hamilelik boyunca kaç kilo aldınız.?....

Merhaba kızlar;
İlk üç ayda ne kadar almıştınız.Ben 3.aya yeni girdim, 2 kilo aldım ama miğdemde gasrtrit vardı şu nda da daha kötü hazımsızlık,ekşime çekiyorum.Bastımak için hep tuzlu kraker falan yemeye çalışıyorum.Ve birazda kabızlık var yani az çıkıyorum.Bu yüzden de tam kilo ne kadar aldım,ondan mı kaynaklanıtor bilemiyorum.
İlk üç ay için siz ne kadar almıştınız.?

nunuu canım benim.... ben ilk 3 hatta 4 ayımda kilo vermiştim...hazımsızlık kabızlığı tetıklıyor....miden için yediğin krakerler kabızlığını arttırıyor ve sağlıklı değil.... canım kuru kayısıları geceden suda ıslat, sabah içebilirsen önce suyunu iç,sora kayısıları ye... biraz düzelirsin... bide dr. mutlaka belirt durumunu bendede mide yanması ve ekşime vardı çok zor biliyorum ... rabbim hayırlısını versin biz anneler herşeye yavrularımız için katlanıyoruz...a.s.

Kızlar ben hamile falan değilim ama her ay kendimi hamile zannedip psikolojik olarak iştahım fena halde açıldığı için daha şimdiden 2 kilo aldım :) Bilmiyorum bi de hamile kalsam nolur??!!

Kızlar ben hamile falan değilim ama her ay kendimi hamile zannedip psikolojik olarak iştahım fena halde açıldığı için daha şimdiden 2 kilo aldım :) Bilmiyorum bi de hamile kalsam nolur??!!

ayy canım bende öyle her ay kendimi hamiş zannediyom ama hüsran tabi... rabbim bizide güldürecek inşallah bi gün ümitle bekliyorum....:a015:

arkadşalar ben tecrübesiz evli bi bayan olarak size bi şey sormak istiyorum.belki bu soruma gülenler olucak ama şimdi hani karın şişyo ya peki doğum yaptıktan sonra bi andamı iniyo iniyosa karın etimiz böyle buruş buruş olmuyomu ikincisi tekrardan eski halini almk için bi şeyler mi yapılıyo.anlatamdım belki idare edin.sevgilerle

CANIM BENİM HEMEN İNDİ SAYILIR... AMA ESKİDEN ANNELERİMİZ SÖYLERDİ KUM TORBASI KOYARLARMIŞ.
AYRICA BAZI DERİ YAPISI CATLAMAYA MÜSAYİT OLUYOR O ZAMAN DEFORMASYON OLABİLİYOR....
BİRDE DERİ YAPISI ÇOK ELESTİK OLANLAR VAR BEN ÖYLEYİM...
BENDE BİŞİ KALMADI BİKİNİ GİYEBİLİYORUM VE 47 KİLOYUM...
SEN BUNLARI DERT ETME ... BEBEK SAĞLIKLI OLSUN DA BİZ ÇATLAMAYA PATLAMAYA RAZIYIZ... KİLOLARADA... YETERKİ MELEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN.....

hürrem canım sağolasın. Valla bu miğdeyi napacaz böyle bende bilemiyrum.Çok canımı sıkıyor.inşallah fazla kilo almam.Kalıplar sağlam ,yoksa toplayamayız valla...

hürrem canım sağolasın. Valla bu miğdeyi napacaz böyle bende bilemiyrum.Çok canımı sıkıyor.inşallah fazla kilo almam.Kalıplar sağlam ,yoksa toplayamayız valla...

bişi değil tatlım seni çok ii anlıyorum... bende çok çektim bilirim ne fena bi durum olduğunu... bence canım sen,ben ve bizim gibi mide problemi olanlar fazla kilo almaz,alamaz....tekrar hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasib etsin....a.s.

ben ilk gebeliğmde çok kilo aldım 2. gebeliğim daha kilo almadım 2 aylık inşallah fazla almam.

13/14 gün sonra doğum yapıcam..58 kg la hamile kalmıştım..geçen ay 71 kiloydum şimdide 72 olmuşumdur heralde....off yaa offffffffff :1no2: senağlama

bende 50 kiloyla hamile kaldım
hamileliğim boyunca 15 kilo aldım
yani doğuma 65 kiloyla girdim
bebişim şimdi sekizbuçuk aylık ve benim kilomda 52.5 falan bende biraz göbüşten şikayetçiyim

bende 50 kiloyla hamile kaldım
hamileliğim boyunca 15 kilo aldım
yani doğuma 65 kiloyla girdim
bebişim şimdi sekizbuçuk aylık ve benim kilomda 52.5 falan bende biraz göbüşten şikayetçiyim

ya içim rahatladı inanki..çok sağol..ama nasıl bekliycem 8 ayyyy..ben napcam bu kilolarııı...bide ben hiç hamile kıyafetide almadım..kilolarım hep kalçamda ama..nerde bu 15 kilo kafayı yiycemmm-tatlicadiarzu-

:1shok::1shok::1shok::uhm::1ninca:-tatlicadiarzu-:tomato:

21 kilo aldım.53 ile başladım 74 le doğuma girdim. oğlum şuan 3 aylık.60 kiloyum.14 gitti,7 kilo fazlam var

ben hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum ve uzun süre diyetten sonra kabızlık problemim başlamıştı. bunun için doktor bana sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık bal karıştırılmış ılık su ve üzerine 2 kuru kayısı önerdi. çok yararını görmüştüm ama mide problemi olanlara yarar mı bilmem. diyetisyenimle temasım devam ediyor. henüz kilomda bir değişiklik yok ama kendimi tutmam gerektiğini biliyorum

Bende 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 15 haftalık hamileyim, hiç kilo almadım. İnşallah maksimum 10 kilo ile tamamlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…