Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Kizlar test yine negatif
Tahlillerimde hicbisey yok hersey temiz
Doktor 12gun yumurtaliklarima bakcak utrasonda ondada bi sikinti cikcagini zannetmem sorun 2.eşimdemi diye dusunmeye basladim..
Bendede bişey yok eşimdede ama yaklaşık 9 aydır uğraşıyoruz rahim filmindede bişey yok.Birazcık nasip galiba:)

Gebeliğin başında vücud böyle alerjik olabiliyormuş canım geçer dedi losyon şurup yazdı sevincle ewe döndüm bi sikinti yok çok şükür :)
ALLAHA çok şükür..ayy canım darısı bawımızaa ama bende çok istiyorum anne olmayı Allahm tez zamanda beni sevindirir inşAllah

Evet canım belkide.sende üzülme canım benim inşAllah Allah tezlikle senide sevindirir.hangi belirtiker vardı canm sende..ya kızlar yeni hamile oldugunu oyrwnenler bana belirtilernizi yazarmsnz.
Canım biz daha istemiyoruz zaten de olur ya belli vardır diye şüphelendim ben çünkü afedersin adetim gecikti mide bulantılarım vardı her sabah leke gelmişti iştahım açılmıştı bende şüphelenmiştim doktora gittim o da olabilir evliliğin başında düzensizlik Dedi Allah kimseye hasretini yaşatmasın yaşım küçük daha Allah verir inşallah hepimize .. Sen testini yenile canım o test bozukta olabilir

O zaman hakkında hayırlısı canım benim.bende yeni evliyim 2ay olmadı daha ama cok cocuk istyoruz olur inşAllah. Bende belirtiler var mide bulantısı kasıklarda agrı yorgunluk akıntı falan hem bi test yaptm cktı.ama adetme hala 9-10gun var.yine görürüz bu cumartesi hastaneye gtcem USMye falan bakalm nolucaksa

Allah herkesin gönlündekini versin canım inşallah vardır umudun boşa çıkmaz olsa Bnde hayır demem ama vardır Bi saati inşallah

bende senin durumuna benzer seyler yaşıyorum ama bel agrim daha fazla ve migdemde bulaniyor arda

Öyle tabi canım çok istiyorda sayılmazdık zaten yeni evlilik olunca düzensiz olabiliyormuş Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın vardır Bi zamanı inşallah
Aminnn canim sende Yeni evlisin ne güzel vala inşallah Allahım sizi de sevindirir tez zamanda
ya doğru düzensiz oluyormuş hormonlarimiz ne durumda Allah bilir en güzel zamanı Rabbim ayarlar inşallah

ALLAHA çok şükür..ayy canım darısı bawımızaa ama bende çok istiyorum anne olmayı Allahm tez zamanda beni sevindirir inşAllah
İnşallah canım ya inanin duamdasiniz O kadar farklı bi duygu kı herkes yaşasın senin haberinle de burda sevınıriz innnsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…