hamilelik belirtilerimiz sizce:::))))

canım ümidini kırmak istemem ama ben ben de soğan kürünü denedim bi ümitle ama yine negatif yine negatif.. allah tez zamanda hepimize de sağlıklı evlat versin inşallah..

canim allah bilio ne zaman verecegini onun icin uzulme sadece denemelerine devam et tatlm.umudunu kaybetme

kızlar burdayım geldim izine ayrılmıştık evde yoktum adet oldum tabiiiiiiii klomen kullandım arkasından tedaviye eşlik soğan kürüne başladım..eşimede keçi boynuzu bakalım hayırlısı olsun yha bakalım bu ay neler olucak hepimizin hakkında hayırlısı olsun::)))9

hadi bakalım güzel haberlerini bekliorum canım inş.2013 sana şans getirir allahım bebeğini kucağına almayı nasip eder tatlım

slm tatlım bebiş büyüyor artık sağlıkla dünya ya gelmeyi nasip etsin allahım..inşallah cnm hayırlısı olsun o kadar çok takmıcam mkafama artık yoksa çok üzülüyorum...bakalım neler olur ..önümüzdeki aylar nekleyelim cnm e senin bebiş nasıl cinsiyeti belli olmu cnm::))))

Amin canım.takma kafana hersei oluruna bak sen üstüne düştükçe ters gidio allahım hakkında hayrlı olanı versin.canım ii işte ayın 18 tarama testimiz var bakalım gidince sölermi cinsiyetini biliorum haber veririm sana inş.sende en yakın zaman da güzel hbr verir

evet takmıcam zaten tayin olucaz taşınırken bebiş zor bide oğlan bakalım hayırlısı olsun sağlık haberlerini bekliyoruz cnm dikkat et kendine bebişine grşrz:::))yazrım mutlaka sende yaz::))

evet takmıcam zaten tayin olucaz taşınırken bebiş zor bide oğlan bakalım hayırlısı olsun sağlık haberlerini bekliyoruz cnm dikkat et kendine bebişine grşrz:::))yazrım mutlaka sende yaz::))

Nereye tayin oluonuz canım.bebek varken zor olur tasınması bi sogukta inş.gideceğiniz yer uğur getirir sana .bizde senden müjdeli haber beklioruz sende dikkat et kendine.tamam canıö habersiz bırakmayız birbirimizi :)

Merhaba kızlar.
Ben adetime 5 gün varken öğrendim hamileliğimi.Hiçbir belirtim de yoktu.Eğlence olsun diye test yaptım öğlen.Çıkmadı.Akşam eve gittiğimde teste tekrar baktım çoook silikti.Ertesi sabah testi tekrarladım yine çoook silikti.Kan verdim 22 çıktı.Yarın bat günüm.Bugün artış yine kan verdim.Batmalarım 3 gündür var.Kremsi akıntım da az da olsa devam ediyor.Göğüslerim yeni yeni acımaya başladı.Bunlar 3-4 gün önce hiç yoktu.Belirtilere kafanızı takmayın derim.Hiç belirtisiz hamile kaldım.Darısı başınıza.

Nereye tayin oluonuz canım.bebek varken zor olur tasınması bi sogukta inş.gideceğiniz yer uğur getirir sana .bizde senden müjdeli haber beklioruz sende dikkat et kendine.tamam canıö habersiz bırakmayız birbirimizi :)

yok yaza tayinciyiz kısmetse cnm işte gebelikle zor taşınması allah hayırlısını nasip etsin bekleyelim hayırlısıyla inaşşah haberi alırsam kesinlikle yazarım cnm bay:::))

