- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Âmin Can'ım kısmet nasip meselesi saol güzel duaların içinAminnn canim sende Yeni evlisin ne güzel vala inşallah Allahım sizi de sevindirir tez zamanda
ya doğru düzensiz oluyormuş hormonlarimiz ne durumda Allah bilir en güzel zamanı Rabbim ayarlar inşallah
Kızlarr merakdan ölücem bata daha 9-10gun var.ama agrm belirtilerm cok fazla?dunden beri beyaz sarı akıntı gelmeye başladı.karnımın aşağsıda ağrıyor sanki şimdi adet olucam.bide mide bulantısı.boyle belirtiler yawaypda hamile olan varmı?adetme 13-14gun kalmış test yaptım ikinci hat cok zayifta olsa cıktı.bide kızlar bawka neden olur bunlar?
Ay canım hamilelikden olur neden olucak kan testi yaptırsan tekrarKızlarr merakdan ölücem bata daha 9-10gun var.ama agrm belirtilerm cok fazla?dunden beri beyaz sarı akıntı gelmeye başladı.karnımın aşağsıda ağrıyor sanki şimdi adet olucam.bide mide bulantısı.boyle belirtiler yawaypda hamile olan varmı?adetme 13-14gun kalmış test yaptım ikinci hat cok zayifta olsa cıktı.bide kızlar bawka neden olur bunlar?
Canim sağlık ocağı felan yokmu bi kan testi yaptirsan idrar pozitifse hadi hayirli olsun inşallah :)Test yaptim pozitif cikti ama hic bir belirtim yok hala o yuzden emin olamiyorum bulundugum yerdede kan tahlili yaptiramiyorum o yuzden bugun tekrar test yapicam insallah hamileyimdir
Ayy inşAllah soyledyiin gibi olur canım.bakalım cumartesi tekrar kan testi etcemAy canım hamilelikden olur neden olucak kan testi yaptırsan tekrar
Hadi inşallah ya cumartesiyi nasıl bekliycez bidaha idrar testi yaparsan fotoğrafını bizede gönder :)))Ayy inşAllah soyledyiin gibi olur canım.bakalım cumartesi tekrar kan testi etcem
Tamam canım benim..yaa ben seni çok sevdim tatlım.inşAllah her wey istedyn gibi olur saglıkla kucagna alırsın bebişniHadi inşallah ya cumartesiyi nasıl bekliycez bidaha idrar testi yaparsan fotoğrafını bizede gönder :)))
Aminnnnnnn inşaallah ya sağol canım bnde seni çok sevdim vala kk kızları çok iyi :))Tamam canım benim..yaa ben seni çok sevdim tatlım.inşAllah her wey istedyn gibi olur saglıkla kucagna alırsın bebişni
Canim sağlık ocağı felan yokmu bi kan testi yaptirsan idrar pozitifse hadi hayirli olsun inşallah :)
Hadi inşallah ya sonuç kesinlesince paylaş bakalım bizleri de bilgilendir :)İlcedeki hastanedeki cogu calisan sorusturmadan dolayi alinmis yerlerine gelende olmadi islerden dolayida sehire gidemedim :-( adetim 1 hafta gecikti adet belirtim hic yok hamilelik belirtimde yok ama insallahh bebegim icimdedir suan
Test yaptim pozitif cikti ama hic bir belirtim yok hala o yuzden emin olamiyorum bulundugum yerdede kan tahlili yaptiramiyorum o yuzden bugun tekrar test yapicam insallah hamileyimdir
O kumları bende çok döküyorum çok fena bişey yaayni durum bende var bu ay insallah hamile olurum die bekliyyorum ama hem migren yuzunden parol ve minoset cok yuttum hemde kum döküyorum serum falan yedim olsa uzulurmuyum sevinirmiyim.bilmiyorum
Saol cnm ilaçsız halletmeye çalışıyorum aradaCanım bilirim migreni zordur Allah yardımcın olsun
Her zaman iyi olun canm.bende cok şükür.adetme son 4gun bekliyorumBn iyiyim canım arkadaşlarım gelecek bugün biraz telasliyım bebisim de iyi çok şükürsen nasılsın Z Zuzu minnos
Sizlerde ne var ne yok kızlar güzel haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?