Oo biraz daha bekle kuzu ben dört gün kala felan yaptım benim bir kaç gün sarkiyor günler o yüzden belli değil ama yakın tarih varsa iki üç gün kala deneCnm benimde 6-7 gün var yaptım silik çizgi bile yok çok moralim bozuldu
Oo biraz daha bekle kuzu ben dört gün kala felan yaptım benim bir kaç gün sarkiyor günler o yüzden belli değil ama yakın tarih varsa iki üç gün kala dene
Umudumu yitirdimOo biraz daha bekle kuzu ben dört gün kala felan yaptım benim bir kaç gün sarkiyor günler o yüzden belli değil ama yakın tarih varsa iki üç gün kala dene
Allahtan ümit kesilmez kuzum olursa hayırlısı olsun olmadığında da bol bol dua et inşallah olur takma kafana yaşın genç herhaldeUmudumu yitirdim
Evet 25 yasındayımAllahtan ümit kesilmez kuzum olursa hayırlısı olsun olmadığında da bol bol dua et inşallah olur takma kafana yaşın genç herhalde
Ben de 20 yaşındayım yasımız daha erken olur Allahın izniyleEvet 25 yasındayım
Moralim bozuldu erken gebelik testi yaptım çıkmadı ☹☹negatif yani gecikene kadar yapmiycam ben canım moral bozmaya stres yapmaya gerek yok sen alırsan bana da haber etİnşallah canm
Bilmiyorum görecek misin ama sanki gölge seklinde bir ikinci cizgi var erken gebelik testi bu olmasa acaba hiç böyle gölge olmaz mıydıBen de 20 yaşındayım yasımız daha erken olur Allahın izniyle
Sabrrdlm braz daha canm ben dün ki testimi cektim normalde ben gözle görüyorm gölge var fotoda biraz parlaklık azalttm acaba dogru muMoralim bozuldu erken gebelik testi yaptım çıkmadı ☹☹negatif yani gecikene kadar yapmiycam ben canım moral bozmaya stres yapmaya gerek yok sen alırsan bana da haber et
Canım ben de gördüm çizgiyi ama kaç dk içinde çıktığı önemli. İnşallah kuruma çizgisi vs. değildir de bebişin vardırBilmiyorum görecek misin ama sanki gölge seklinde bir ikinci cizgi var erken gebelik testi bu olmasa acaba hiç böyle gölge olmaz mıydı
Sanki ilk çıktığındada öyleydi gibi hissediyorm adet im geçerse tekrar yapacagım ins hepimiz hamişizdirCanım ben de gördüm çizgiyi ama kaç dk içinde çıktığı önemli. İnşallah kuruma çizgisi vs. değildir de bebişin vardırBen de 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif H Hasta12 canımm senin de paylaşımlarını şimdi gördüm adet olana kadar umudumuzu kaybetmek yok inşallah var niye bilmiyorum ama senin için öyle hissediyorumm
İnşallah canımmSanki ilk çıktığındada öyleydi gibi hissediyorm adet im geçerse tekrar yapacagım ins hepimiz hamişizdir
5-6 gün var canım ben bi hafta kala yaptımİnşallah canımmkaç gün kaldı bata
Gölge var gözüküyor sende kuzum bende yoktu son bir test kaldı onu da belliycem adet geçene kadarBilmiyorum görecek misin ama sanki gölge seklinde bir ikinci cizgi var erken gebelik testi bu olmasa acaba hiç böyle gölge olmaz mıydı
Evet tatlım bende yaptıydim bende de negatif ciktiydi işte bi yaptım saatler sonra felan değildi ya 30 geçti ilk testimde ama ikincisi de 10 felan geçti hayalet çizgi vardı kendimi kandırmak istemiyorum sanki bu ay olmayacak gibiCanım ben de gördüm çizgiyi ama kaç dk içinde çıktığı önemli. İnşallah kuruma çizgisi vs. değildir de bebişin vardırBen de 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif H Hasta12 canımm senin de paylaşımlarını şimdi gördüm adet olana kadar umudumuzu kaybetmek yok inşallah var niye bilmiyorum ama senin için öyle hissediyorumm
Insallah canım bence de bekle az kaldı günler çabuk geçiyorSanki ilk çıktığındada öyleydi gibi hissediyorm adet im geçerse tekrar yapacagım ins hepimiz hamişizdir
Bende beklicm canım bir de sabah yapmadm aksam yapmstm bunuGölge var gözüküyor sende kuzum bende yoktu son bir test kaldı onu da belliycem adet geçene kadar
Aynen öyle canım inşallah olurBence güzel degerlendirmissin .. İnshaAllah.olut.. ayrıca bu belirtiler için erken değil normal böyle hissetmen.. .. piskolojik olabilir desem akıntı piskolojik olamaz
Bekle bakalım adet günün geçsin bence.. düşünme fazla stress yapma.. İnshaAllah.olur
İnşallah canımmKızlar selam,
Ne durumdasınız. İnşallah hepimizin bebişleri oluuur sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olur.
Kızlar benimde adet tarihim 20 marttı. Ama regl olmadım.
2 Hafta dır ara ara kasıklarımda batma hissi ve sırt ağrım var. Birde bulantı bulanır gibi olursunuz ya o şekilde.
Pcos hastası olduğumdan da hemen test yapmak istemedim.çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?