- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
canım ben 18+5 günlüğüm yani 4 buçuk ayı geçtim 3 kilo aldım 67 le hanile kaldım su an 70 im
31+3 günlük hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım şu an 80 kiloyum
hamilelik boyunca kaç kilo aldınız?
yada hamile iseniz kilo orantınız nasıl devam ediyor gebeliğe kaç kilo ile başladınız?
allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi onemli deil aldığımız kiloları nasıl olsa veririz onemli olan bebişlerin sağlığı:teselli:
gebeliğim boyunca 7 kilo aldım.oğlum 3600 gr doğdu.şu an normal kilomdayım.ama emzirirken daha çok yemek yeniliyor
bende 69 da hamile kaldım şimdi 85im cumaya doğuma gidiyorum.yırtığım çok oldu ama fazla bişey kullanmadım arada kaşındıkça vazelin sürdüm.bebişim sağlıklı olsunda bikini giyecek değilim varsın çatlasın.eşimde beğenmezse kendi çatlaklarına baksın :))))
bende suan 23+1 gunluk hamisim ve 6 kilo aldim
ama istahim cok acildi buaralar cok yiyorum
bende 47 ile başladım şimdi 61 kiloyum ama iştahım çok açıldı benimde bu aralar bakalım kaç ile tamamlıycam
mrb arkadaslar ben 59 kilo ile hamile kaldım şu anda 33 haftalık hamileyim ve 65 kilo yum anlıcanız hiç bir yerimden kilo almadım sadece göbegim oda minicik sanki 3 4 aylık gibi bebegimde karnımda 1bucuk kilo oda zayıf yaaa :1no2:
bende 18 haftlik oldum ve 7 kilo verdim he insallah ben almam da bebegim alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?