- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
- Konu Sahibi Neseliyimmm
-
Merhaba resmen aynı durumdan müzdaribizMerhabalar ikinci çocuğu bu ay düşünmeye başladık. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirme fırsatımız oldu. Beklenen adet günüm 24 Kasım. Ama son bir kaç gündür aşırı gaz sancısı çekiyorum. Sürekli şişkinlik ve gaz var. Bel ağrısı ve duygu değişimi de diğer adet olduğum aylara göre fazlaca. Ancak adet döneminde de bu belirtiler olduğu için önemsemedim. İlk gebeligimi mide bulantısı ile öğrenmiştim. Ancak bunda öyle bir belirti de yok . Bu şekilde çok fazla gazı , şişkinliği olup da o ay yumurtlama gününde tek ilişki ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bizde çocuk istiyorduk o ay tatil, şehir dışı, köy ziyaretleri vs derken koskoca 1 ay içinde 2 kez ilişki oldu ki takvime bakmayı unuttum.Merhabalar ikinci çocuğu bu ay düşünmeye başladık. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirme fırsatımız oldu. Beklenen adet günüm 24 Kasım. Ama son bir kaç gündür aşırı gaz sancısı çekiyorum. Sürekli şişkinlik ve gaz var. Bel ağrısı ve duygu değişimi de diğer adet olduğum aylara göre fazlaca. Ancak adet döneminde de bu belirtiler olduğu için önemsemedim. İlk gebeligimi mide bulantısı ile öğrenmiştim. Ancak bunda öyle bir belirti de yok . Bu şekilde çok fazla gazı , şişkinliği olup da o ay yumurtlama gününde tek ilişki ile hamile olduğunu öğrenen var mı?
Benim daha 9-10 gün var canım. Ben daha bekliycem artıkCanım adet tarihin ne zaman ? Adetime 3 kaldı. Sabah dayanamayıp test yaptırdım. Çok çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı. Ancak çizgi belli belirsiz olduğu için fotoğraf çektiğim de fotoğrafta görünmedi bileo yüzden bende emin olamadım. Bel ağrısı, aşırı duygu değişimi, genel kasık ağrısı ve nadiren göğüste 1 saniyelik sancı yaşadım. Ama bu belirtiler adetimde de oluyordu. Farklı olarak Adet sancilarimda olmayan sol kasikta batma,vajinada batma ve gaz halini yaşıyorum
İlişki üzerinden daha yeni geçmiş çıkmaz hemen canım.Ama çok meraklanirsan en erken 12 gün geçince yapBenim daha 9-10 gün var canım. Ben daha bekliycem artıksende kan vermek için bekle bi 3 gün daha zaten çok az kalmıs senin kanda çıkar net Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder Benim daha çok var bende test yaptırsam mı diyorum ilişkiden 5 gün gecti daha cıkmaz diye yapmıyorum
Yaa çok güzel bir haber bu. Seni de tebrik ederimBizde çocuk istiyorduk o ay tatil, şehir dışı, köy ziyaretleri vs derken koskoca 1 ay içinde 2 kez ilişki oldu ki takvime bakmayı unuttum.
Yumurtalama dönemine gelmemiştir diye düşünürken regl olmama 4 5 gün kala şeffaf su akıntı, göğüs sızlaması, kasık batması derken gelmişti.
