hamilelik belirtisi mi

Canlar ben u gece baktırdım beta 4,4 ya hamile değilim. İnşallah adet biran önce geliirr..

benim durumum sizin durumunuza çok benziyor.kanda negatif çıktı adetime 3 gün var ama 1 haftadır ağrıdan kıvranıyorum kis mistte yokmuş. içim parçalanıyor gece gündüz acayip regl gibi ağrım var bende hamile olabilir miyim acaba of ya delirecem vakit geçmiyor

Kızlar benim adetim 5 gün geçti ama test yapmadım negatif çıkar diye şimdi adetime bir gün kala doktora gittim birşey yok dedi ama böyle sıvı akıntı geliyor sizce geç döllenme olabilir mi

Burada test yapıpta negatif çıkan adet olmayınca tekrar yapıp pozitif çıkanlarıda okudum. Geç döllenme olanda var adetine 10 gün kala belli olanda. Hwrkes çok farklı

Ben de bunu merak ediyorum 4 martta en son adet olmuştum
ben de sizin gibiyim 7 martta adet oldum en son test yaptırdım 2 gün önce kanda negatif çıktı. erken olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi benim karnımda 1 haftadır acayip ağrılar var 10 gün bekleyip tekrar yaptırağım tabi bu arada adet olmazsam. dediğim gibi bence testler için erken çünkü ben hamile olduğumu hissediyorum

Doğru ben de 4 nisana kadar bekleyeceğim

Doğru ben de 4 nisana kadar bekleyeceğim
ben hem ağrılarım nedeniyle aslında hem de sabırsızlandığım için gittim dr direkt yok dedi.ultrasonda da yok kn da da yok ama ben hissediyorum karnımda acyip gerilme var. sanki içimde bir değişim var adet sancısı böyle 1 hafta önceden olmaz bakalım göreceğiz önümüzdeki hafta.

Ben 29 subatta oldum ama hala hasta degilim.arkadaslarin soyledigi gibi dun.aksam saat 9 gibi bildigin adet ldum.dedim hazirlik yaptim ama su saat oldu kasik agrisi gogus agrisi bel agrisi.lavaboya gitmeye korkuyorum regl oldum diye olmamisim.ama soyle bir durum var esim istemio ben her ay belki kacmistir diye oyle tribe giriyorum.bu sefer test yapmicam.hastalanacagima eminim.
Elbet bu hasrette biter :)

Kizlar. Adetime 4 gun var. Belim ve kasiklarim cok agriyo. Basim donuyo cok ve midem bulaniyo. Normalde cok sevdigim yiyecekleri gormeye tahammulum yok. Yer ayagimin altindan kayiyo sanki . Adet olcam gbi karnim. Ama diger belirtiler adet zamanimda olmazdi hic. Test icin de erken ama dayanamiyorum. Napicam

Canım bebek 6-7 haftalık olmadan bas dönmesi mide bulantısı hissedeceğini zannetmiyorum, başka bir rahatsızlığın olma ihtimali var mi mesela vertigo... inşallah rabbim gonlundekini nasip etsin hayirlisiyla

Bas donmem bugun bitti. Bulantim da ara ara geliyo. usutmus de olabilirim belki. Ama annem falan kmse bilmiyor bebek dusundugumuzu. Bugun annem gorur gormez bana dediki hamilemisin sen. Hocbiseyden haberi de yok. Eski insanlar anlar diyorlar. Bilmiyorum yaa.

Daha günün bile geçmemiş canım belirtilere takılıp kendini strese sokma, bebiş varsa bile ona zarar vermiş olursun stres yaparak, pozitif düşün pozitif olsun inşallah :) Allah tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin en hayırlı zamanda. Bizlere de o hayırlı zamanı bekleyebilecek sabir ve güç versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…