Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Kizlar konu actim kimse bakmadi burdan yardimci olur musunuz bana da adet oldum ama kasigimin ortasinda arada bi dolgunluk hissediyorum bazen birden bi batma oluyor..adet olup hamile oldugunu ogrenenler var mi?? Birde burdan insomnia diye bi arkadasin konusunda gordum gobeginde cizgi belirmis..bende de o cizgiden var kendimi dinleyen bi insan degilim ama kasiklarimda bi gariplik var

kizlar insallah hepiniz bebis haberleri alirsiniz. adeti beklemeden evde test limon testi yapin ben ayni gun test yaptim 2 tanr negatif ama limonla yaptim pozitifti 2 gjn sonra yaptim kanda pOzitif
Limon testi mi nasıl yapılıyor bizede öğret ilk defa duyuyorum

Biz bilemeyiz ki böyle canım bnce direk hastaneye git dolgunluk felan başka bişey olmasın yani çizgi felan anormal bir durum varsa git göster derim

adet derken yogun kanamami . yogun kanamaysa dollenmistir tutunmadigindan atmistir.

limon testi : seffat pet bardaga idrari yapin ustune yarim limon sıkın limonun tortusu dibe cokuyosa hamilesin cokmu yo sa degil canim . eskiler bole yapiyomus aama bir iki dk idrari beklet ole yap

Canim adet olup hamile olanlar şoyle oluyor yani cok az akinti gibi kan oluyo oyle normal adet kani deyil yani üsutmuşundur bendede hep o agrilar oluyor adetliyken hem adet olupta hamile olma imkanin yok canim üzgunum boşa umutlanipta üzulme o daha kotu bende aylardir bekliyorum...

5 gün geçtiyse kanda kesin çıkar

0.2 çıkıp sonradan 85 olanı bile gördüm geç döllenme olabilir 2 çok düşük bir değer değil

Kızlar bugün başım feci şekilde ağrıdı adetten önce başım böyle ağrır. Şimdi de adet ağrım var sanırım 9Gün gecikmeyle hasta olucam

Kızlar bugün başım feci şekilde ağrıdı adetten önce başım böyle ağrır. Şimdi de adet ağrım var sanırım 9Gün gecikmeyle hasta olucam
Bu adetler niye gecikiyor anlam veremiyorum benim oyle bisey olmadi ama olani cok duydum diyolar gunu gunune olurum gecikti diyolar ama iste boylede umutlanip uzuluyoruz...

Bu adetler niye gecikiyor anlam veremiyorum benim oyle bisey olmadi ama olani cok duydum diyolar gunu gunune olurum gecikti diyolar ama iste boylede umutlanip uzuluyoruz...
Evet canım malesef üzülüyoruz
Adet olamamak bir yandan sinir stres bir yandan.Artık hamile miyim demiyorum. Kırmızlar gelse de rahatlayım diyorum. Sabah gelir heralde artık. Gelmezse son bir test yapıcam sabah ilk idrarla.

Evet canim bencede hic geciktigi oldumu pki bak adetler her ay geri kayiyo ona gore hesap yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…