hamilelik boyunca kaç kilo aldınız.?....

canım ben 17 haftalık hamileyim henüz 1 kilo aldım benimde midemde gastirit var biraz sıkıntılı oluyor ama gaz sorunu çok yaşarsın ve bu yüzden ağrı çekersin ama kilona çok etki yapmaz yediklerine ve günlük aldığın su miktarına çok dikkat et birde gazlı olan şeylerden muhakkak uzak dur şimdiden hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün

arkadaşlar ben şuan 14 haftalığım 68 ile başladım ama çok aşermelerimden dolayı 9 kilo verdim şuan 59 kiloyum serum desteği görüyorum inş bir anca düzelirim.......

Ben 37+2 günlük hamileyim ve 6.5 kilo aldım 50 kilo ile hamile kaldım şu 56.5 kiloyum 20 günümüz kaldı bakalım nolucak??

Dr.çok memnun canım bu durumdan örnek hamilelik işte kilo almadan da bebekler sağlıklı olabiliyor diyor hatta bebişim şu anda 3.150 gr.civarında ya hiç özel bişey yapmadım normalde de kilo alan bi yapım yok hatta zayıf hamileler çok kilo alıyor diyorlar ama bana öyle olmadı boyum 1.70 kilom 50 normal hayatıma devam ettim hatta elevit ve demir vitamini de kullanıyorum.Sanırım biraz şanslıyım bu konuda:lepi:

hamileliğin 6 ayda almaya başlamıştım,toplam 13 kilo aoldu,ama doğumda hepsi gitti...şuan azıcık göbecik kaldı,ama kilo olarak hamilelikten önceki kilodeyım :)
yine de vermem lazım biraz,ama çok zor oluyor...

süper.. gerçektende çok şanslısın.. ben daha 10 haftanın içindeyim ve 2,5 kilo aldım .. çok korkuyorum....neden böle oldu anlamadım oysa çok dikkatliyim...nerede hata var anlamış değilim...bende 48 kilo ile başladım şimdi +2,5 kilo oldu...allah sonumu hayır etsin...

ne güzel .. maşallah canım.....ben bu gidişle sanırım çok kilo alacağım...çok endişeleniyorum...dr bile bana bu ne hız... hoooop dedi...ayy napıcam bilemiyorum...:uhm:

kimse benim eltim gibi olamazz kadın bütün haöileliği boyunca sadece 5 kilo aldı bebek 7aylık doğdu ve 2.700gr doğdu eltim doğuralı 9ay oldu tabi o hala kuruÇok üzgünüm çoook yani aynı kilosunda ben kaç kilo alırım bilmiyorum en son 68 idim:CüvCüv:

hamilelik öncesi 43 kiloydum doğuma kadar 14 kilo aldım 57 oldum, emziriken 2-3 kilo aldım, oğlum 2 yaşında,artık emzirmiyorum, ama şuan 41 kiloyum acilen kiloya ihtiyacım var ama alamıyorum, yardımcı olun önerileriniz....

ben tam 30 haftalığm 58 kiloyla başladım şuan 70 kiloyum... bir karnım var biraz surekli mide bulantıları yüzünden geri kaldığmı düşünüyorum bebekte biraz zayıftı dr dediğne göre.. :CüvCüv:kilo almak yada bebeğe yaraması için ne yemelimcokacimcoook

28. haftadayım 53 ile başladım 64 kilo oldum 11 kilo. hep alınması gereken kilonun 1 kilo üstünde gidiyorum hayırlısı.....

maşallah boncuk gözlüne....kuru kayısıyı suya koyarsan geceden ve sabak suyu ılıtıp içiersen ve üzerine şimiş kayısıları yersen çok faydasını görürsün.. mide problemim olduğu halde ben tüketiyorum sorun olmuyor...kaydirigubbakcemile3

Ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım. 62ydim 92yle doğuma girdim. Ama 1 sene sonra aynı kiloma geri döndüm. Şuan gene hamileyim 5 haftalık ve ben daha şimdiden 3 kiloyu garantiledim :icecream: Ben kilo almaktan korkmuyorum açıkçası. Hayatımda ilk kez o kadar kiloluydum ve korkunç bişeydim . 4 ay emzirebildim kızımı. Sonra zaten az yiyerek zayıfladım.

emzirme dönemindede hızlı kilo veriliyor... ama sen çok iyi vermişsin kilonu... inşallah bu hamileliğinde süper geçer ve sağlıkla kucaklarsın meleğini...:Saruboceq:

ben hamileliğime 60 kiloyla basladım 74le doguma gittim..su an verilmesi gereken 4-5 kilo daha var..çünkü bogazım hiç durmuyokaydirigubbakcemile3ama yavas yavas gidio kilolar dert etmeyin yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…