuo umudunu kaybtme tatlim

hayır cnm neden olamadımla ilgili bişey söyleyemedi bende anlamadım simdi gögüslerim acımaya başladı ... belkim adet olurum teste 0.05 çıktı sonuç ultrasonda da belli olmadı yoktur ondan hayırlısı cnm bidahi aylara senin bebiş kaç haftalıkmış:::)))

hayırlısı olsun canım üzülme sakın bu ay olmadı diğer olur skma canını hiçte kafana takma sadece yumurtlama dönemini denk getir tatlım.canım benim bebiş 4+5 günlük oldu kuzum salı günü dr.gidcem inş.

sağol cnm tabi hayırlısı olsun tatlım inşallah takmamak mümkün değil.... öyle yapıyorum ama bnm yumurtlamam düzensiz anlayamıyorum allah bebişin kucağına sağ sağlim aldırır inşallah kızın olucak şimdiden söylyim sana::)) ama halen adet olmadım yha bu ne böle

canım kendıne bi kadın doğumcu bul bence oo takip etsin senın yumurtlama dönemini ve sorarsın hala nie adet olmadığını tek bi dr.bağlı kalma hiç bi zaman hangisi içine siniosa ona git devaml.aminn canım ALLAH kucağıma almayı nasip eder inş.herkez öle dio kızın olcaak die bende hayırlısını istiorum her zaman benim için cinsiyeti önemli deil sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün olsun yeter bana

evet onu yapmadım aslında başka bir doktora gözükmedim olabilirdi ama bunada çok güveniyordum buda kafamı karıştırdı.. bana iğne verdi progestan adet olmam için ama helen adet olmadım doktor bnana dedi iğneyle halen adet görmezsen tekrar bir test alıp yap dedi kafamı karıştırdı bu yha nedir anlamadım gögüslerim ağrımıyordu şimdilerde ise elimi bile süremiyorum bakalım biraz daha bekleyeyim cnm hayırlısı olsun bnm için:::)))

canım seen bence başka dr.gözük bi yok dio bi test yap dio anlamadım ben dr.ne yapmak istediğini.bekle bakalım 1 kaç gün daha gelmezse başka dr.gidesin en azından bi yere bağlı kalmamış olucaksın bnde yarın dr.gidcem ayy çok merak ediorum nasıl bişi die bütün günüm int.başında araştırma yapıom allak bullak oldum

canim naptin haber yok senden regl oldun mu merak ettim seni bayadirda girmiosun sanirim haber bekliorim sendn var mi bebis

canım ümidini kırmak istemem ama ben ben de soğan kürünü denedim bi ümitle ama yine negatif yine negatif.. allah tez zamanda hepimize de sağlıklı evlat versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…