Hamilelik belirtisi mi bilmiyorum

karnımda kasıgın tam ortasında regl ağrısı krampı gibi olur ya öyle birşey var şuan.
Kötü düşünmüyorum, iyi de düşünmüyorum. Düşünmücem Yoruldum artık çünkü

Tatlim ben bu ay regl olacak gibiyim enfeksiyon varmış tekrar doktora gitcem test yaptım bugün bat 23 mart iki gün kaldı ama test negatif çıktı silik bile değil insallah seninki tutmuştur

karnımda kasıgın tam ortasında regl ağrısı krampı gibi olur ya öyle birşey var şuan.
Kötü düşünmüyorum, iyi de düşünmüyorum. Düşünmücem Yoruldum artık çünkü
Ayy al bendende o kadar kuzum düşüne düşüne kendimizi yipartrik en az bir hafta gecemsini bekleyin diyorlar doktorlar ben kan aldircaktim gecikmedigi için almadılar umut hala var

Kuzum ne durumdasın
Canım bende yazcaktım tam buraya. Şöyle ki meme ucumda olan ağrı tam olarak göğsümü kapladı ama fazla bir acı var. Hafiften kasık ağrım var normalde adete yakın ağrı hissetmem direkt olurum. Dün otururken bir anda sağ kasıkta 3 kere atma hissettim. 3-4 gün kaldı tekrar test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye ama muhtemelen yarın sabah bi yenilerm en son cumartesi yapmıştım çünkü. Sende durum ne canım?

Tatlim ben bu ay regl olacak gibiyim enfeksiyon varmış tekrar doktora gitcem test yaptım bugün bat 23 mart iki gün kaldı ama test negatif çıktı silik bile değil insallah seninki tutmuştur
Bende de enfeksiyon olabilir daha önceki aylarda hem kan hem idrar yollarında yüksek enfeksiyon geçirdim. Benim adet tarihimden 2 gün geçti ama yapmadım daha testi olacakmışım gibi adet bir sağ kasıgıma ağrı giriyor geçiyor bazende sol kasığıma ağrı giriyor. Anlamadım gerçekten. Bekliyorum valla.

Kuzum benimki olmadi olduysa bile kimyasal herhalde negatif çıktı bat bir gün kaldı ama senin belirtiler yine iyi inşallah seninki olmuştur kuzum

Bende de var herhalde adet olursam doktora gidip kan vercem günün gelmesini bekliyorum sanırım bu ay ben elendim enfeksiyon var diye de beyin kendi kendine sonladiriyor mu

Kuzum benimki olmadi olduysa bile kimyasal herhalde negatif çıktı bat bir gün kaldı ama senin belirtiler yine iyi inşallah seninki olmuştur kuzum
Hayırlı kuzum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız yapınca mutlaka sonucu söylicem:) umutlanmak istemiyorum ama belirtiler var yönünde gögüs uclarımın rengi dönmüş gibi sık idrara gidiyorm psikolojikte olabilir sabah yapın test dedikleri için yarın sabahı bekliycem 2-3gün kalmıs olacak varsa cizgi netlesmistr diye dusunuyorm

Bence adet gecikmesini de baz al kuzum olursa üzülürsün. Ama canım umut her zaman vardır inşallah bebislerimizi kucağımıza aliriz

kizlar predictor early kullanan var mi erken gebelik testi? adetim 3 gun gecikti bi de 3 gun once kahverengi leke gibi bisey gelmidti yerlesmeden suphelendom ama 1 saat falab surdu bugün test yaptim erken gebelik testi ama negatif

kizlar predictor early kullanan var mi erken gebelik testi? adetim 3 gun gecikti bi de 3 gun once kahverengi leke gibi bisey gelmidti yerlesmeden suphelendom ama 1 saat falab surdu bugün test yaptim erken gebelik testi ama negatif
Yok cnm kullanmadm ama burada okudugm kadarı ile herkes onu öneriyo

adetim 3 gun gecti bi de erken gebelik testi ya acaba kesin negatif midir yoksa yanilma payi var mi 30unda bi doktora gidicem ama kesin midir acaba biliyor musunuz?

Kuzum bende kullandım ama maalesef benimde negatif çıktı iki gün kala yapmıştım sonra kaset yaptım negatif çıktı bence bekle bostan yere para verme adet gecikirse bir umut bekliyorum negatif değildir diye dua ediyorum adet gelene kadar umut var stres yapma pozitif düşün adet olacaksan bile stresten de gecikir

adetim gecikti zaten benim 3 gun o yuzden yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…