- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Limon testi mi nasıl yapılıyor bizede öğret ilk defa duyuyorumkizlar insallah hepiniz bebis haberleri alirsiniz. adeti beklemeden evde test limon testi yapin ben ayni gun test yaptim 2 tanr negatif ama limonla yaptim pozitifti 2 gjn sonra yaptim kanda pOzitif
Biz bilemeyiz ki böyle canım bnce direk hastaneye git dolgunluk felan başka bişey olmasın yani çizgi felan anormal bir durum varsa git göster derimKizlar konu actim kimse bakmadi burdan yardimci olur musunuz bana daadet oldum ama kasigimin ortasinda arada bi dolgunluk hissediyorum bazen birden bi batma oluyor..adet olup hamile oldugunu ogrenenler var mi?? Birde burdan insomnia diye bi arkadasin konusunda gordum gobeginde cizgi belirmis..bende de o cizgiden var kendimi dinleyen bi insan degilim ama kasiklarimda bi gariplik var
Biz bilemeyiz ki böyle canım bnce direk hastaneye git dolgunluk felan başka bişey olmasın yani çizgi felan anormal bir durum varsa git göster derim
Vala hiç bilmiyorum ama inşallah hamilelikdendirGobekte cikan cizgi hamilelikte olur diye biliyorum ben canim o yuzden acaba mi dedim
Vala hiç bilmiyorum ama inşallah hamilelikdendir
Canim niye kanama oldu bi anda çok geçmiş olsun düşuk yaptın mi yoksa
Canim adet olup hamile olanlar şoyle oluyor yani cok az akinti gibi kan oluyo oyle normal adet kani deyil yani üsutmuşundur bendede hep o agrilar oluyor adetliyken hem adet olupta hamile olma imkanin yok canim üzgunum boşa umutlanipta üzulme o daha kotu bende aylardir bekliyorum...Kizlar konu actim kimse bakmadi burdan yardimci olur musunuz bana daadet oldum ama kasigimin ortasinda arada bi dolgunluk hissediyorum bazen birden bi batma oluyor..adet olup hamile oldugunu ogrenenler var mi?? Birde burdan insomnia diye bi arkadasin konusunda gordum gobeginde cizgi belirmis..bende de o cizgiden var kendimi dinleyen bi insan degilim ama kasiklarimda bi gariplik var
5 gün geçtiyse kanda kesin çıkarİyi bayramlar kızlaaaaaaarrrrr
Ben de hala giden gelen yok kırmızılarla inatlaşıyoruz. Ne onlar geliyor ne de ben test yapıyorum. Takkvim uygulamasına göre 5 gün geçti. Bugün de midem fena durumda resmen ne yesem taş gibi oturuyor ve ekşiyor. Göğüslerim patlamak üzere.
Kızlar dün acile alerjim yüzünden gittik igne yapılması gerekiyordu doktor gebelik şüphesi var diye kan testi yatı 2.00 negatif çıktı haftaya perşembe kesin adet olurum benartik iğnem yapıldı biz kari koca üzgün döndük ewe puff
Ewet varmış bnde duydum canım ya hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimizın bebislerı olurAdet oldum ama insallah oyledir canim :) adet olup hamile oldugunu ogrenen cok kisi varmis ondan umitlendim
İnşallah yaa vala yorumunuzla ümide kapıldım umarım yükselir bide iğne yaptırdım0.2 çıkıp sonradan 85 olanı bile gördüm geç döllenme olabilir 2 çok düşük bir değer değil
Ewet varmış bnde duydum canım ya hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimizın bebislerı olur
Bu adetler niye gecikiyor anlam veremiyorum benim oyle bisey olmadi ama olani cok duydum diyolar gunu gunune olurum gecikti diyolar ama iste boylede umutlanip uzuluyoruz...Kızlar bugün başım feci şekilde ağrıdı adetten önce başım böyle ağrır. Şimdi de adet ağrım var sanırım 9Gün gecikmeyle hasta olucam
Evet canım malesef üzülüyoruzBu adetler niye gecikiyor anlam veremiyorum benim oyle bisey olmadi ama olani cok duydum diyolar gunu gunune olurum gecikti diyolar ama iste boylede umutlanip uzuluyoruz...
Evet canim bencede hic geciktigi oldumu pki bak adetler her ay geri kayiyo ona gore hesap yapEvet canım malesef üzülüyoruz
Adet olamamak bir yandan sinir stres bir yandan.Artık hamile miyim demiyorum. Kırmızlar gelse de rahatlayım diyorum. Sabah gelir heralde artık. Gelmezse son bir test yapıcam sabah ilk idrarla.
Canım test yaptınmı peki? 9 gün ciddi bi süre gecikme için. Hamiş olmayasınKızlar bugün başım feci şekilde ağrıdı adetten önce başım böyle ağrır. Şimdi de adet ağrım var sanırım 9Gün gecikmeyle hasta olucam
Limon testi nasıl yapılıyorkizlar insallah hepiniz bebis haberleri alirsiniz. adeti beklemeden evde test limon testi yapin ben ayni gun test yaptim 2 tanr negatif ama limonla yaptim pozitifti 2 gjn sonra yaptim kanda pOzitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?