Canm hafif cizgi var ben gordum belki daha kucuk oldgndan net degil silik ckyrdurİNŞALLah canım benim Rabb'im hepimize nasip etsin şimdide erken gebelik testi yaptım dayanamadım baksana var mı ben gördüm gibi ama emin olamıyorum o kadar baktım ki teste Eki Görüntüle 1978845
Benim süt gibi akintim oluyo kuzum ama adetten öncede böyle akintim gelir o yüzden ayırt edemiyorum ama senin anlattığın akıntı hamilelik belirtisi gibiSorma ya var cnm bole lastk gbi gelyr norml gelyr iki gun once bianda geldi aknti dedim kan geldi o derece kostum akintyms :) sennde var mi cnm benim yumrtlamadan snra hic bitmedi yani akntim
Adetime 3 gün var daha ondn mıdır acaba ..Canm hafif cizgi var ben gordum belki daha kucuk oldgndan net degil silik ckyrdur
Bilmyrm ki cnm interntte baktm pek bisey bulamadm ya ben bunla ilgliBenim süt gibi akintim oluyo kuzum ama adetten öncede böyle akintim gelir o yüzden ayırt edemiyorum ama senin anlattığın akıntı hamilelik belirtisi gibi
Gobek deligini ilk defa duydum cnm:) herkes zatrn adet belirtileri yasamis yasamadn ogrenn yok galiba:)Belirti yasamadim sadece karnının içi göbek deligim çok açıyordu hatta göbek fıtığı oldum sandım tarihin geçti 4 gün filan test yaptım 2 çizgi çıktı. Yerleşme kanaması da olmadı bende sadece normal adet öncesi belirtiler vardı
Cnm olabilir birde yeniyse bole ckms olablr sen bence kan ver cnm :)Adetime 3 gün var daha ondn mıdır acaba ..
Internete bakma canim kafan daha çok karisir. Burda ki herkes hamileyken adet belirtisi yaşamiş bende sancilandikca adet olacam saniyorumBilmyrm ki cnm interntte baktm pek bisey bulamadm ya ben bunla ilgli
Valla bende çok şaşırmıştım karnim bildiğin acıyordu.Gobek deligini ilk defa duydum cnm:) herkes zatrn adet belirtileri yasamis yasamadn ogrenn yok galiba:)
Aynn cnm herkes adet belirtileri yasams anlamstm ztn hamile olmadgmi beklym adetiInternete bakma canim kafan daha çok karisir. Burda ki herkes hamileyken adet belirtisi yaşamiş bende sancilandikca adet olacam saniyorum
Herkesin gercektn farkli ya:)Valla bende çok şaşırmıştım karnim bildiğin acıyordu.
Benimki epey :)))Herkesin gercektn farkli ya:)
Hiç belirti yaşamayan da var ama canim ümitsiz olmaAynn cnm herkes adet belirtileri yasams anlamstm ztn hamile olmadgmi beklym adeti
Canm sen kac aydr istysn kac yasndsn:)Hiç belirti yaşamayan da var ama canim ümitsiz olma
Canm bende ne dcm blmyrm herks adet belirtisi yasayp hamile kalms bencdeumutlanvalla benim şuan adete 4 gün var ve yaklaşık bir haftadır adet belirtileri yaşıyorum o zaman şimdi umutlanmalı mıyım umutlanmamalı mıyım
Cnm onceki qctgm konuda baska birisi 17.gunde ogrenms hamilelgni gec dollenme olms ins pztftr cnmHerkese merhaba, günlerdir sizlerin, gebelik belirtileri konusu ile ilgili paylaşımlarınız bana nasıl destek olduğunu anlatamam. Sonunda da siteye üye olmaya karar verdim. 3 kez düşük yaşadım ve şimdi ilk defa adetim 11 gün gecikti ama ne idrar ne de kan tahlilinde gebelik çıkmadı. Sizlerin paylaşımlarını okudukça umudumu korumuştum. Çünkü istisnai de olsa tahlillerde çıkmayan gebelikler yaşandığını gördüm ama sanırım artık pek umudum kalmadı ve pazartesiye doktordan randevu aldım. Bakalım.. Bilmeden de olsa bu süreçte, içtenlikle deneyimlerinizi paylaşarak destek olduğunuz için her birinize teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. İnşallah.. Ama dün kan verdim ve değerim 2 çıktı.Cnm onceki qctgm konuda baska birisi 17.gunde ogrenms hamilelgni gec dollenme olms ins pztftr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?