karnımda kasıgın tam ortasında regl ağrısı krampı gibi olur ya öyle birşey var şuan.İnşallah canımmbenim 2 gün var bata beklemedeyim. Sen de 1 2 gün daha bekle öyle test yap istersen. Kötü düşünme kendini de üzme olursa güzel olur olmazsa da amaan zaten alıştık negatif görmeye moral bozmak yok
Tatlim ben bu ay regl olacak gibiyim enfeksiyon varmış tekrar doktora gitcem test yaptım bugün bat 23 mart iki gün kaldı ama test negatif çıktı silik bile değil insallah seninki tutmuşturKızlar selam,
Ne durumdasınız. İnşallah hepimizin bebişleri oluuur sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olur.
Kızlar benimde adet tarihim 20 marttı. Ama regl olmadım.
2 Hafta dır ara ara kasıklarımda batma hissi ve sırt ağrım var. Birde bulantı bulanır gibi olursunuz ya o şekilde.
Pcos hastası olduğumdan da hemen test yapmak istemedim.çok canım sıkıldı
Ayy al bendende o kadar kuzum düşüne düşüne kendimizi yipartrik en az bir hafta gecemsini bekleyin diyorlar doktorlar ben kan aldircaktim gecikmedigi için almadılar umut hala varkarnımda kasıgın tam ortasında regl ağrısı krampı gibi olur ya öyle birşey var şuan.
Kötü düşünmüyorum, iyi de düşünmüyorum. DüşünmücemYoruldum artık çünkü
Kuzum ne durumdasınBende beklicm canım bir de sabah yapmadm aksam yapmstm bunu
Canım bende yazcaktım tam buraya. Şöyle ki meme ucumda olan ağrı tam olarak göğsümü kapladı ama fazla bir acı var. Hafiften kasık ağrım var normalde adete yakın ağrı hissetmem direkt olurum. Dün otururken bir anda sağ kasıkta 3 kere atma hissettim. 3-4 gün kaldı tekrar test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye ama muhtemelen yarın sabah bi yenilerm en son cumartesi yapmıştım çünkü.Kuzum ne durumdasın
Bende de enfeksiyon olabilir daha önceki aylarda hem kan hem idrar yollarında yüksek enfeksiyon geçirdim. Benim adet tarihimden 2 gün geçti ama yapmadım daha testi olacakmışım gibi adetTatlim ben bu ay regl olacak gibiyim enfeksiyon varmış tekrar doktora gitcem test yaptım bugün bat 23 mart iki gün kaldı ama test negatif çıktı silik bile değil insallah seninki tutmuştur
Kuzum benimki olmadi olduysa bile kimyasal herhalde negatif çıktı bat bir gün kaldı ama senin belirtiler yine iyi inşallah seninki olmuştur kuzumCanım bende yazcaktım tam buraya. Şöyle ki meme ucumda olan ağrı tam olarak göğsümü kapladı ama fazla bir acı var. Hafiften kasık ağrım var normalde adete yakın ağrı hissetmem direkt olurum. Dün otururken bir anda sağ kasıkta 3 kere atma hissettim. 3-4 gün kaldı tekrar test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye ama muhtemelen yarın sabah bi yenilerm en son cumartesi yapmıştım çünkü.Sende durum ne canım?
Bende de var herhalde adet olursam doktora gidip kan vercem günün gelmesini bekliyorum sanırım bu ay ben elendim enfeksiyon var diye de beyin kendi kendine sonladiriyor muBende de enfeksiyon olabilir daha önceki aylarda hem kan hem idrar yollarında yüksek enfeksiyon geçirdim. Benim adet tarihimden 2 gün geçti ama yapmadım daha testi olacakmışım gibi adetbir sağ kasıgıma ağrı giriyor geçiyor bazende sol kasığıma ağrı giriyor. Anlamadım gerçekten. Bekliyorum valla.
Hayırlı kuzum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız yapınca mutlaka sonucu söylicem:) umutlanmak istemiyorum ama belirtiler var yönünde gögüs uclarımın rengi dönmüş gibi sık idrara gidiyorm psikolojikte olabilir sabah yapın test dedikleri için yarın sabahı bekliycem 2-3gün kalmıs olacak varsa cizgi netlesmistr diye dusunuyormKuzum benimki olmadi olduysa bile kimyasal herhalde negatif çıktı bat bir gün kaldı ama senin belirtiler yine iyi inşallah seninki olmuştur kuzum
Bence adet gecikmesini de baz al kuzum olursa üzülürsün. Ama canım umut her zaman vardır inşallah bebislerimizi kucağımıza alirizHayırlı kuzum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız yapınca mutlaka sonucu söylicem:) umutlanmak istemiyorum ama belirtiler var yönünde gögüs uclarımın rengi dönmüş gibi sık idrara gidiyorm psikolojikte olabilir sabah yapın test dedikleri için yarın sabahı bekliycem 2-3gün kalmıs olacak varsa cizgi netlesmistr diye dusunuyorm
İnşallah canım bu kdr bekledim sanırım 2-3 gün de beklerimBence adet gecikmesini de baz al kuzum olursa üzülürsün. Ama canım umut her zaman vardır inşallah bebislerimizi kucağımıza aliriz
Enfeksiyon var ya bende sanırım olmaz bu ay bende , ınsallah senin olur hayırlı bir evlat nasip eder Allahİnşallah canım bu kdr bekledim sanırım 2-3 gün de beklerim
Yok cnm kullanmadm ama burada okudugm kadarı ile herkes onu öneriyokizlar predictor early kullanan var mi erken gebelik testi? adetim 3 gun gecikti bi de 3 gun once kahverengi leke gibi bisey gelmidti yerlesmeden suphelendom ama 1 saat falab surdu bugün test yaptim erken gebelik testi ama negatif
Amin canm inşallahEnfeksiyon var ya bende sanırım olmaz bu ay bende , ınsallah senin olur hayırlı bir evlat nasip eder Allah
tesekkur ederim ❤Yok cnm kullanmadm ama burada okudugm kadarı ile herkes onu öneriyo
Kuzum bende kullandım ama maalesef benimde negatif çıktı iki gün kala yapmıştım sonra kaset yaptım negatif çıktı bence bekle bostan yere para verme adet gecikirse bir umut bekliyorum negatif değildir diye dua ediyorum adet gelene kadar umut var stres yapma pozitif düşün adet olacaksan bile stresten de gecikirkizlar predictor early kullanan var mi erken gebelik testi? adetim 3 gun gecikti bi de 3 gun once kahverengi leke gibi bisey gelmidti yerlesmeden suphelendom ama 1 saat falab surdu bugün test yaptim erken gebelik testi ama negatif
adetim gecikti zaten benim 3 gun o yuzden yaptimKuzum bende kullandım ama maalesef benimde negatif çıktı iki gün kala yapmıştım sonra kaset yaptım negatif çıktı bence bekle bostan yere para verme adet gecikirse bir umut bekliyorum negatif değildir diye dua ediyorum adet gelene kadar umut var stres yapma pozitif düşün adet olacaksan bile stresten de gecikir
Himm adet belirtinin dışında fark ettiğin belirtiler var mi canimadetim gecikti zaten benim 3 gun o yuzden yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?