ağzından bal damliyor inşaallah vardur:)Hic canını sıkma senin canın sağolsun yine denersin ama bence var
var mı bi belirti :)Canim hayirlisi olsun bakalim ikimizde pazartesiyi beklicez anlasilan bu surede regl olursan haber ver yazarim bende
Canim henuz regl olmadim ama regl olcakmisim gibi agrim var sabah tan beri.benimde moralim bozuldu o yuzden.bilemiyorum hayirlisi olsun bu gece regl olmazsam yarn sabah test yaparm belkivar mı bi belirti :)
Canim henuz regl olmadim ama regl olcakmisim gibi agrim var sabah tan beri.benimde moralim bozuldu o yuzden.bilemiyorum hayirlisi olsun bu gece regl olmazsam yarn sabah test yaparm belki
Canim senin regl gununde bugundu dimi? Hayirlisi olsun napalim.valla bizim 1yil olcak nerdeyse siz ne zmaandir deniyorsunuz.doktora gitmeyi dusunmeye basladik biz esimlebende test yaptım bugün yine tık yokkk bende hastalnicam sanırımmm
sen bizi boşver çok yeniyiz daha ... biz çok istiyorduk ki hele ben çok istiyorum o yüzden bu heyecan...
Canim senin regl gununde bugundu dimi? Hayirlisi olsun napalim.valla bizim 1yil olcak nerdeyse siz ne zmaandir deniyorsunuz.doktora gitmeyi dusunmeye basladik biz esimle
Rwgl oldumen kisa surede doktora gitme karari aldik esimle cunku bu ay yumurtlamayi kacorma ihtinalimiz 0.neden olmadi anlamiyorum.sen bizi boşver çok yeniyiz daha ... biz çok istiyorduk ki hele ben çok istiyorum o yüzden bu heyecan...
inşallah doktora gitmeden hamile kalmis olursun :)
Rwgl oldumen kisa surede doktora gitme karari aldik esimle cunku bu ay yumurtlamayi kacorma ihtinalimiz 0.neden olmadi anlamiyorum.
Insallah canim cok tesellur ederiminşaallah önümüzdeki ay inşaallah oluurr :)
benim de gelmedi daha ama çok ağrı çekiyorum bugün nden böyle bilmiyorum test yaptım negatif, ağrı çekiyorum regl yok dahaInsallah canim cok tesellur ederim
Canim simdi gordum insallah hamilesindir hayirlisi ile haber ver mutlaka❤Benim regl hala gelmedi, bugün kan testi yaptırdım inşallah ppozitif çıkar dua edin benim için ....
Canim simdi gordum insallah hamilesindir hayirlisi ile haber ver mutlaka❤
Canım, naptin değerin kaçinşaallah hayırlısı ile mutlu bi haber alayım vericem habeer
Canım, naptin değerin kaç
canım hayırlısı olsun hayırlı vakitte nasip etsin rabbim.bak daha yrniymişssiniz zaten umutsuzluğa kapılma sakınsonuçlara ben bakmadım da hiç yok gözüküyor dedi eğer bayram a kadar regl olmazsam tekrar gel defi
regl oldum 2 gün önce...canım hayırlısı olsun hayırlı vakitte nasip etsin rabbim.bak daha yrniymişssiniz zaten umutsuzluğa kapılma sakınbak ben 1 yıldır deniyorum olmuyor en doğru vakti rabbim bilir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?