Yani kısaca 1 ilişki ile bile tutar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa hadi hayırlısı olsun inşAllah güzel haberler alırsınızİlişki üzerinden daha yeni geçmiş çıkmaz hemen canım.Ama çok meraklanirsan en erken 12 gün geçince yapbenim yarın beklenen adet günüm var. Bugünde şeffaf su gibi bir akıntım oldu ama bakalım. Yarın adet olmazsam sonraki sabah kaset test yapicam. Kaset teste çift çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum
Ay çok sevindim Rabbim size bagıslasınBende de adet olacak gibi bel ağrısı olmuştu gaz sancısı vardı hemde ciddi derecede iştahsızlık ve aşırı sinir olmuştu… her defasında adet oldum diye düşünürken bir baktım ki 1 hafta gecikmiş… şimdi 13 haftalık bir bebekve 1 ay içerisinde 1 kez oldu
Bende pek belirti olmadı ama olanları da adetime 2 gün kala yaşadım ve sizinkilerde aynıydı gaz sancısı kasık ağrısı göğüslerde dolgunluk oldu ama fazla değildi.. sizinkilerde gebelik belirtileriyle uyuşuyor aslındaAy çok sevindim Rabbim size bagıslasınBizim de yumurtlamadan 1 gün onceleri oldu ve yumurtlama gününden 2 gün sonra gaz sancıları kasık agrılarım 3-4 gün oldu bugun 5 gün oldu kasık agrım pek yok ama gögüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var yumurtlama dönemide bitti bu bi belirti mi acaba siz yasamıssınız biliyorsunuzdur
Amin İnşAllahBende pek belirti olmadı ama olanları da adetime 2 gün kala yaşadım ve sizinkilerde aynıydı gaz sancısı kasık ağrısı göğüslerde dolgunluk oldu ama fazla değildi.. sizinkilerde gebelik belirtileriyle uyuşuyor aslındainşallah vardır rabbim nasip eder inşallah
Benim 4 yıl hiç olmadı… yumurtlamam olmuyordu.. 4 yılın sonunda bir anda işte nasip oldu çok şükürAmin İnşAllahbenim adetime daha 8 gün falan var ama hiç bir yumurlama günümde bu yasıma kadar boyle agrılar yasamadım daha bide ilk bu ay denedik o yüzden şüphelendim Ama nasip tabi
Allahım nasip etmiş ne güzel Rabbim sağlık sıhhat versin bebişinizeBenim 4 yıl hiç olmadı… yumurtlamam olmuyordu.. 4 yılın sonunda bir anda işte nasip oldu çok şükürumudunuzu kaybetmeyin
Benimde regl olmama 11 gün var 8 kasımda regl oldum 13 kasımda bitti yumurtlama günüm kasımın 22' siydi düzenli olarak o tarihe kadar ilişkiye girdik hatta 22 'si gece aşırı bel ağrım oldu değerlendirdik bu ay diğer aylara göre sağ kasığımda batma gibi ağrım oluyor başka birşeyim yok normalde gögüs hassasiyetim de olurdu her zaman regl dönemime yakın bu ay yok sadece sağ kasığımda aşırı batma hissi var inşallah vardır birşeyler ovulasyon testi de yapmak istemedim bu ay akışına bırakmak istedim 6 Aralık birdaha ki regl tarihim inşallah gebeyimdirMerhaba resmen aynı durumdan müzdaribizAma benim daha ilk yani 1 yıldır evliyiz. Biz eşimle yeni yeni düşünüyoruz bebeği ilk kez bu ay yumurtlama dönemime denk geldi ben bu süreçte ovülasyon testi yaptım yumurtlamadan 1 gün once daha doğrusu saatler önce ilişkiye girdik o gün test pik yapmıstı ama yumurtlama günü beraber olmadık tutma ihtimali varmı acaba diye bende soruyorum hep İlişkiye girdiğimiz günkü ovülasyon testimi ekledim . Zaten ilişkiye girdikten 1 saat sonra yumurtlama günü oldu çogu kişi tutabilir dedi ama bizde 1 gün önce beraber olduk eşimle 3-4 gün oldu sizde oldugu gibi kasık agrısı ve gaz sancım oldu ve dün aksamda felaket bir bas agrısı varsa yardımcı olurmusunuz bize
Hadi inşallah canımBenimde regl olmama 11 gün var 8 kasımda regl oldum 13 kasımda bitti yumurtlama günüm kasımın 22' siydi düzenli olarak o tarihe kadar ilişkiye girdik hatta 22 'si gece aşırı bel ağrım oldu değerlendirdik bu ay diğer aylara göre sağ kasığımda batma gibi ağrım oluyor başka birşeyim yok normalde gögüs hassasiyetim de olurdu her zaman regl dönemime yakın bu ay yok sadece sağ kasığımda aşırı batma hissi var inşallah vardır birşeyler ovulasyon testi de yapmak istemedim bu ay akışına bırakmak istedim 6 Aralık birdaha ki regl tarihim inşallah gebeyimdir
Olsun canım canını hiç sıkma Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahBugün ilişki üzerinden 15 gün geçti. Demin test yaptım. Sonuç negatif. Muhtemelen bundan sonrada pozitif olmaz. Nasip önümüzdeki aylara
aynen canım nasip , önümüzdeki aylara bakacaz artık :) sen nasılsın? regla kaç gün kaldıOlsun canım canını hiç sıkma Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahBenimde 6 gün kaldı bende suan belirti yok gögüs hassasiyet disında o yüzden ümitlenmiyorum nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?