Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Kızlar aynı şeyi yaşayan var mı bilmiyorum bata 2 gün kalmışken ovalüasyon testi pozitif ( yani iki koyu çizgi) bugün sabah gebelik testi yaptım negatif.kist diye korkuyorum

Bilemedim ki şuan öyle bir ağrı varki kasıklarimla belimde sanki şuan adet olucakmisim gibi bir his yaratıyor bende
Bende de adete 10 gun kala basladi o agri. 2 gun sonra adet tarihim bugun test yaptim evde yaptm negatfti umutla bekliyorum insallah hayirlisiyla gelirler bebisler

Ayni seyleri yasiyoruz canim benim bat 15 eylul bakalim haber veririm ben de

kızlar benimde iki gün geciktim ama bir haftadır sırt ağırıs bel ağrısı detarjan kokusundan tiksinme ve kasıklarımda arada batma oluyor.

o testlere pek güvenemiyorum canım hayal kırıklığı yaşamak istemyorum çünkü doktorum aşılamadan 15 gün sonra test dedi

Arkadaşlar son regl tarıhım 27.08.2016 şuan adetime 11 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var ,kasıklarımda 3 gündür Ağrım var ve karnımda kasık bölgemde sürekli seyrmeler var aynı zamandaysa idrar yollarımda yanma var doktor kum dokuyor olabilecegımi soyledı ama göğsümde reglden önce hiç bukadar erken belırtıler olmazdı ilk defa oluyor acaba hamile olabilirmiyim lütfen bilenler fikirlerini paylaşabilir mi?

Bnce daha cok erken ayni seyleri bnde yasadim bugun adet olmam lazim bekliyorum su an gelen giden yok daha . haber verirum sana

Canım adetin kaç gün sürüyor ve kaç günde bir oluyorsun? Bence de erken gibi ama yine de erken belirti yaşayan arkadaşlar var. Yine de ilaç kullanımına falan dikkat et.

Kızlar benim akıntı çoğalmaya başladı cok koyu sarı hani sütlü kahve gibi geliyor 3 gündür bayramımı mahvetti habire tuvaletteyim oldum zannediyorum daha 3 gün var buda belirti olabilirmi acaba burda ilk yazarken belirti aramicam dedim hakikaten geçen ay yasadigim belirtiler olmadı sadece kasıklar da çekilme var birde bu garip akıntılar

Ay bide güzelim vücut ısım. Geçen ay ısı takibimde çok işe yaradı. Yumurtalamadan sonra ful 36.8 37 arası seyretti regl günü sabah birden 36.2 oldu ve ogleden sonra adet oldum. Bu ayda yine hep 37.

Biraz araştırdım bi sorum olmuyormuş ama yinede doktor kontrolünde içilmesi daha iyi olurmus. Ya benim bu migrenim beni bezdirdi artık iğneden serumdan ilaçlardan bıktım

ayni durum bende var bu ay insallah hamile olurum die bekliyyorum ama hem migren yuzunden parol ve minoset cok yuttum hemde kum döküyorum serum falan yedim olsa uzulurmuyum sevinirmiyim.bilmiyorum

Kızlar dün acile alerjim yüzünden gittik igne yapılması gerekiyordu doktor gebelik şüphesi var diye kan testi yatı 2.00 negatif çıktı haftaya perşembe kesin adet olurum ben artik iğnem yapıldı biz kari koca üzgün döndük ewe puff

Ah canım ya üzmeyin kendinizi aylarca yıllarca bu hüsranı yaşayanları düşün. Sende bunun psikolojik çöküntüsü olursa önümüzdeki aylarda daha kötü geçer günlerin. Sadece belirtilere takılmazsın bundan sonra bak ben öyle yapıyorum şimdiye kadar 3 kere hamile olmam gerekirdi yoksa regl gecikiyosa bişey vardır Rabbim tez zamanda istediğini nasip etsin sana ve hepimize inşallah

Aminnn canım ya tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…