Bende aralikta evlendim subatta hamile oldugumu ogrendim insallah hamilesindir canm ama benm ocak ayinda kahve akintim oldu adet gormustum subatta sadece sari beyaz akntim oldu hamile oldugumu ogrendim.
- adetime 4 gün var
2 gün önce çok az miktar da kahverengi akıntı geldi ve gün içerisinde çok az şekilde sarı akıntılarim oluyor ve sol kasikta ufak bişey var sanki göbek gibi atıyor ve ayaklarimla midemi kastirdigim zaman ağrıyor gün içerisinde orası kasiliyorr , umutlanmakta istemiyorum 23 temmuz da evlendim ama çocuk hep hayalim:)
Bende aralikta evlendim subatta hamile oldugumu ogrendim insallah hamilesindir canm ama benm ocak ayinda kahve akintim oldu adet gormustum subatta sadece sari beyaz akntim oldu hamile oldugumu ogrendim.
Benimde r hun var adetime bakalım Napcazcuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Varsa çıkar sende yaptır.
Hahah kizlar ben adetime 4 gun varken acile gittim adetim gecti dedim yoksa gebelik testi yapmiyolardi. Hastaym ilac kullancam sonuca gore dedim. Bi baktım 16ydi degerim :) gidin kan verin merakta kalmayin bencebilmiyorum negatif çıkarsa diye yaptırmak istemiyorum herkes daha erken diyor merakta etmiyor değiliminşaallah hamilesindir inşaallah bende hamileyimdiirr inşaallah bebek isteyen herkes hamilediirrr
kızlar selam yeni üyeyim ben.2yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz. şuan reglime 2 gün var.5gün kala test yaptım negatif cıkmıştı=( ama bu ay öncekilerden farklı olarak adetime 10 gün kaladan bei sol yumurtalığım agrıyor.batma oluyor.hapşırdığımda filan. akşamüzeri uyku bastırıyor normalde gün içerisinde uyuyan bi insan değilim.ve inanılmaz iştahım açıldıı.reglim geçmeden bu belirtilerin hamileleik belirtisi olması mümkün değilmiş gibi geliyor ama ilk defa böyle hissediyorum.varmı başına böyle bir şey gelen.bir de bugün akşam şu erken gebelik testlerinden alsam çıkarmı ?
Valla belirti gibi duruyor ama tabi ki kesin birşey söylenemez. Son sözü tıp söyleyecek :)
- adetime 4 gün var
2 gün önce çok az miktar da kahverengi akıntı geldi ve gün içerisinde çok az şekilde sarı akıntılarim oluyor ve sol kasikta ufak bişey var sanki göbek gibi atıyor ve ayaklarimla midemi kastirdigim zaman ağrıyor gün içerisinde orası kasiliyorr , umutlanmakta istemiyorum 23 temmuz da evlendim ama çocuk hep hayalim:)
canım inşallah hamileyizdir tabi hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle.benimde regl günüm cumartesi 2 gün kaldı yani.çok stres oldum.eşimde sende bi değişiklik var diyip duruyo bende heveslenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.senin yaptığın test erken gebelik testimiydi canım yoksa normal olanlardan mıbende de negatif çıktı dün yaptım idrar testini cumartesi adet günüm, gece şiddetli regl sancı si ile uyandım ama regl olmadım bu saate kadar. kan testi idrar testine göre daha iyi geç döllenme olduğunda idrar testinden cikmiyormus ben bu haftasonunu beklemeye çalışıcam eğer sancidan durabilirseem :)
çok güzel bende cumartesi regl olmam lazimmmmcanım inşallah hamileyizdir tabi hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle.benimde regl günüm cumartesi 2 gün kaldı yani.çok stres oldum.eşimde sende bi değişiklik var diyip duruyo bende heveslenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.senin yaptığın test erken gebelik testimiydi canım yoksa normal olanlardan mı
Valla belirti gibi duruyor ama tabi ki kesin birşey söylenemez. Son sözü tıp söyleyecek :)
ben bu akşam iş çıkışı erken gebelik testi alıp denemeyi düşünüyorum ilk defa bu kadar meraklandım.olmazsa büyük hayal kırıklığı yaşıcam ama Allahtan hayırlısı tabi :)inşallah regl sancılarım değildir :)
Benim belirtim ama bende kanama olmadı. Göğüslerini bir yokla ne durumda ve git 6 gün öncesi gebeliği belli eden testten Al. İnş hamişsindir cnm
hadi bakalım inşaallah hamissindir mutlaka haber ver bekliyorum :)Benim belirtim ama bende kanama olmadı. Göğüslerini bir yokla ne durumda ve git 6 gün öncesi gebeliği belli eden testten Al. İnş hamişsindir cnm
Aşkım ben hamişim zayen ☺ yeni öğrendik 5+5 darısı sanahadi bakalım inşaallah hamissindir mutlaka haber ver bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?