hamilelik boyunca kaç kilo aldınız.?....

32+1 günlük hamileyim 8 kilo aldım ve bunu 4 kilosunu son 5 haftada aldım 98 oldum (başta baya iyiyidi yani)... sezeryanla doğum yapıcam... doğumdan sonra ne kadar kilo gidiyo arkadaşlar...

merhabalar ben 6 haftalık hamileyim 56 kiloyum umarım fazla kilo almam benim sorum şu lütfen yardım edinn doktor kan değerlerim normal oldugu halde demir hapı verdi henüz çok erken değilmi hergün bir tane içiyorum,, hamileliğin kaçıncı ayında başlanır demir hapına?peki DEMİR HAPI KİLO ALDIRIR MI? benim öyle kusmam falan yok hafif bulantım var çok sağlıklı besleniyorum sabah kahvaltısı ar öğün ve akşamları ekmek yemiyorum.. ama bu haptan sonra midem kazınmaya başladı yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım..???

Hamileliğin ilk üç ayı folik pulas kullanılıyor kan değerine göre demir ilacıda veriliyor. Aslında normal bile çıksa hamilelerin demire çok ihtiyacı oluyormuş bende o yüzden kullanıyorum Eğer demir ilacı iştahını açıyorsa gece aç karnına almanı tavsiye ederim. Sabah aç karnına miğdemi bulandırdığı için drum önerdi.

Kiloya fazla takılmayın arkadaşlar. İlk hamileliğimde 20 kilo almıştım sürekli bir şeyler yiyordum, boğazım hiç boş durmuyordu. Kızım doğdu ve hiç diyet yapmama rağmen 8 ayda eski kiloma indim. Dogum sonrası emzireceğim diye fazla yemeğe yüklenmez ve biraz da hareketli olursaniz kilolar veriliyor. Tabi hamileyken sağlıklı ve normal kilo almak çok daha iyidir ama fazla alanlarda fazla üzülmesinler sonradan biraz dikkatle o kilolar veriliyor.

ilkinde toplam 18 aldım 40+1 de doğum yaptım

bunda şuan 22 haftalığım kendi tartımda 3 kilo almış görünüyorum..dr un kini hiç sormayın.kıyafet,dolu mide,çizme derken alıp başını gidiyor valla

28+4 günlük hamileyim 9 kilo aldım ilk 5 ay her ay 1 kilo aldım ama 5. aydan sonra arttı 2şer almaya başladım. inşallah çok kilo almadan bitiririm bütün kilom göbeğimde bir basket topu gibi duruyor ama yinede hayatımda 50 kiloyu görmedim tartıda şimdi 58 im :2: inşalah verebilirm. tabi önceliğim oğlumun sağlığı

meraba kızlar ,ben 8 haftalık hamileyim.evde ve doktordaki kilo farkına bi açıklık getireyim isterseniz;normalde sabah yataktan kalkıp,tuvaletimizi yapıp ,iç çamaşırlarıyla tartıldığımız zaman (tabi ki aynı tartıda) anlamlı bir ölçüm elde ederiz bunun dışında gün içinde 1,2 kilo oynaması normal.bu arada ben 68 kiloyla hamile kaldım,bu benim için fazla bir kilo (boyum 165cm.)o sebepten araştırıp duruyorum ne yapmalıyım diye.en sonunda ilk üç ay mümkünse almamayı,ikinci üçay minimal seviyede almayı ve son trimestrede de yine minimal almayı hedefliyorum,umarım muvaffak olurum.sebze ,meyve tahıllarla süt ürünleri ve et balık rahatça ancak tatlı hamurişi gibi besin değeri az olan gıdalarıda mümkün olduğunca az almayı planlıyorum...ye bebeğe yarasın diyenlere çok kulak asmamalı bence,herkese güzel bir hamilelik dönemi diliyorum
...

Boyum 170, 67 kilo ile evlendim.Malum yeni evlenenler hep kilo alıyor 75 e cıktım.75 le hamile kaldım suan kilomda bi degişiklik yok.Henüz bebiş 5 haftalık.Bu kilo bile bana fazla geliyo bel agrılarım oluyor.Umarım bir sıkıntı yasamam..:2:

benim de 7.haftam ve henüz kilo alamadım ama bu ikinci hamilelik ve korkuyorum kilolar kalırsa diye.ilkinde 53le kaldım şimdi 57 ile.bakalım nasıl olucak.

İlk gebeliğim.28 haftalık hamileyim. 64 le hamile kaldım. 78 kiloyum. Aslında 14 kilo çok. Daha doğrusu beni şimdiden zorluyor, kuyruksokumu ve kalça ağrım yüzünden yürüyüşte yapamıyorum. Daha 3 ay var.biraz moralim bozuk. Allah sonumu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…