• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik beni değiştirmiş olabilir mi?

Eyylxuxl

önce rütbeni bilicen
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.214
15
118
A.B.D.
Eşimle günde en az 8-9 defa konuşuruz. Yemeğini yedin mi, işe vardın mı, şimdi nasılsın fila feşmekan.
Valla aradı aramadı derdim hiç olmadı bu zaman kadar. Öyle çok kıskanç bir eş de değilim. Nerdesin ne yapıyorsun diye sıkboğaz etmem.
Nerde olduğunu bileyim, o an iyi olduğunu bileyim kafam rahatlar.
Ama şimdi durum çok farklı. Mesela işi varsa hızlı hızlı konuşuyorsa hemen beni ihmal ettiğini düşünüyorum.
Hamilelikten mi acaba, yoksa bende mi bir gariplik var.
Allah var bu durumdan hiç hoşnut değilim. Çünkü normalde burnumdan kıl aldırmazdım, cool takılırdım. Hani çok öenmsiyormuş gibi görünmemek için.
Aynı durumu yaşayanlarınız oldu mu?
bilmiyorumkismile

hormon değişikliği bazı huylarınıda etkileyebilir ama eşinin üzerine düşmen ilgilenmen de güzel bişey bence karsılıklı olduğu sürece iyi umarım hayırlısıyla bebeğini dünyaya getirirsin :ecrin_bebek:

aynı durumu yasayan br sürü insan tanıyorum canım.bende yok ama bende de sinir yaptı biraz-tatlicadiarzu-hamilelikte huyu degişebiliyor insanların hormanların etkisiyle cok cimrilesenler bile tanıyorumyerimseniben

ben hamile falan değilim ama herzaman bunları düşünürüm..ama sen hamile olmadan önce böyle değildin sanırım .büyük ihtimal hamilelikle ilgili takma kafana eşin seni seviyor sen onu seviyorsun ve bebişiniz geliyor okey ...herşey çok güzel olcak inşallah

eylüllcümm hayırlı olsun cnmm. bak sana bi anımı anlatıyım.. bebeğimin beşiği gelmiş yerinin değişmesi lazm eşime dedimki birini çağıralım çekin dedim yok ben hallederim dedi neyse kendi çekti ben başladım ağlamaya amma nasıl ağlıyorum parke çizildi :D ama çok ufak. eşim bana kızıyo ya bunda ne var çizilsin ne olacak diyor yok ben iki gözü iki çeşme sonra eşim balkona çıktı annesi beni sordu eşimde ağlıyo falan dedi o da ne oldu dedi eşim anlattı geldi yanıma e kızım bunda ne var niye ağlıyosun falan dedi ben de zavallım öyle içli ağlıyorumki cevap bile veremmedim hıçkırarark ağlamaktan. demem o ki hamilelik bünyeyi alt üst edebiliyor...

Eşimle günde en az 8-9 defa konuşuruz. Yemeğini yedin mi, işe vardın mı, şimdi nasılsın fila feşmekan.
Valla aradı aramadı derdim hiç olmadı bu zaman kadar. Öyle çok kıskanç bir eş de değilim. Nerdesin ne yapıyorsun diye sıkboğaz etmem.
Nerde olduğunu bileyim, o an iyi olduğunu bileyim kafam rahatlar.
Ama şimdi durum çok farklı. Mesela işi varsa hızlı hızlı konuşuyorsa hemen beni ihmal ettiğini düşünüyorum.
Hamilelikten mi acaba, yoksa bende mi bir gariplik var.
Allah var bu durumdan hiç hoşnut değilim. Çünkü normalde burnumdan kıl aldırmazdım, cool takılırdım. Hani çok öenmsiyormuş gibi görünmemek için.
Aynı durumu yaşayanlarınız oldu mu?
bilmiyorumkismile

oldu..yani oluyor su anda..zaten bazi problemlerimiz vardi son zamanlarda maddi yonden ama hamile oldugumdan beri herseyi daha bi ayrintili takar oldum..hamile kadin ilgiyi daha cok istiyor cunku..

ayrica ben gayet rahat diyorumda valla..normalde takmam biliyorsun ama ilgi istiyorummmmm sende vereceksin alla allaaaa diyorum acikca..bana ilgi goster hamileyim ben diyorum:gitme:

evet bende de oldu.. sinirli oldum, dokunsan ağlıcak konuma geldim.. eşinin anlayışlı olması çok önemli.. eğer odun gibi biri olursa, çok zor bi dokuz ay geçer.. anlayış anlayış anlayış

canım hamileyken kadın herşeyden nem kapar.çok duygusal olur.bunu eşinle konuş.kötü birşey değil.onun da bunu bilmesi gerek.eğer seni seviyorsa daha dikkatli olur.sana karşı biraz daha ilgili olur.merak etme herşey düzelecek.ona buna takıp ta bebeğini üzme.güzel şeyler düşün pozetif ol.

ooo canim sen benim yaptiklarimin,yasadiklarimin yaninda kirk kere yikanmis kaliyorsun :))
hamilelik sahsen beni bu konuda cok degistirdi..memnun muyum?tabiki hayir ama engelde olamiyorum..
tamamen hormonal yani,yapindada hassaslik varsa zaten iyice yandiginin resmidir:))

düsüncelerininde,eylemlerininde anlik olmasini diliyorum canim;)

Çok normal canım, ben de normalde eşim sürekli ilgi göstersin, sarılsın diye beklemem o zaten ilgilidir yeterince ama hamileyken ben de ufak tefek ayrıntılara taktığım olmuştur. Bir kere pasta için iki gözüm iki çeşme ağlamıştım mesela:)

Bir de bana ilk 3 aydan sonra bulantılarım geçince acayip enerji gelmişti. İşte evde her işe koşturuyordum. Bir ara evin salonuna takmıştım kafayı duvarlar gözüme hoş gelmiyordu acaba tek oda için adam tutmasak da ben mi boyasam diyordum. Eşim benimle çok dalgasını geçmiştir. Bu işler sana yetmez uzaya mekik fırlat istersen diyordu:)

Çok şükür sağlıkla bebeğim geldi, inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı olsun inşallah..

Son düzenleme:
Back
X