E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
hamileliğim boyunca 15 kilo aldım.o 15 kilo yuda verdim :)
Merhaba kızlar;
İlk üç ayda ne kadar almıştınız.Ben 3.aya yeni girdim, 2 kilo aldım ama miğdemde gasrtrit vardı şu nda da daha kötü hazımsızlık,ekşime çekiyorum.Bastımak için hep tuzlu kraker falan yemeye çalışıyorum.Ve birazda kabızlık var yani az çıkıyorum.Bu yüzden de tam kilo ne kadar aldım,ondan mı kaynaklanıtor bilemiyorum.
İlk üç ay için siz ne kadar almıştınız.?
Kızlar ben hamile falan değilim ama her ay kendimi hamile zannedip psikolojik olarak iştahım fena halde açıldığı için daha şimdiden 2 kilo aldım :) Bilmiyorum bi de hamile kalsam nolur??!!
hamileliğim boyunca 15 kilo aldım.o 15 kilo yuda verdim :)
arkadşalar ben tecrübesiz evli bi bayan olarak size bi şey sormak istiyorum.belki bu soruma gülenler olucak ama şimdi hani karın şişyo ya peki doğum yaptıktan sonra bi andamı iniyo iniyosa karın etimiz böyle buruş buruş olmuyomu ikincisi tekrardan eski halini almk için bi şeyler mi yapılıyo.anlatamdım belki idare edin.sevgilerle
hürrem canım sağolasın. Valla bu miğdeyi napacaz böyle bende bilemiyrum.Çok canımı sıkıyor.inşallah fazla kilo almam.Kalıplar sağlam ,yoksa toplayamayız valla...
bende 50 kiloyla hamile kaldım
hamileliğim boyunca 15 kilo aldım
yani doğuma 65 kiloyla girdim
bebişim şimdi sekizbuçuk aylık ve benim kilomda 52.5 falan bende biraz göbüşten şikayetçiyim
benim durumum felakettttt 40 kilo aldım
ama nası aldım ben bile şaşıyorum ve kızım 3.100 gr dogdu olduğu gibi kendime yaramış yanii durum kötü 69 hamile kaldım 109 kilo dogumhaneye girdim kapıdan nasıl sığdım hatırlamıyorum daha yemi verebiliyorum 89 a düşebildim henüz allahtan boy var kurtarıyo en fen benim galima dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?