hayırlı olsun bebişin darısı bizim başımıza hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua lütfen demekki gebelik erken oluşmuş ben soğan kürü yaptım bu ay birde klomen bnde de batmalar oldu bu ay hatta 4 gece önce resmen tyatakda ağladım sancıdan adet sancısı gibi çok şiddetli oldu o gece birde ara ara adet sancıları ...5 gün geçti ama yapmıcam zaten geçikme olabiliyor bende..birde akıntım benimde kremsi oluyo yoğun olmasada göğüslerim el değmez biçimde ağrıyordu şişmişlerdi şimdi indi damar görünümü var sadece bastırdığımda elime yuval bişey gelio o onun dışında belirti yok bakalım beklicem biraz daha erken yapmak istemiyorum rabbim hayırlısını versin:::)))

hadi bakalım güzel haberlerini bekliorum canım inş.2013 sana şans getirir allahım bebeğini kucağına almayı nasip eder tatlım

cnm allah dualarımızı kabul etti test yaptım bugün çift çizgiyi gördüm..... çok şükür allahımaaaa pazartesi doktora gidicem:::)))) allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip et::)))9

kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn

kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn

cnm inşaşşalh hamilesindir çift çizgi genelde gebelik vardır bnde bugün yaptım 6 gün geçmişti...erken döllenme olabilir allah tamamını erdirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:::)))

cnm allah dualarımızı kabul etti test yaptım bugün çift çizgiyi gördüm..... çok şükür allahımaaaa pazartesi doktora gidicem:::)))) allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip et::)))9

Canımmmmmmm cokkk mutluuuu oldummmmm harikaaa bii haber bu allahımm dualarımızı kabul etti etti çok şükürler olsun :))) Allahım hayırlısıyla bebeşlerimizi kucağımıza almayı nasip eder :)

En son ne zaman adet oldun.değer normal mi değil mi bilemem en güzeli kadın doğumcuna gidip ona sorman gerekio hem bebeğine bak inş.normal değerdir tatlım haber ver biZede tamam mı

Son düzenleme:
canımmmmmmm cokkk mutluuuu oldummmmm harikaaa bii haber bu allahımm dualarımızı kabul etti etti çok şükürler olsun :))) allahım hayırlısıyla bebeşlerimizi kucağımıza almayı nasip eder :)

sağol tatlım inan okurken gözlerim doldu allahım tüm isteyenlere nasip etsin amin cnm aminnnnnnnn cumaya doktora gidicem hayırlısıylaaaa.:::))))))

Ayyy kizlar sizin adiniza cok sevindim darisi bnim basima olsun insallah burasi sizlere ugurlu gelmis insallah bana da ugurlu gelir benimde yumurtlama gunum bittikten sonra belirtilerim basladi normalde adetten 4_6 gun once baslardi bu sefer 10 gun once basladi goguslerimde hassasiyet agri sizlama koltuk altimda sizlama ve karnim sancili agriyor gaz da var ama dun cesme suyu ictim belki ondan olabilir diye dusunuyorum haftaya pazar adet olmam lazim bende hamilelige bagladim ellerim ayaklarimda buzz sizce hamilemiyimdir kizlar ne dersiniz

inşallah evet burdan okuduğum bir çok yazıyı değerlendirdim ve uygulayarak hamileliğime katkısı oldu belirtiler evet olabilir ama kan testi yap belli olur cnmbende bu ay öle oldu çok şükür bakalım hamileyiz bekle sabret cnm hakkında hayırlısı olsun

Canım inş.sanada uğurlu gelir burası :)) ama adet dönemini beklmelisin sakın şimdiden test yapma hayal kırıklığına uğramanı istemem en garantili bekle biraz daha inş.sende bize güzel haberler verirsin beklioruz tatlım :))

sağol tatlım inan okurken gözlerim doldu allahım tüm isteyenlere nasip etsin amin cnm aminnnnnnnn cumaya doktora gidicem hayırlısıylaaaa.:::))))))
Amin tatlım. İkimizin de aynı gün randevusu var desene bnde cuma günü gdcem tarama testi için tatlım sen güzel hbrler bkliorum şimdi senin bebeşin su damlası kadar :) inş.herşey yolundadır sağlıklı bebişlerimiz olsun die dua ediom ikimz için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…