- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ben hala olmadim canimmm yarin sabah bi idrarfa test yapcam ama cikar mi varsa blmiyorum erken olabilir@ceylin2011MrsBlackbird @bbgiimmm B Banuc F Findikkiran
@ayserbilc85
Kızlar son durum ne regl gunleriniz gelmiş hatta gecmis
2 çıkınca Ümit var demişti doktor bana benim 0,1 çıkmıştıKızlar dün acile alerjim yüzünden gittik igne yapılması gerekiyordu doktor gebelik şüphesi var diye kan testi yatı 2.00 negatif çıktı haftaya perşembe kesin adet olurum benartik iğnem yapıldı biz kari koca üzgün döndük ewe puff
Yani belki hamile de olabilir miyim nasıl umit canım bn hiç bilmiyorum 5.00 çıkarsa hamile demekmis 2.00 benim gebelik yok dedi acaba çocuk küçük olduğu için mi2
2 çıkınca Ümit var demişti doktor bana benim 0,1 çıkmıştı
Canım adetin kaç gün sürüyor ve kaç günde bir oluyorsun? Bence de erken gibi ama yine de erken belirti yaşayan arkadaşlar var. Yine de ilaç kullanımına falan dikkat et.
En güzeli en sağlamı kan testi regl gecikince gitcen test yaptircan ohh misOvülasyon testi hikaye çıktı. İki koyu çizgiyi görmeme rağmen bu ay da gebelik yokattım testleri şunu bunu uğraşmıycam daha
Bilirim böbrek ağrısını Allah kolaylık versin versin canım. Allah hakkında hayırlısı ne zaman ise o zaman versineskiden duzensiz oluyordum ama sin 4 aydir tam 30 gunde bir oluyorum ve 6 gun suruyor ne bir eksik ne bir fazla ilaclara dikkat etmeye calisiyorum ama bobrek agrisida dayanilacak bisey degil malesef
Bilirim böbrek ağrısını Allah kolaylık versin versin canım. Allah hakkında hayırlısı ne zaman ise o zaman versin
Oldum ben@ceylin2011MrsBlackbird @bbgiimmm B Banuc F Findikkiran
@ayserbilc85
Ben hala olmadım süt gibi bi akıntım var göğüslerim şiş hala ve acıyor ama test yaptım negatifBen hala olmadim canimmm yarin sabah bi idrarfa test yapcam ama cikar mi varsa blmiyorum erken olabilir
Ben hala olmadım süt gibi bi akıntım var göğüslerim şiş hala ve acıyor ama test yaptım negatif@ceylin2011MrsBlackbird @bbgiimmm B Banuc F Findikkiran
@ayserbilc85
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız :)Ben hala olmadım süt gibi bi akıntım var göğüslerim şiş hala ve acıyor ama test yaptım negatif
Bu arada 2 tane yanlış mesaj girdim pardon
Üzülme canım pes etmek yok inşallah bizimde bebisimiz olcek :)Oldum benyarın da son gunum
İnsallah canım dun bıttı bugunden ıyıbaren calısmlara devam edecegımOldum benyarın da son gunum
Canim niye kanama oldu bi anda çok geçmiş olsun düşuk yaptın mi yoksaKizlar bugun sabah hamile oldugumu ogrendim ama sevincim bittii suan kanamam basladi dusuk yapiyorum cok kotuyumm agliyorum surekli allah kimseye yasatmasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?