Hamilelik belirtisi

Benimde 10 11 gün oldu. test yaptım ama çıkmadı bakalm beklicez adeti artık ama felaket bir sol kasık ağrıları yaşadım hala hafif yaşıyorum bakalm neler olacak

Koparmayalim canim. Benim akrabam kiz 32 yasinda 4 yildir evli tedavi gordu olmadi simdi üçüzlere hamile cok sevindik cokkk

Yumurtlamani nasil buluyorsun ovulasyon testi ile mi. Bak ben adet bitti 2 gun sonra yumurtladim tavuk gibi
İlk zamanlar ovülasyom yaptım
Aslında ilk ovülasyon denemem ile hamile kaldım. Adet günüm test yaptım. 2 gün sonra kanama oldu kimyasal dediler ve geçti düştü.
Bu yüzden o gündem sonra ovülasyon yapmamaya karar verdim.
Zaten 30-32 günde adet olurdum.
O yüzden peppee uygulaması ile o günleri hep değerlendirdim. Her adet olduğumda ağlardım.
2023 yılında kendime söz verdim asla test yapmicam üzülmicem diye.
Geçen yaz rahim filmi de çektirdim
Hiçbir olumsuz sonuç çıkmadı. Hiçbir sorın çıkmadı. Ama yine de kalamıyordım.
Bende yılbaşından beri saldım.
Demek ki nasip bugünmüş
Bakalım umarım devamı gelir
Sağlıkla kucağıma alacağıö günler gelir. Hiç kolay değil bebeğim
Seni en ihi ben anlarım

Telefondaki uygulamalar bence insanlara bilerek yanlış günü yumurtlama gösteriyor teknolojiye degil vucudumun alarmina guveniyorum birgebeningunlugunden ovulasyon ve jel aldim neden bilmiyorum bana vesile olacak sanki hissediyorum 3 ay kullananlar hamile kaliyor bakiyorum ilk ayda bile hamile kalanlar var

Bende onlardan test almıştım
Hatta ilk gebeliğim o testle oldu işte :)
Acemiliğime gelmişti
Korunmayı bıraktım ve hamile kalmıştım
Sonra 3 yıl hiç olmadı kafama çok taktım çok stres yaptım
Zorla ilişki yapıyordum çok zor bir süreçti
Umarım bu ay senimde habermi alırız
Kaç gün var regle

Basin sag olsu. ALLAH HAYIRLI EVLATLAR VERSIN SAN

Regl günüm 25 mayıs . 11 mayıs ta yumurtladim ve çatladı. Ilk defa yumurtlama günümü bulabildim Ebru ablanın testleriyle ben bir de o kadının enerjisine de çok inanıyorum namazda ona dua ediyorum onun sayesinde en azindan yumurtlama günümü buldum bu bile birşey benim icin

Hadi güzel haberler ver bize

Hadi güzel haberler ver bize
27 mayısta test yapicam insallah Rabbim yüzüme baksın da tek çare onda halime baktıkça kendime üzülüyorum regl gunlerimde soğan suyu kaynatip içtim ve yumurtamı 22 mm ye kadar büyüttüm yoksa bulamiyordum bile ovulasyon testlerde insallah ise yarar. Karnimda 13 gündür sancı agri kramp bitmedi çekmeye razıyım

Insallqh hersey istediğiniz gibi olur kızlar
Benimde yumurtlamadan beridir kasiklarimda sancı kramp oluyo
Bazen rahmimden pıt pıt sesler geliyo daha önce olmuyodu
Psikolojik mi bilmiyom ama degil diye umuyorum
Adet gunume daha çok var
Beyaz sut gibi kremsi akinti oluyo az az
5 mayisda adet olmustum bnde

Canım inciri denedin mi eşine de ben zeytinyağında incir yapıyordum
Bu arada bu sabah yine yaptım test bu şekilde çıktı
Sanırım bende senim gibi yatak odası bakacağım

Canım regl günlerimiz aynıymış jelden bir fayda görürsen yaz olur mu çünkü benim eşimde de sperm hareket azlığı var şimdi sizden duydum bu jeli faydalı görürsen bende alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…