Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Lazerden olabilir canım. Olumsuz ne olabilirki ya korkma nolur. Yediğin bişey alerji bile yapmış olabilir

Canim cigerlerden geliyo olabilir birde ona gebelik alarjisi diyolar ben 5.ayima kadar hep kasinmiştim ozelliklede geceleri oluyodu sirtim her yerim kabarmisti sen bi tahlil yaptir ilaci var onun canim gerci benimki fayda etmemistide..

Canim cigerlerden geliyo olabilir birde ona gebelik alarjisi diyolar ben 5.ayima kadar hep kasinmiştim ozelliklede geceleri oluyodu sirtim her yerim kabarmisti sen bi tahlil yaptir ilaci var onun canim gerci benimki fayda etmemistide..
5. Ayına kadar kaşındi sonra geçti mi canım sağ salim geldimi bebisin dünyaya bugün gitcem hastaneye tahlil test kötü bişe olmasında kendimden geçtim de içimdeki can da etilenir diye korkuyorum sonucu yazcam inşallah sağolun :)

Canım lazerden olmuş olabilir ama duyduğuma göre hamileliğin başında ve sonunda kaşıntı oluyormuş.. iğnesi var ama hamilelere yapmıyorlar bildiğim kadarıyla . Bulgur tarzı bişey yediysen eğer ondan oluyormuş . Jel falan var onu veriyorlar genelde hamilelere içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle :)

Hayırlı olsun canım kalp atışlarını duydunuzmu

İnşallah ferah tutmaya calisiyorum canım bu güzel yorumun rahatlattı bni allah razı olsun :) suan hastanede sıra bekliyorum bakalım doktor ne diycek :)

Kızlar gebelik başında olabiliyormuş vücut böyle tepki gösterebiliyomuş sizin başınıza da böyle kaşıntı gelirse hiç korkulacak bişey değilmiş şurup losyon verdi gönderdi inşallah şifa bulurum içim rahatladı evime geldim ohh çok şükür :)

Hic bi sorun olmadi turp gibi masallah 7yasinda ogluşum..

Kızlar doktora gittim ultrasonla baktı bebek gözükmüyor Dedi ama yine de kan testiyle bakalım Dedi 1 saatten Çıkcak sonuçlarım Böyle olan var mı aranızda

Kızlar doktora gittim ultrasonla baktı bebek gözükmüyor Dedi ama yine de kan testiyle bakalım Dedi 1 saatten Çıkcak sonuçlarım Böyle olan var mı aranızda
Çok yeniyse kese gözukmeyebiliyormuş burdaki kizlar hep öyle yazıyorlar kan testin sonuclansın insallah hayırlı sonuclar alırsın canım

Kizlar test yine negatif
Tahlillerimde hicbisey yok hersey temiz
Doktor 12gun yumurtaliklarima bakcak utrasonda ondada bi sikinti cikcagini zannetmem sorun 2.eşimdemi diye dusunmeye basladim..

Merhabalar bende bebiş istiyorum 2 yıllık evliyim gecen ay adetin 7. günü soğan kürüne başladım ancak bende birşey olmadı. bat 21di 20de avuç içi kadar bi kan geldi devamıda gelmedi yarın doktora gideceğim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…