Hamilelik belirtisi olabilir mi????

Canım birsey sormak istedim hamile olduğunu öğrendiğin ay mi adet gördün üstüne görmek gibi mi ?
Aralikta evlendim 2 3 gun kanamam oldu. Ocak sonunda kahve leke geldi 4 5 gun sonra adet kanamasi oldu. Son adetmis zaten. Subat sonunda da hamile oldgumu ogrendim adet gormedim ama kahve akinti yasadim 3 ay boyunca adet gunlerimde. Dr normal demisti

Aralikta evlendim 2 3 gun kanamam oldu. Ocak sonunda kahve leke geldi 4 5 gun sonra adet kanamasi oldu. Son adetmis zaten. Subat sonunda da hamile oldgumu ogrendim adet gormedim ama kahve akinti yasadim 3 ay boyunca adet gunlerimde. Dr normal demisti
Bende yaklaşık 3 ay olacak düşük yapali,adet oldum ilk biraz kan gördüm çok az şimdi sadece kahve lekeler koyu kahverengi ilk defa başıma böyle bi durum geldi 6 gündür böyle sözde adetleyim ama kanama yok normalde böyle olmazdı.

Yinede hala umudumuz var yanlış çıkma ihtimalleri de oluyor pazartesi yi bekleyelim o zaman

Yinede hala umudumuz var yanlış çıkma ihtimalleri de oluyor pazartesi yi bekleyelim o zaman

evet geç döllenme de olabilir adetten sonra hemen de tutmamis olabilir nasip. aslında bugün farkettim benim adetim gün atlamaz, geçen ay 31 çekiyorMuş o yüzden bi gün önceye atıp 18inde yani bugün regl olmam lazım... hayırlısı olsunn nasip hersey...

Canim hayirlisi olsun bakalim ikimizde pazartesiyi beklicez anlasilan bu surede regl olursan haber ver yazarim bende

Merhaba güzel ve deneyimli bayanlar yeni üyeyim hamile kalmaya çalışıyorum 5 aydır evliyim 3 aydır korunmuyorum adet öncesi ve sonrasını yumurtlama dönemlerimi takiben ilişkiye giriyorum ama bir türlü tutturamadık şuan adetimin son günü psikolojik olarak belki ama 3 gündür midem bulanıyor ve başım dönüyor birde karnımın 4 farklı yerinde şişlikler oluştu hafiften bu adetten öncede vardı alt karında ise hafif bi kabartı oluştu test yapmak istemiyorum moralim bozuluyor sizde bu durumu yaşayıp hamile kalan bayanlar varmı

Beklenen adet tarihin kac canım

canım reglinin son günüyse hamile olma olasılığın çok çok düşük .valla bide bulantısı o kadar erken başlamaz bide en az 1.5 aylık filan olman lazım.valla ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz 1 yıldır tutturamadık hayırlı vakit gelmedi demekki.benden sana tavsiye kendini tut regl günün gecmeden test yapma.kendi kendini yiyip bitirdiğinle kalıyosun.ve hayırlısını dile tabi

Tabi ablacım hayırlısı Allah tan ama insan da umutlanıyor işte acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum

Tabi ablacım hayırlısı Allah tan ama insan da umutlanıyor işte acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum
canım anlıyorum seni çok haklısın.bende yeni denemeye başladığımda öyle olmuştum.bide toplum baskısı oluyor.korunmayı bıraktığını kimseye deme benceonların sürekli ee noldu diye sorması insana strese sokuyor.ben bikaç aydır kafam rahattı valla bu ayda tatile gittik belki olur diyodum ama olmadı yine sanırım.en hayırlı vakti allah bilir.inşallah allah seni benim kadar bekletmesin

Güzel dileklerin için çok teşekkürler ablacım inşallah hayırlısı ne zamansa olsun kimsenin kucağı boş kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…