hamilelik belirtilerimiz sizce:::))))

evet cnm hadi sende sağlık haberleriyle dön inşallah. evet öyleymiş bende okudum susam boyundaymış::))inşallah cnm allahım sağlıklı haberler almayı nasip etsin kurban olurum onları verene ben allahım sen herşeye kadirsin.sağol tatlım bu arada 1 ay var aramızda ::))))seninkide maşalllahahahahahah kocaman fıstık olmuş allah nazardan korusun meleklerimizi::)))

ne yaptın bu arada cnm bişeyler bellimi???merak ettim

Tatlımmm naptın gittin mi doktora ne dedi :) allahıma şükür bebeğim sağlıklı seninkini de merak ettim canım

Tatlımmm naptın gittin mi doktora ne dedi :) allahıma şükür bebeğim sağlıklı seninkini de merak ettim canım

çok şükür gittim cnm şimdilik iyi gözüküyor...5 hafta içinde dedi doktorum kesecik var gayet iyi dedi bebiş ve kalp atışları henüz erken dedi cnm şimdi belli olmaz dedi şubatın 5 de gidicem sık sık çağırmanın anlamı yok dedi o yüzden beklemekteyim cnm::))) göbiş çıkmaya başladı aşırı yemek yiyorum ve inanılmaz uykum gelio bakalım cnm hayırlıısıyla günler geçsinde bakıcaz meleğime sende dikkat et bebişe allaha emanet olun cnm::)))

Çokkk sevindim canımm bi sorunun olmamasına benımde şubatın 18 de nasıl dayancam bilmiom cinsiyettini o zaman öğrencem inş.bu sefer açar pıtırım.ALLAHIM meleklerimize kavuşmayı nasip etsin.dikkat et kendine yat uyu hiç bi iş yapma bu dönemler çok önemli biliosun :)))

bekle cnm naz yapıyor minik kızın akıllı edepli olucak ondan:))amin cnm amin bnde öyle yapıyorum bol bol uyuyorum bakalım.bende 5 ni bekliyorum sabırsızlıkla allahım hayırlı haberler almayı nasip etsim sağ sağlim dünya ya getirmeyi nasip etsin inşallahhh:

Aminnnn canımm aminn allah duysunn sesimizii kuZumm

canımmm benimkinin cinsiyetii bellii olduuu senin dediğin gibiii kızzzz çok mutlu olduk sana yeni yazabildm tatlım.sen naptın nasılsın?

canımmm benimkinin cinsiyetii bellii olduuu senin dediğin gibiii kızzzz çok mutlu olduk sana yeni yazabildm tatlım.sen naptın nasılsın?

oy cnm bnm çok sevindim allah tamamını erdirir meleğini kucağına alırsın inşallah...bende iyiyim cnm bende bugün gittim meleğim kalbi pıt pıt atıyordu çok şükür ...onun dışında hamilelik beni mahvetti kusma bulantı baş ağrısı halsizlik ne ararsan var cnm 1 ay sonrada gelişim ve cinsiyet için bakalım hayırlısı olsun tatlım bebişe iyi bak allah emanet ol cnm::)9

Aminn tatlım.çok şükür kalbinin sesinide duydun ya .evt canım ilk başlar öle bak ben 4 aya gircem hala istifra ediorum inş.en kısa zamanda geçer ikimizin ki bizimde bu ayın 22snde tarama testimiz var :).hayırlı haberleri bekliorum canım.sende dikkat et kendine bebişinede ii bak :) sende allaha emanet ol :)

sağol cnm tşk ederim hadi hayırlı haberler bekliyoruz sağlıklı allahım sağ sağlim kucaklşarımıza almayı nasip etsin:::)9

Canımm nasılsın nasıl gidio bebiş nasıl hiç yazmıosun da merak ettm

cnm slm çok iyiym bu aralr pc beni biraz yoruyor bide ağır geçti gebelik başlarda cnm ondan yazamadım baktım bide bişey yazmamışsın ondan iyiyim cnmbebiş de iyi 2 li tarama testi cvp belli olucak hayırlısıyla bu hafta onun dışında bebiş çok şükür sağlıklı cnm senden haberler nasıl bay cnm::)))

anladm canım.oo harika bi sorunun olmamasına çok ama çok sevndm.sonucunu banada hbr verirsen mutlu olurum.valla canım bizimde çok şükür herşey yolunda bu ayın snunda renklie gircez allah nasip ederse kızımın harektlerini çok şükür yavas yavas hıssediorum öle cnım

slm cnm sonucu öğrendim doktor herşey yolunda dedi çok şükür bakalım bidaki muaynem 10 nisan da kısmetse o zaman sanırım cinsiyet net belli olur cnm şimdilik bişey yok çok şükür yuvarlanıp gidiyorum cnm inşallah bak bebişine sağlık haberleri allahım sağlık haberleri almayı nasip etsin hep amin::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…