hamilelik boyunca kaç kilo aldınız.?....

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
hamilelik boyunca kaç kilo aldınız?
yada hamile iseniz kilo orantınız nasıl devam ediyor gebeliğe kaç kilo ile başladınız?

canım ben 18+5 günlüğüm yani 4 buçuk ayı geçtim 3 kilo aldım 67 le hanile kaldım su an 70 im

allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi onemli deil aldığımız kiloları nasıl olsa veririz onemli olan bebişlerin sağlığı:teselli:

hamilelik boyunca kaç kilo aldınız?
yada hamile iseniz kilo orantınız nasıl devam ediyor gebeliğe kaç kilo ile başladınız?

slm hurrem allah anali babalu yuyutmeyi nasip etsi onceliklen ben buyuk kizimda 20 kilo akdim 48 hamile kaldim 68 dogum ettim 58 dustum ve ikicidede 58 kaldim 11 koli aldim 69 dogum yaptim kizim 1.5 yasinda suanda 60sim ama karnim var bende ondan sikayetciyima.s.

canım olsun .... onu bi şekilde eritirsin daha bebeğin 1,5 yaşında küçük henüz... rabbim evlatlarına sağlık sıhat versin inşallah...

bende 69 da hamile kaldım şimdi 85im cumaya doğuma gidiyorum.yırtığım çok oldu ama fazla bişey kullanmadım arada kaşındıkça vazelin sürdüm.bebişim sağlıklı olsunda bikini giyecek değilim varsın çatlasın.eşimde beğenmezse kendi çatlaklarına baksın :))))

bende 47 ile başladım şimdi 61 kiloyum ama iştahım çok açıldı benimde bu aralar bakalım kaç ile tamamlıycam

CANIM BENİM HAYIRLI DOĞUMLAR ŞİMDİDEN... AZ KALMIŞ... DUALARIM SENİNLE VE TÜM ANNE ADAYLARIYLA.....ŞİMDİDEN SENİ VE EŞİNİ TEBRİK EDERİM....

bende 47 ile başladım şimdi 61 kiloyum ama iştahım çok açıldı benimde bu aralar bakalım kaç ile tamamlıycam

HAYIRLISIYLA TAMAMLADA KAÇ OLURSA OLSUN... BENCE BEBEĞİN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ...ANNELER VE ANNE ADAYLARI ARTIK ÇOK BİLİNÇLİ HİÇ BİRİ KULAKTAN DOLMA ŞEYLERLE İŞ YAPMIYOR....SENDE ÖYLE Bİ ANNESİN DEĞİL Mİ? RABBİM SAĞLIKLA SIHATLE KUCAĞINA ALMAK NASİB ETSİN....a.s.

mrb arkadaslar ben 59 kilo ile hamile kaldım şu anda 33 haftalık hamileyim ve 65 kilo yum anlıcanız hiç bir yerimden kilo almadım sadece göbegim oda minicik sanki 3 4 aylık gibi bebegimde karnımda 1bucuk kilo oda zayıf yaaa :1no2:

canım son haftalarda bebek daha çok ve hızlı kilo alıyor... buna sende şaşacaksın... rabbim hayırlı doğumlar versin... az kalmış.... hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…