- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Merhaba kızlar;
İlk üç ayda ne kadar almıştınız.Ben 3.aya yeni girdim, 2 kilo aldım ama miğdemde gasrtrit vardı şu nda da daha kötü hazımsızlık,ekşime çekiyorum.Bastımak için hep tuzlu kraker falan yemeye çalışıyorum.Ve birazda kabızlık var yani az çıkıyorum.Bu yüzden de tam kilo ne kadar aldım,ondan mı kaynaklanıtor bilemiyorum.
İlk üç ay için siz ne kadar almıştınız.?
ben 28 kilo almıştım vermesi çok zor oluyor çok dikkat edin
Ben 37+2 günlük hamileyim ve 6.5 kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım şu 56.5 kiloyum 20 günümüz kaldı bakalım nolucak??
Dr.çok memnun canım bu durumdan örnek hamilelik işte kilo almadan da bebekler sağlıklı olabiliyor diyor hatta bebişim şu anda 3.150 gr.civarında ya hiç özel bişey yapmadım normalde de kilo alan bi yapım yok hatta zayıf hamileler çok kilo alıyor diyorlar ama bana öyle olmadı boyum 1.70 kilom 50 normal hayatıma devam ettim hatta elevit ve demir vitamini de kullanıyorum.Sanırım biraz şanslıyım bu konuda:lepi:
hamileliğin 6 ayda almaya başlamıştım,toplam 13 kilo aoldu,ama doğumda hepsi gitti...şuan azıcık göbecik kaldı,ama kilo olarak hamilelikten önceki kilodeyım :)
yine de vermem lazım biraz,ama çok zor oluyor...
ben hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum ve uzun süre diyetten sonra kabızlık problemim başlamıştı. bunun için doktor bana sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık bal karıştırılmış ılık su ve üzerine 2 kuru kayısı önerdi. çok yararını görmüştüm ama mide problemi olanlara yarar mı bilmem. diyetisyenimle temasım devam ediyor. henüz kilomda bir değişiklik yok ama kendimi tutmam gerektiğini biliyorum
28. haftadayım 53 ile başladım 64 kilo oldum 11 kilo. hep alınması gereken kilonun 1 kilo üstünde gidiyorum hayırlısı.....
Ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım. 62ydim 92yle doğuma girdim. Ama 1 sene sonra aynı kiloma geri döndüm. Şuan gene hamileyim 5 haftalık ve ben daha şimdiden 3 kiloyu garantiledim :icecream: Ben kilo almaktan korkmuyorum açıkçası. Hayatımda ilk kez o kadar kiloluydum ve korkunç bişeydim . 4 ay emzirebildim kızımı. Sonra zaten az yiyerek zayıfladım.
ben hamileliğime 60 kiloyla basladım 74le doguma gittim..su an verilmesi gereken 4-5 kilo daha var..çünkü bogazım hiç durmuyokaydirigubbakcemile3ama yavas yavas gidio kilolar dert etmeyin yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?