Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

İNŞALLah canım benim Rabb'im hepimize nasip etsin şimdide erken gebelik testi yaptım dayanamadım baksana var mı ben gördüm gibi ama emin olamıyorum o kadar baktım ki teste Eki Görüntüle 1978845
Canm hafif cizgi var ben gordum belki daha kucuk oldgndan net degil silik ckyrdur

Sorma ya var cnm bole lastk gbi gelyr norml gelyr iki gun once bianda geldi aknti dedim kan geldi o derece kostum akintyms :) sennde var mi cnm benim yumrtlamadan snra hic bitmedi yani akntim
Benim süt gibi akintim oluyo kuzum ama adetten öncede böyle akintim gelir o yüzden ayırt edemiyorum ama senin anlattığın akıntı hamilelik belirtisi gibi

Belirti yasamadim sadece karnının içi göbek deligim çok açıyordu hatta göbek fıtığı oldum sandım tarihin geçti 4 gün filan test yaptım 2 çizgi çıktı. Yerleşme kanaması da olmadı bende sadece normal adet öncesi belirtiler vardı

Benim süt gibi akintim oluyo kuzum ama adetten öncede böyle akintim gelir o yüzden ayırt edemiyorum ama senin anlattığın akıntı hamilelik belirtisi gibi
Bilmyrm ki cnm interntte baktm pek bisey bulamadm ya ben bunla ilgli

Gobek deligini ilk defa duydum cnm:) herkes zatrn adet belirtileri yasamis yasamadn ogrenn yok galiba:)

Internete bakma canim kafan daha çok karisir. Burda ki herkes hamileyken adet belirtisi yaşamiş bende sancilandikca adet olacam saniyorum
Aynn cnm herkes adet belirtileri yasams anlamstm ztn hamile olmadgmi beklym adeti

valla benim şuan adete 4 gün var ve yaklaşık bir haftadır adet belirtileri yaşıyorum o zaman şimdi umutlanmalı mıyım umutlanmamalı mıyım

Herkese merhaba, günlerdir sizlerin, gebelik belirtileri konusu ile ilgili paylaşımlarınız bana nasıl destek olduğunu anlatamam. Sonunda da siteye üye olmaya karar verdim. 3 kez düşük yaşadım ve şimdi ilk defa adetim 11 gün gecikti ama ne idrar ne de kan tahlilinde gebelik çıkmadı. Sizlerin paylaşımlarını okudukça umudumu korumuştum. Çünkü istisnai de olsa tahlillerde çıkmayan gebelikler yaşandığını gördüm ama sanırım artık pek umudum kalmadı ve pazartesiye doktordan randevu aldım. Bakalım.. Bilmeden de olsa bu süreçte, içtenlikle deneyimlerinizi paylaşarak destek olduğunuz için her birinize teşekkür ederim.

valla benim şuan adete 4 gün var ve yaklaşık bir haftadır adet belirtileri yaşıyorum o zaman şimdi umutlanmalı mıyım umutlanmamalı mıyım
Canm bende ne dcm blmyrm herks adet belirtisi yasayp hamile kalms bencdeumutlan

Cnm onceki qctgm konuda baska birisi 17.gunde ogrenms hamilelgni gec dollenme olms ins pztftr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…