Canm bana ole dedi kiz yarn alrsnz sonucu dedi gonderdi basndan benine alaka... aksam acılden alablrsınız soonucu yarını beklemeyınnn.. bn dun ogledn 1 bucukta verdm kanı acılde 3 te cıktı
Gaziosmanpasa cnmsemt neresi
Sorma ya birgun daha sabredcm yarn sabh ilk isim sonclari almak olcak:)bir gün daha bekliyceksen bugünden test al sabah ilk uyandığın idrarınla bak belirginleşmiş olur
bakalım canım duruma göre hareket etcem beni bırak sen naptın kan verdin miKuzm sen bak yarna kadr yogun olmazsa sende hastabeye gt bence cnm ya
Kuzum yarn almaya gtcm soncu devlete verdm ozel cok pahaliydiBence senden bişey var canim gecikmen ve adet bekirtinde yok hemen haber ver :)
Verdim yarn ckcak dedilr sonc bana gondrdiler iste cnm yarna kadr nasl beklcm blmyrm: ( sende skma canini koyu kirmizi mi kan gelyr cnmbakalım canım duruma göre hareket etcem beni bırak sen naptın kan verdin mi
Canm bana ole dedi kiz yarn alrsnz sonucu dedi gonderdi basndan beni
geç olsun da güç olmasın canım azcık daha sabret bakalımVerdim yarn ckcak dedilr sonc bana gondrdiler iste cnm yarna kadr nasl beklcm blmyrm: ( sende skma canini koyu kirmizi mi kan gelyr cnm
Sorma ya birgun daha sabredcm yarn sabh ilk isim sonclari almak olcak:)
Canim.barkod varsa elinde ordaki noyla gittigin.hastanenin.sitesinden bak. En gec 4 5 gibi cikar. Yarina kadar kafayi yer insan :)Verdim yarn ckcak dedilr sonc bana gondrdiler iste cnm yarna kadr nasl beklcm blmyrm: ( sende skma canini koyu kirmizi mi kan gelyr cnm
geç olsun da güç olmasın canım azcık daha sabret bakalım
sabah koyu kırmızıydı sanrım emin de değilim ama şuan gelen giden yok
kendi kendime huylanıyorum galiba bildiğin adet oldum ben ya :)
ah canım üzmezsin merak etme bana gerçeklerle gel :) ya diyorum ya bebek düşünmesem aslında yaşadıklarımın hepsi her adette yaşanan şeyler ama işte insanın içindeki umut beklenti aklıyla da oynuyoüzmek istemem ama bende kendimde belirti ararken adet olduğumda inanmamıştım aslında hasta olmuştum. benmde geldi durdu öyle düşündüm ve herzamankinden az ve pembe normalde çok aşırı olurdum. ama aslından kansızlığın etkisiyle öyle olmaya başlamıştım. ama umarım senin için gönlünden geçen olur.
Tamam canim. Ayy ben sancidan ölüyorum bat a 4 gün kaldıKuzum yarn almaya gtcm soncu devlete verdm ozel cok pahaliydi
Tamm cnm sagl internetten bakim o zmn dkkam yok arayamcm aksam internetten bakim o zmn cnm ckar gorunur ins internette ya:))polknlkler 4 5 te mesaı btıyoya ondan öle demstr sen hastaneyı ara sor acılden alınıyokan sonucu bn aldm yanı ankaradaym ama devlet hastanesı soncta sıstem aynı deglmdr.... yada barkoddakı dosya no ıle netten bakablrın sonuca
Tamm cnm sagl internetten bakim o zmn dkkam yok arayamcm aksam internetten bakim o zmn cnm ckar gorunur ins internette ya:))
Canm yakin mesafedikine gittim bu hastane cok kalabalk sanki millet bahane buluyr hasta olmak icin gercektn bole bir yognlk yok yani hastanede hersyde kuyruk var yani cnm zaten şu test cksn daha iyi bir hastane bakcm dry secicem hep oraya gdcm cnm tabi varsa cok korkyrm kimyasal olmasndan kmyasal oldgnda kan gelyrdu deme sukur cnm benim gelmedi benim bole sari akintim var sümüksu gbi hamilelikte bu oluyr mu cnm: (eşine söyleme bence ben ilkinde hata yaptım hemen söledim kimyasal gebelik çıktı benden daha çok üzüldüikincisinde emin oldum öyle söyledim. evet beklemek biraz moral bozucu ama heyecanıda o biçim güzel dualarım seninle iyi düşün dediğim gibi yedek testin varsa sabah doktora gitmeden gönce ilk idrarınla tekrarlayabilirsin. gopta vardır tıp merkezleri sen araştır çünkü sürekli tekrarlayacaksın değer takibini uygun bir yer bul devleti bekleme.
Canim.barkod varsa elinde ordaki noyla gittigin.hastanenin.sitesinden bak. En gec 4 5 gibi cikar. Yarina kadar kafayi yer insan :)
Kzlar bakcm aksama dogru ins 0.100 gormem negtf sonc cok korkyrm ackcasi sagolun kizlar:))barkodda dosya no yada kabul no varsa.... tc ve onlarn bryle sonucu ogrenrsın ınsallah cnm bızım brda bn bakıyodum barkodlar degstı bakamıyorm smdı sendeı barkod ısıne yarar ınsallah
İns kuzum bebegn yapyrdur bendede tam tersi agrim yok ya bugun 4.gun oldu kuzum ins adetim gecer cnm senndeTamam canim. Ayy ben sancidan ölüyorum bat a 4 gün kaldı
Canm bende oleydim kan geldgnde dyrdum belki ustune gormedr dye ama snra parclar norml adet oluyrdum ins cnm daha olmaz gelmez kanıngeç olsun da güç olmasın canım azcık daha sabret bakalım
sabah koyu kırmızıydı sanrım emin de değilim ama şuan gelen giden yok
kendi kendime huylanıyorum galiba bildiğin adet oldum ben ya :)
Oofff çok heyecanlıKzlar bakcm aksama dogru ins 0.100 gormem negtf sonc cok korkyrm ackcasi sagolun kizlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?