ya adrt agrisina benzer kasik agrim var ve her an olacakmis gibi hissediyorum ama hicbir sey yok adrt oncesi test yaptim simdi 3 gun gecikti yine negatif bence yokHimm adet belirtinin dışında fark ettiğin belirtiler var mi canim
Benim düşüncem olsaydı şimdiye kadar çıkardı ama adet bir kaç gün daha sarkabilir iki gün sonra tekrar yap derim benimde olacak gibi de daha olmadı tatlim sonuç alırsan beni de etiketle ❤ya adrt agrisina benzer kasik agrim var ve her an olacakmis gibi hissediyorum ama hicbir sey yok adrt oncesi test yaptim simdi 3 gun gecikti yine negatif bence yok
Merhaba gebeliğiniz var mı?
Hayır, ben geçen ay laparoskopi ameliyatı, ve rahim filmi çektirdim. 8 günüm var hasta olmama ama doğrusu hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim hassas ve kasıklarımda batma var ama daha önce yine olmuştu.Benim daha belli değil kuzum adet gecikmesini bekliyorum sende var mı
Nasıl bir konu anlatma bu ? Yardımcı olmak isterim ancak hiçbirşey anlamadım. Adetten sonra değerlendirme yaptığını anlıyorum. Çocuk istediğini ancak korunduğunu anlıyorum. 'iki güne bir ilişki oldu adetime daha' burada ne denmek isteniiyor anlamadım.Selamünaleyküm kızlar kadınlar size bir sorum olacak 21 şubatta adet oldum 25 şubatta bitti ondan sonraki günleri degerlendirdik iki güne bir ilişki oldu adetime daha ve ovulasyon dönemi olarak gösteriyor takvimde belirtileri de yaşıyorum kaşık ağrısı öyle şiddetli değil ama var goguslerim acayip ağrıyor bel ağrısı hafif var ve böyle iştahım arttı 13 14 gün oldu hemen belli olmaz biliyorum ama hissediyorum bu hafta doktor kontrolü var hormonlara felan baktircam. Korunuyorduk ama hap felan içmedim. Gebelik düşünüyorum, son iki üç gündür ara ara akıntı gelmeye başladı yumurta akina benzer. Sizce olmuş mudur öyle hissediyorum. Düzenli adet oluyorum 32 günde bir stres felan yasamazsam gecikme pek olmuyor adetime 15 gün var bas dönemesi ve baş ağrısı var ek olarak uykusuzluk ve sıcak basması da oluyor
Geçmiş olsun tatlım ben daha olmadım belirtiler de daha yokben adet oldum kizlar
Kuzum hamile misin test yaptin miBilmiyorum görecek misin ama sanki gölge seklinde bir ikinci cizgi var erken gebelik testi bu olmasa acaba hiç böyle gölge olmaz mıydı
Kuzum hamile misin test yaptin mi
Hasta oldum canm ama bi gün sürdüKuzum hamile misin test yaptin mi
Ozmn üstüne görme mi ki kuzu ben daha olmadim geciktimHasta oldum canm ama bi gün sürdü
Yani bilmiyorum ki canım adet gibiydi anlayamadım açıkcasıOzmn üstüne görme mi ki kuzu ben daha olmadim geciktim3 4 gün oluyor gecikeli
Kuzu yani adet görüp hamile olanlar da oluyor test yaptin mi canimYani bilmiyorum ki canım adet gibiydi anlayamadım açıkcasıöyle pıhtı filan gelmedi ama kırmızıydı bilemedim off.. inş snde vardır
Ben test yapmadım daha bekleyim diyorum belirti felan da yok ya sadece bir karnım sis toprak gibi oldu ondan hariç hiç belirtim yokYani bilmiyorum ki canım adet gibiydi anlayamadım açıkcasıöyle pıhtı filan gelmedi ama kırmızıydı bilemedim off.. inş snde vardır
Canım çalışıyorm doktora gitmem çok Zor yarın tekrar test alırım. Ama gögüs hassasiyetim gitti.Ben test yapmadım daha bekleyim diyorum belirti felan da yok ya sadece bir karnım sis toprak gibi oldu ondan hariç hiç belirtim yok
Kuzum ben yenice hasta oldum ☹☹Canım çalışıyorm doktora gitmem çok Zor yarın tekrar test alırım. Ama gögüs hassasiyetim gitti.
Canım ya inşallah bidahaki aya bende konu başlığı açtım benim gibi olan vardır belki diyeKuzum ben yenice hasta oldum ☹☹bu ay tutmadı maalesef
Benide etiketle kuzumCanım ya inşallah bidahaki aya bende konu başlığı açtım benim gibi olan vardır belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?