Hamilelik belirtisi mi bilmiyorum

Cnm benimde 6-7 gün var yaptım silik çizgi bile yok çok moralim bozuldu
Oo biraz daha bekle kuzu ben dört gün kala felan yaptım benim bir kaç gün sarkiyor günler o yüzden belli değil ama yakın tarih varsa iki üç gün kala dene

Oo biraz daha bekle kuzu ben dört gün kala felan yaptım benim bir kaç gün sarkiyor günler o yüzden belli değil ama yakın tarih varsa iki üç gün kala dene
Umudumu yitirdim

Ben de 20 yaşındayım yasımız daha erken olur Allahın izniyle
Bilmiyorum görecek misin ama sanki gölge seklinde bir ikinci cizgi var erken gebelik testi bu olmasa acaba hiç böyle gölge olmaz mıydı

Eklentiler

• CD14995C-9D97-4D56-8FA9-923A504F0547.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 117
Moralim bozuldu erken gebelik testi yaptım çıkmadı ☹☹negatif yani gecikene kadar yapmiycam ben canım moral bozmaya stres yapmaya gerek yok sen alırsan bana da haber et
Sabrrdlm braz daha canm ben dün ki testimi cektim normalde ben gözle görüyorm gölge var fotoda biraz parlaklık azalttm acaba dogru mu

Bilmiyorum görecek misin ama sanki gölge seklinde bir ikinci cizgi var erken gebelik testi bu olmasa acaba hiç böyle gölge olmaz mıydı
Canım ben de gördüm çizgiyi ama kaç dk içinde çıktığı önemli. İnşallah kuruma çizgisi vs. değildir de bebişin vardır Ben de 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif H Hasta12 canımm senin de paylaşımlarını şimdi gördüm adet olana kadar umudumuzu kaybetmek yok inşallah var niye bilmiyorum ama senin için öyle hissediyorumm

Sanki ilk çıktığındada öyleydi gibi hissediyorm adet im geçerse tekrar yapacagım ins hepimiz hamişizdir

Gölge var gözüküyor sende kuzum bende yoktu son bir test kaldı onu da belliycem adet geçene kadar

Evet tatlım bende yaptıydim bende de negatif ciktiydi işte bi yaptım saatler sonra felan değildi ya 30 geçti ilk testimde ama ikincisi de 10 felan geçti hayalet çizgi vardı kendimi kandırmak istemiyorum sanki bu ay olmayacak gibi

Aynen öyle canım inşallah olur

Kızlar selam,
Ne durumdasınız. İnşallah hepimizin bebişleri oluuur sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olur.
Kızlar benimde adet tarihim 20 marttı. Ama regl olmadım.
2 Hafta dır ara ara kasıklarımda batma hissi ve sırt ağrım var. Birde bulantı bulanır gibi olursunuz ya o şekilde.

Pcos hastası olduğumdan da hemen test yapmak istemedim. çok canım sıkıldı

İnşallah canımm benim 2 gün var bata beklemedeyim. Sen de 1 2 gün daha bekle öyle test yap istersen. Kötü düşünme kendini de üzme olursa güzel olur olmazsa da amaan zaten alıştık negatif görmeye moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…