- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
7 aylık evliyim ben de 6 aydır deniyoruz 25 yaşındayımBu 4.ay 25 yasindaym. yillik evliym. Yeni doluyo 1 yilim
Sen
Ben adete 3 gun kala test yaptim cok net pozitifi gordum bence deneEvet ben de adet olcak gibiyim ama daha 3 günüm var
Yaaa ben yaptm negatif cikti ama 3 gun varkenBen adete 3 gun kala test yaptim cok net pozitifi gordum bence dene
2 gün önce negatifti yapmıştım. Ayrıca pembe akıntı geldi bugün. Herhalde adet oluyorumBen adete 3 gun kala test yaptim cok net pozitifi gordum bence dene
Insallah olmayız yaa belirtilerimiz ayniydi off2 gün önce negatifti yapmıştım. Ayrıca pembe akıntı geldi bugün. Herhalde adet oluyorum
İnşallah ama korkmaya başladım erken adet oluyorsam diye. Keşkee yerleşme kanaması olsa bu durumumInsallah olmayız yaa belirtilerimiz ayniydi off
Keske canim yaa. Beklemek cok zor. Kan testinde cikmaz mi acaba bu durumİnşallah ama korkmaya başladım erken adet oluyorsam diye. Keşkee yerleşme kanaması olsa bu durumum
Eğer yaşadığım yerleşme kanamasıysa yeni yerleşiyo demektir bu da çıkmaz. Pazartesiyi beklicem adet olmazsam kan vercemKeske canim yaa. Beklemek cok zor. Kan testinde cikmaz mi acaba bu durum
Acaba versem mi bugun. Cikmaz mi ki kanda bi dgeerEğer yaşadığım yerleşme kanamasıysa yeni yerleşiyo demektir bu da çıkmaz. Pazartesiyi beklicem adet olmazsam kan vercem
Çıka da bilir ama imkan varsa ver istersen. 5 civarı bile çıksa vardırAcaba versem mi bugun. Cikmaz mi ki kanda bi dgeer
Benim bat 4 nisan. Dun idrar testi yaptm cikmadi. Kan yapsam cikat mi bnde dusunuyorm. Beklemek cok zorbenimde bat 6 nisan zman geçmiyor geçmiyor, kanda baktırsam çıkarmı acaba
Insan yuzleamek de istemiyo yaa. Saglk ocagina versem bu saatten anra pazartesiye erteler. Saglik kabini vat o da pahali birazÇıka da bilir ama imkan varsa ver istersen. 5 civarı bile çıksa vardır
Sağlık ocağında burda kan alım işlemleri 11 de bitiyor zaten. Orda öğlenleri de verilebiliyor mu? Hangi şehirInsan yuzleamek de istemiyo yaa. Saglk ocagina versem bu saatten anra pazartesiye erteler. Saglik kabini vat o da pahali biraz
Bursadayim ben. Saglik kabini vat. Gece bile acik. 15tl aliyo.Sağlık ocağında burda kan alım işlemleri 11 de bitiyor zaten. Orda öğlenleri de verilebiliyor mu? Hangi şehir
Hmm anladım sana kalmış artık. Ben pazartesiyi bekleyeceğim :) haber ver test yaparsan :)Bursadayim ben. Saglik kabini vat. Gece bile acik. 15tl aliyo.
Veririm haber de varsa keain cikar mi ki bisilerHmm anladım sana kalmış artık. Ben pazartesiyi bekleyeceğim :) haber ver test yaparsan :)
Varsa illa 5 in üstünde çıkacaktır ama yoksa 0 civarlarında çıkarVeririm haber de varsa keain cikar mi ki bisiler
Idrarda cikmadi ama yaa4 nisan sa kanda kesin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?