hamilelik boyunca kaç kilo aldınız.?....

toplamda 17 kilo alarak 70 kilo doğuma girdim kızım 3.400 doğdu. serumlar ve sezeryan sonrası vucudum okadar şişmişti ki eve geldiğimde 68 kilo idim. nasrettin hocanın kedi buysa ciğer nerde, ciğer buysa kedi nerde fıkrasına döndü halim.. . neyseki günden güne kilom düşmeye başladı. velhasıl herşey zamanla yoluna giriyor....

bende 16+3 gunluk hamileyim. bu kontrolumden bir oncekinde 65.700 idim, geçen hafta persembe gunu gittigimde ise 65.900 oldugumu gorduk nasil oldu bende anlamadim ama 200 gram almisim sadece ama çok mutluyum.. kaç kilo ile hamile kaldigimi maalesef bilemiyorum , bebek ise çok saglikli ve hersey yolunda çok sukur iste boyleee:)

hihi .kaydirigubbakcemile3. aynen öle.. zamanla herşey yoluna giriyor...kaydirigubbakcemile5

oyy maşallah tatlım.. RABBİM sağlıkla kucaklamayı nasib etsin inşallah... gerisi boş....

Selam Kızlar ben 48 kilo ile hamile kaldım 31+0 haftalık hamileyim şuanda 59 kiloyum son iki ayda çok fazla kilo alınıyormuş :) inş. çok almam ama önemli olan kızım ve benim sağlıklı olmam inş. veririm zamanlaa önemli olan can sağlığı hiçbirimiz bu güzel günleri kiloyu falan dert ederek kendimizi ve bebişimizi üzmeyelim :)) inş. herşey yolunda gider ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
benim durum farklı belki yol gösteren olur.88 kiloyum hamile kalmaktan korkuyorum.sağlıklı bi hamilelik geçiremem die korkuyorum.

oyy sadece 1 kilomu aldın ?:1shok:.. inanılmaz..
yok tatlım ya son aylarda öle sanıldığı gibi aşırı kilo alınmıyor.. ben almadım yani. ve bir çok arkadaşımmda almadı...
önemli olan dediğin gibi bebeklerimizin sağlıklı olması...opuyorumnanaktan

benim durum farklı belki yol gösteren olur.88 kiloyum hamile kalmaktan korkuyorum.sağlıklı bi hamilelik geçiremem die korkuyorum.

korkma tatlım benim.. hamile kaldığında dr sana ona göre bir beslenme pianı uygulayacak.. kuzenim de kilolu hamile kaldı ama sorunsuz tamamladı gebeliğini.. dr sözünden çıkmadı... çok tatlı ve sağlıklı bebeğimiz dünyaya geldi çok şükür.. ve şimdi inanki kuzenim hamile kaldığı kilonunda altında....opuyorumnanaktan

Hürremcim korkmana gerek yok. Kadınlarımızın geneli kilolu zaten. Benim kızkardeşim, 100 kiloyla, ablam 90, ben 92 kiloyla doğum yaptık. Çok şükür hamilelik döneminde herhangi bir problem yaşamadık. Canım 150 kiloda olsan hamile kalmaktan korkma, annelik duygusunu mutlaka tatmalı her kadın.

yokk tatlım yaa kusura bakmaa aklım hala sanırım 48-49 larda kaldı kaydirigubbakcemile3 59 kiloyum kaydirigubbakcemile3 çok tşk. ederim Şeniz

bende 27 haftalık hamileyim 53 ile kaldım şimdi 59'um çok mu aceba kendimi çok şişmiş gibi hissediyorum bi de doğumda kaç kilosu gider

34 haftalık hamileyim 68 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum 4 kilo aldım çokta yiyorum ama
kızıma yarıyo galiba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…