rahat bir hamilelikti benim hiç depresyonum olmadı ama doğum sonrası çok sıkıntılı bir süreç oluyor ve tam 40 gün sürüyor...Kizlar merhaba.
15 haftalik hamileyim. Ama o kadar mutsuzumki...tatile ailemin yanina geldik, memleketime gelince iyi olurum diyordum ama yine ayniyim. Surekli yatmak istiyorum, kimseyle konusasim yok, en sinir bozucu olani da esimden sogudum resmen. Herseyi batar oldu, ilgisinden boguluyorum, dokunmasina bile tahammulum yok. Mutsuz, suratsiz, cekilmez bir hamile oldum ciktim. Cok rahatsizim bu halimden. Boyle hissedenleriniz oldu mu gebelik doneminde? Gecici oldugunu umut ediyorum ve gecsin istiyorum...
Kizlar merhaba.
15 haftalik hamileyim. Ama o kadar mutsuzumki...tatile ailemin yanina geldik, memleketime gelince iyi olurum diyordum ama yine ayniyim. Surekli yatmak istiyorum, kimseyle konusasim yok, en sinir bozucu olani da esimden sogudum resmen. Herseyi batar oldu, ilgisinden boguluyorum, dokunmasina bile tahammulum yok. Mutsuz, suratsiz, cekilmez bir hamile oldum ciktim. Cok rahatsizim bu halimden. Boyle hissedenleriniz oldu mu gebelik doneminde? Gecici oldugunu umut ediyorum ve gecsin istiyorum...
ayyy kız beni güldürdün allah iyi etsin seni emi :)) huni takarım gezerim diyor ya :)) ayy benden doğum sonrası depresyonu çok duydum çok korkuyorum . zaten en ufak bişeyde içime kapanıyorum , hayatla bağlantımı kesiyorum . şuan daha çok nasıl doğuracam diye dört dönüyorum panik atak bastı , gece rüyalarıma giriyor . daha sekiz ay olmasına rağmen . ilk olunca böyle oluyor galiba tecrübesiz annelikte zor . o kadar isterdimki şöyle gamsızzz baykuşlardan olmayı :)Ben daha dogurmadan bu hale geldim, dogumdan sonra huniyi takar gezerim herhalde
Her hamilelikte oluyo canım gececek.benim kadar guzel hamilelik geciren yoktur sanırım.ne bi agrı ne bi sancı ne kotu bi ruh hali bunun en onemli etkeni. Hem okula gidiyordum bi yandan sınava hazırlanıyordum dusunun doguma gitmeden bir gun once bile dersanede derse girdim.kimse inanmıyou hamile olduguma.tabiii dogurdum ve lohusalık denen illetle tanıstım ne siz sorun ne ben soyliyim nasıl birşey oldugunuKizlar merhaba.
ahahahaha çok güldüm buna ya kızlar bugün benim hamiş moralimi düzelttiniz vala :)Ayh her yerim şiş şiş.. Allah belanı versin Namık git gözüm görmesin seni ! Vazgeçtim doğurmıcam çocuğu da ! yok çocuk mocuk bitti
Hamile hamile üstüme geliyorsun bi de uff çok kötüyüm
Ama ben ona kıyamam kiii bebişim o benim minicik popişi minicik ayakları olcakk yerim onu ben yerim
İyi ki yapmışız bebişi değil mi aşkımTamam sarılma git uff ya
Normal bunlar
Ay tatli da yiyorum ama abartiyorum malesefTatli birseyler yiyebilirsiniz abartmadan...olabiliyor...hormonlar degisiyor...temiz hava alin...olumlu dusunun...karninizda buyuyen canliyi unutmayin...
Ahahah cok iyi :)))Ayh her yerim şiş şiş.. Allah belanı versin Namık git gözüm görmesin seni ! Vazgeçtim doğurmıcam çocuğu da ! yok çocuk mocuk bitti
Ama ben ona kıyamam kiii bebişim o benim minicik popişi minicik ayakları olcakk yerim onu ben yerim
Normal bunlar
korkutmayın gözümü yaaaHer hamilelikte oluyo canım gececek.benim kadar guzel hamilelik geciren yoktur sanırım.ne bi agrı ne bi sancı ne kotu bi ruh hali bunun en onemli etkeni. Hem okula gidiyordum bi yandan sınava hazırlanıyordum dusunun doguma gitmeden bir gun once bile dersanede derse girdim.kimse inanmıyou hamile olduguma.tabiii dogurdum ve lohusalık denen illetle tanıstım ne siz sorun ne ben soyliyim nasıl birşey oldugunu
Ahahaha +15000 aynen böyle oluyuurrrAyh her yerim şiş şiş.. Allah belanı versin Namık git gözüm görmesin seni ! Vazgeçtim doğurmıcam çocuğu da ! yok çocuk mocuk bitti
Normal bunlar
bende ayniyim hic is yapasim yok hersey ustume geliyo en ufak bi sorunu buyuk bi problem haline getiriyorumKizlar merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?