pardon :) yanlış oldu :) :) :) inşaallah çok istiyoruzzz :)Aşkım ben hamişim zayen ☺ yeni öğrendik 5+5 darısı sana
pardon :) yanlış oldu :) :) :) inşaallah çok istiyoruzzz :)
göğüslerim normalinden iki katı olduBenim belirtim ama bende kanama olmadı. Göğüslerini bir yokla ne durumda ve git 6 gün öncesi gebeliği belli eden testten Al. İnş hamişsindir cnm
Lan aşkım hamişim hamiş git testi yap kendine gel sen hamişsingöğüslerim normalinden iki katı oldutest ne olursa banada söyle merak ederim :)
vallahi telefon şaştı başkasına cevap aticam sananatıyorum :) kusura bakmaaaLan aşkım hamişim hamiş git testi yap kendine gel sen hamişsin
Eczaneden erken gebelik testi kalmamis normal olandan aldim cumartesi sabahi ilk idrarla yapicam tabi regl olmazsam
inşaallah pozitif çıkar :) ben cesaret edemiyorum nedense, sonucu mutlaka yazzz
ederim tabi ki <3Tamamdr cumartesi sabahi testi yapip yazarim burdan sna.dua et olur mu
Tamamdr cumartesi sabahi testi yapip yazarim burdan sna.dua et olur mu
Canım birsey sormak istedim hamile olduğunu öğrendiğin ay mi adet gördün üstüne görmek gibi mi ?Bende aralikta evlendim subatta hamile oldugumu ogrendim insallah hamilesindir canm ama benm ocak ayinda kahve akintim oldu adet gormustum subatta sadece sari beyaz akntim oldu hamile oldugumu ogrendim.
Yarin sabahi bekleyemedim bu sabah ilk odrarla test yaptim ama negatif galiba yani pembe bi 2.cizgi yok ama tamamen yok gibide degil boyle iz gibi bisey var ama umutlanmak istemiyorum yarn regl gunum bakalim regl olmazsam pazartesi kan veririm.artik yoruldumsonuç nedir? :)
Canlar manda adet tarihinden 2,3 gün önce de çıkıyor bilginize
hayırlısı ile inşaallah hamişsiinnn bende test almayi düşünüyorum da ne biliyim cesaretim yok testte :)Yarin sabahi bekleyemedim bu sabah ilk odrarla test yaptim ama negatif galiba yani pembe bi 2.cizgi yok ama tamamen yok gibide degil boyle iz gibi bisey var ama umutlanmak istemiyorum yarn regl gunum bakalim regl olmazsam pazartesi kan veririm.artik yoruldum
test almak istiyorum ama cesaretim yoookkkk yaa negatif çıkarsa diye, çünkü belirtileri yaşıyorum ama boşa da ümitleniyosamm diye yapasim da yookk. Eşim de sen hamile olamazsın diyor bencede olamam psikolojisine girdik stresliyiz ikimizde :)Canlar manda adet tarihinden 2,3 gün önce de çıkıyor bilginize
Valla canim bilemiyorum ki umutlanmak istemiyorum ama bakalim hayirlisi olsun.yani 2.cizgi genelde insanlarda cok silik pembe oluyo ya bende oyle degildi boyle pembelesmesi gereken cizgi iz gibi isiga tutunca belliydi anlatabildiimmi ki uaa internetim skntili fotgraf yukleyemiyorum.bakalim dua et bana haber veririmhayırlısı ile inşaallah hamişsiinnn bende test almayi düşünüyorum da ne biliyim cesaretim yok testte :)
Valla canim bilemiyorum ki umutlanmak istemiyorum ama bakalim hayirlisi olsun.yani 2.cizgi genelde insanlarda cok silik pembe oluyo ya bende oyle degildi boyle pembelesmesi gereken cizgi iz gibi isiga tutunca belliydi anlatabildiimmi ki uaa internetim skntili fotgraf yukleyemiyorum.bakalim dua et bana haber veririm
Ya bence alın bugün bitane test tekrar deneyin olumsuzsa ve yarın regl olmazsanız pazartesi kan verin canını sağolsun ya bi de gebeyseniz bugün başbaşa bi bayram havası çekersiniz :çekersiniz regl demişken 6 aydır regl olmuyorumtest almak istiyorum ama cesaretim yoookkkk yaa negatif çıkarsa diye, çünkü belirtileri yaşıyorum ama boşa da ümitleniyosamm diye yapasim da yookk. Eşim de sen hamile olamazsın diyor bencede olamam psikolojisine girdik stresliyiz ikimizde :)
Aynen canim insallah allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah birbirimize guzel haberler vermeyi nasip etsininşaallah, Cuma bugün mübarek gün dualarımızı duyaar Rabbim elbett
Ya bence alın bugün bitane test tekrar deneyin olumsuzsa ve yarın regl olmazsanız pazartesi kan verin canını sağolsun ya bi de gebeyseniz bugün başbaşa bi bayram havası çekersiniz :çekersiniz regl demişken 6 aydır regl olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?