- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Zaten canım.adetim.geceli de 4 gün.oldu beyaz akinti var hep ben diyorum adet oldum.ama yok.akıntı var
Doktora adetime bir gün kala gittim.canım yok birşey dediDoktora gittin mi?
Ben de bunu merak ediyorum 4 martta en son adet olmuştumkizlar merhaba,
en son adetimi 8 martta gordum, yani adteime 5 gun var, kan testi yaptirsam gebelik varsa cikar mi?
yoksa henuz cok mu erken?
ben de sizin gibiyim 7 martta adet oldum en son test yaptırdım 2 gün önce kanda negatif çıktı. erken olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi benim karnımda 1 haftadır acayip ağrılar var 10 gün bekleyip tekrar yaptırağım tabi bu arada adet olmazsam. dediğim gibi bence testler için erken çünkü ben hamile olduğumu hissediyorumBen de bunu merak ediyorum 4 martta en son adet olmuştum
Doğru ben de 4 nisana kadar bekleyeceğimben de sizin gibiyim 7 martta adet oldum en son test yaptırdım 2 gün önce kanda negatif çıktı. erken olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi benim karnımda 1 haftadır acayip ağrılar var 10 gün bekleyip tekrar yaptırağım tabi bu arada adet olmazsam. dediğim gibi bence testler için erken çünkü ben hamile olduğumu hissediyorum
ben hem ağrılarım nedeniyle aslında hem de sabırsızlandığım için gittim dr direkt yok dedi.ultrasonda da yok kn da da yok ama ben hissediyorum karnımda acyip gerilme var. sanki içimde bir değişim var adet sancısı böyle 1 hafta önceden olmaz bakalım göreceğiz önümüzdeki hafta.Doğru ben de 4 nisana kadar bekleyeceğim
Kizlar. Adetime 4 gun var. Belim ve kasiklarim cok agriyo. Basim donuyo cok ve midem bulaniyo. Normalde cok sevdigim yiyecekleri gormeye tahammulum yok. Yer ayagimin altindan kayiyo sanki . Adet olcam gbi karnim. Ama diger belirtiler adet zamanimda olmazdi hic. Test icin de erken ama dayanamiyorum. Napicam
Bas donmem bugun bitti. Bulantim da ara ara geliyo. usutmus de olabilirim belki. Ama annem falan kmse bilmiyor bebek dusundugumuzu. Bugun annem gorur gormez bana dediki hamilemisin sen. Hocbiseyden haberi de yok. Eski insanlar anlar diyorlar. Bilmiyorum yaa.
Insallah canim. Rabbim anne olmayi jerkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?