merhaba arkadaşlar...22 ağustosda adet olmuştum yumurtlama dönemini hesap edip eşimle birlikte oldum ve daha adetime 15 gün var ve benim göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum ki bu ağrıda 2 gün önce başladı sizce bu hamilelik belirtisimidir yoksa başka bişeymi önceden adetime 3-4 gün kala göğüslerim ağırdı hiç böyle olmamıştı yardımınızı bekliyorum bide kan testini nerelerde yaptırabilirim hiç yaptırmadım bilmiyorum cevaplarınız için teşekkürler şimdiden....
benim de öyle olmuştu arkadaşım. ve dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. darısı başına. birde göğüs uçların belirginleşiyo. hayırlısı
kızlar bende geçen ay 17'sinde hastalandım , bittiği hafta eşimle beraber olduk ve regl olmama 7 gün kaldı. çok merak ediyorum test aldım .ama sabah idrarıyla yapın yazıyor farkedermi acaba ?
kızlarrr bende 17 ağuststa regli olmştmm.yani tam 9 gün warr..ama ben eşimle fazla görüşemedgm içn çok umutlanmk istemiorum ovülasyon tarhlernde 2 gün görşebldkk sizcee olmuşş olabilrmii?şuann hiç bir belirti hissetmiorumm zaten((( yaa kızlarr hafta sonu görüşebilcem eşimlee biliorumm ozaman verimsiz günlerr ama olma ihtimali olabilirmii yani sadece ovulasyon tarhlerindeki beraberliktemi hamile kalınıoo
Canım benim ya yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla ne yazık ki evet ama sen zaten ovülasyon döneminde birlikte olduk demişsin bu zaten saniyelik bir iş eğer o dönemde olduysanız ve de bir terslik yoksa olabilme ihtimalin yüksek. Belirti olmaması normal çünkü ilk ayda en büyük belirti adet kanamasının olmaması ve göğüslerdeki aşırı hassasiyet. Umarım olmuştur senin de bir bebişin. :ecrin_bebek::CüvCüv:
çok teşekkür ederim canım yaa inşallh olmştrr..Allah isteyen herkese nasip etsinn ben çok istyrmm rüyamda regli olmşmm gördmm we çok üzülmştmmm o bilee çok etkiledi inşllh gerçektee olmam hiiççç 9 ay:))
merhaba arkadaşlar...22 ağustosda adet olmuştum yumurtlama dönemini hesap edip eşimle birlikte oldum ve daha adetime 15 gün var ve benim göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum ki bu ağrıda 2 gün önce başladı sizce bu hamilelik belirtisimidir yoksa başka bişeymi önceden adetime 3-4 gün kala göğüslerim ağırdı hiç böyle olmamıştı yardımınızı bekliyorum bide kan testini nerelerde yaptırabilirim hiç yaptırmadım bilmiyorum cevaplarınız için teşekkürler şimdiden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?