Hamilelik belirtisi olabilir mi????

Bende aralikta evlendim subatta hamile oldugumu ogrendim insallah hamilesindir canm ama benm ocak ayinda kahve akintim oldu adet gormustum subatta sadece sari beyaz akntim oldu hamile oldugumu ogrendim.
Canım birsey sormak istedim hamile olduğunu öğrendiğin ay mi adet gördün üstüne görmek gibi mi ?

sonuç nedir? :)
Yarin sabahi bekleyemedim bu sabah ilk odrarla test yaptim ama negatif galiba yani pembe bi 2.cizgi yok ama tamamen yok gibide degil boyle iz gibi bisey var ama umutlanmak istemiyorum yarn regl gunum bakalim regl olmazsam pazartesi kan veririm.artik yoruldum

hayırlısı ile inşaallah hamişsiinnn bende test almayi düşünüyorum da ne biliyim cesaretim yok testte :)

Canlar manda adet tarihinden 2,3 gün önce de çıkıyor bilginize
test almak istiyorum ama cesaretim yoookkkk yaa negatif çıkarsa diye, çünkü belirtileri yaşıyorum ama boşa da ümitleniyosamm diye yapasim da yookk. Eşim de sen hamile olamazsın diyor bencede olamam psikolojisine girdik stresliyiz ikimizde :)

hayırlısı ile inşaallah hamişsiinnn bende test almayi düşünüyorum da ne biliyim cesaretim yok testte :)
Valla canim bilemiyorum ki umutlanmak istemiyorum ama bakalim hayirlisi olsun.yani 2.cizgi genelde insanlarda cok silik pembe oluyo ya bende oyle degildi boyle pembelesmesi gereken cizgi iz gibi isiga tutunca belliydi anlatabildiimmi ki uaa internetim skntili fotgraf yukleyemiyorum.bakalim dua et bana haber veririm

inşaallah, Cuma bugün mübarek gün dualarımızı duyaar Rabbim elbett

Ya bence alın bugün bitane test tekrar deneyin olumsuzsa ve yarın regl olmazsanız pazartesi kan verin canını sağolsun ya bi de gebeyseniz bugün başbaşa bi bayram havası çekersiniz :çekersiniz regl demişken 6 aydır regl olmuyorum

sen doguracaksin artık
bi de ilk idrar la mi olmasi gerekiyor test almaya gidicem şimdi dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…