- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Lazerden olabilir canım. Olumsuz ne olabilirki ya korkma nolur. Yediğin bişey alerji bile yapmış olabilirMerhaba kızlar durumlar nasıl gidiyor hiç sesiniz çıkmıyor
Bn hamile olduğumu öğrendim ama şimdide tum vücüdum da kaşıntı var kasidikca kabarip heryerime yayıldı acaba olumsuz giden bişeyler mi var allah korusun bişey olmasından korkuyorum yoksa geçen lazere gitmiştim ondan dolayı mı oldu acaba
Canim cigerlerden geliyo olabilir birde ona gebelik alarjisi diyolar ben 5.ayima kadar hep kasinmiştim ozelliklede geceleri oluyodu sirtim her yerim kabarmisti sen bi tahlil yaptir ilaci var onun canim gerci benimki fayda etmemistide..Merhaba kızlar durumlar nasıl gidiyor hiç sesiniz çıkmıyor
Bn hamile olduğumu öğrendim ama şimdide tum vücüdum da kaşıntı var kasidikca kabarip heryerime yayıldı acaba olumsuz giden bişeyler mi var allah korusun bişey olmasından korkuyorum yoksa geçen lazere gitmiştim ondan dolayı mı oldu acaba
İnşallah öyledir canım ya bugün hastaneye gidicem bakalım neden olmuş sizede haber veririm inşallahLazerden olabilir canım. Olumsuz ne olabilirki ya korkma nolur. Yediğin bişey alerji bile yapmış olabilir
5. Ayına kadar kaşındi sonra geçti mi canım sağ salim geldimi bebisin dünyaya bugün gitcem hastaneye tahlil test kötü bişe olmasında kendimden geçtim de içimdeki can da etilenir diye korkuyorum sonucu yazcam inşallah sağolun :)Canim cigerlerden geliyo olabilir birde ona gebelik alarjisi diyolar ben 5.ayima kadar hep kasinmiştim ozelliklede geceleri oluyodu sirtim her yerim kabarmisti sen bi tahlil yaptir ilaci var onun canim gerci benimki fayda etmemistide..
Canım lazerden olmuş olabilir ama duyduğuma göre hamileliğin başında ve sonunda kaşıntı oluyormuş.. iğnesi var ama hamilelere yapmıyorlar bildiğim kadarıyla . Bulgur tarzı bişey yediysen eğer ondan oluyormuş . Jel falan var onu veriyorlar genelde hamilelere içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle :)Merhaba kızlar durumlar nasıl gidiyor hiç sesiniz çıkmıyor
Hayırlı olsun canım kalp atışlarını duydunuzmuMerhaba, siteye yeni uyu oldum. Bende hamile olmadan once bu siteye girer okurdum.
6. Denememizde hamile kaldim cok sukur:)) suan minnakim 6 haftalik ama hic bir belirti yasamiyorum adet zaman sanci oldu, adet olcam sandim ama olmadim ve bir hafta gecince test yaptim. Yani ne goguste hassasiyet, ne bulanti hic bisey cok sukur insallahta boyle devam eder.
Allah herkezi evlat sahibi yapsin
İnşallah ferah tutmaya calisiyorum canım bu güzel yorumun rahatlattı bni allah razı olsun :) suan hastanede sıra bekliyorum bakalım doktor ne diycek :)Canım lazerden olmuş olabilir ama duyduğuma göre hamileliğin başında ve sonunda kaşıntı oluyormuş.. iğnesi var ama hamilelere yapmıyorlar bildiğim kadarıyla . Bulgur tarzı bişey yediysen eğer ondan oluyormuş . Jel falan var onu veriyorlar genelde hamilelere içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle :)
Tekrar test yap canım ful kirmizilastiysa çok mu damlattin ondan olabilirKızlar ben bu gun test yaptm kzardı test bi şey anlamadm.neden oyle olurki
Bişey yoktur canım allahın izniyle inşallahİnşallah ferah tutmaya calisiyorum canım bu güzel yorumun rahatlattı bni allah razı olsun :) suan hastanede sıra bekliyorum bakalım doktor ne diycek :)
Çok damlatınca oluyor canım oKızlar ben bu gun test yaptm kzardı test bi şey anlamadm.neden oyle olurki
Hic bi sorun olmadi turp gibi masallah 7yasinda ogluşum..5. Ayına kadar kaşındi sonra geçti mi canım sağ salim geldimi bebisin dünyaya bugün gitcem hastaneye tahlil test kötü bişe olmasında kendimden geçtim de içimdeki can da etilenir diye korkuyorum sonucu yazcam inşallah sağolun :)
Oy maşallah ya Ne güzel çok sevindim :) darısı bizlere inşallah :)Hic bi sorun olmadi turp gibi masallah 7yasinda ogluşum..
Çok yeniyse kese gözukmeyebiliyormuş burdaki kizlar hep öyle yazıyorlar kan testin sonuclansın insallah hayırlı sonuclar alırsın canımKızlar doktora gittim ultrasonla baktı bebek gözükmüyor Dedi ama yine de kan testiyle bakalım Dedi 1 saatten Çıkcak sonuçlarım Böyle olan var mı aranızda
İnşallah canım bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinÇok yeniyse kese gözukmeyebiliyormuş burdaki kizlar hep öyle yazıyorlar kan testin sonuclansın insallah hayırlı sonuclar alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?