- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
benim durumum felakettttt 40 kilo aldım
ama nası aldım ben bile şaşıyorum ve kızım 3.100 gr dogdu olduğu gibi kendime yaramış yanii durum kötü 69 hamile kaldım 109 kilo dogumhaneye girdim kapıdan nasıl sığdım hatırlamıyorum daha yemi verebiliyorum 89 a düşebildim henüz allahtan boy var kurtarıyo en fen benim galima dimiiii
ben hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum ve uzun süre diyetten sonra kabızlık problemim başlamıştı. bunun için doktor bana sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık bal karıştırılmış ılık su ve üzerine 2 kuru kayısı önerdi. çok yararını görmüştüm ama mide problemi olanlara yarar mı bilmem. diyetisyenimle temasım devam ediyor. henüz kilomda bir değişiklik yok ama kendimi tutmam gerektiğini biliyorum
Bende 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 15 haftalık hamileyim, hiç kilo almadım. İnşallah maksimum 10 kilo ile tamamlarım.
ben ilk gebeliğmde çok kilo aldım 2. gebeliğim daha kilo almadım 2 aylık inşallah fazla almam.
selam bende 37 haftadayım 13 kilo aldım 55 .5 hamile kaldım sımdı 68 im
Merhaba kızlar!Bende 21 haftalık hamileyim ve şu ana kadar 4 kg aldım :CüvCüv:
59 ile başlamıştım,şimdi 63 oldum :dance: Bakalım sonumuz nasıl olacak??
aayyy sanırsamm en çokk benn aldımm kilolarııoff canım sıkılıyorr bu duruma 20 haftalık hamileyim 62 başladım şimdi 70 kiloyum.yanii çok çok almışımm kilo napıcam bilemiyorum.çok acıkıyorum
30 kg gıbı cuzzı mıktarda kılo aldım :tatlıcadiarzu: 50 ile basladım 80 ile bitt :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?