hamilelik boyunca kaç kilo aldınız.?....

canım sondurum ne....kilo verebildinmi? meraktayım........a.s.

kızlar bende 50 ile hamile kaldım 20 kilo aldım yani 70 le doğum yaptım,doğumda 10 kilom gitti altı ay sonra eski kilomdan 2 fazlam vardı oğlum şimdi 3,5 yaşında, şuan 52 kilodayım...

hayırlısı canım ya....çok fazlada kasma kendini....sadece biraz dikkat....

Merhaba kızlar!Bende 21 haftalık hamileyim ve şu ana kadar 4 kg aldım :CüvCüv:
59 ile başlamıştım,şimdi 63 oldum :dance: Bakalım sonumuz nasıl olacak??

aayyy sanırsamm en çokk benn aldımm kilolarıı off canım sıkılıyorr bu duruma 20 haftalık hamileyim 62 başladım şimdi 70 kiloyum.yanii çok çok almışımm kilo napıcam bilemiyorum.çok acıkıyorum

oy oy oy pembem benim... kıyamam ben sana.....
maşallah canım ya zaman ne çabuk geçiyor... 21 haftaya ulaştın demek....hayırlısıyla.. rabbim kucağınada almayı nasib etsin oğluşunu...:Saruboceq:

ben de 30 haftalık hamileyim 55 kilo ile başladım şu anda 65 kiloyum bakalım daha ne kadar kilo alıcam..

Slm kızlar

Benim kızım şuan 1 yaşında hamileliğim boyunca ilk tam 30 kg aldım. :)))
53 kg hamile kaldım ilk 6 ay normal her ay 1 kg ama 6 aydan sonra bi fırladımki 3 ayda 24 kg ama inanın yediğimi bir fil yiyordu resmen ve inanılmaz tatlı yyiyordum. Allahtan gebelik dönemindeki şekerim tam sınırda kaldı. Aman dikkat edin gerçi kiloları verdim 5 kg kaldı oda kızım sayesinde gidecek galiba her eçen gün daha çok enerji istiyor. Hadi büyüdü kurtardı diyosnuz ama hrgün daha zorlaşıyo ama inanın yinede bize verilen enbüyük hediye Allahım onlara sağlık shhat versin de biz yorulalım

26.haftamdayim.62 ile basladim 72 kiloyum....Allah sonumu hayretsin insallah.sag salim dogursam hayirlisiyla dogumdan sonra veririm kilolari...
tek derdim bir an once bebegime kavusmak...

6buçuk aylık hamileyim yaklaşık 7 kilo aldım canım
hamilelikde en ideali 13 kilo civarı ama biz yaşadığımız toplum itibariyle biraz fazla alıyoruz
hani şu ye sen iki canlısın bide doğumdan sonra da ye ye sütün olsun mantığıyla bi bakıyoruz kilolar almış başını gidiyor
sonra da nasıl vericez diye derde düşüyoruz aslında sağlıklı beslenerek çok kilo almadan da hamileliğimizi geçirebiliriz ama galiba pek işimizede gelmiyor :jeyyar:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…