Hamilelik deneyimi olanlar bi bakabilir mi

Zeytin_zey

Eren ❤️
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.869
3.026
63
32
Hanımlar şimdi şunu merak ediyorum, hamile oldugunuz ay, gebe kaldıgınızı henüz bilmediğiniz de ve adet olmanıza yakın tarihte adet olacakmışsınız gibi belirtiler yaşadınız mı, ama sonucunda gebe kalıp adetiniz gecikti mi. Örneğin benim adet günlerim yaklaştı, iştah artışı canımın tatlı çekmesi, huzursuzluk, göğüslerde hassasiyet vs var. Kesin adet olucam gibi geliyor. Ama gebelik de olma ihtimali olabilir mi bunu merak ediyorum siz yaşadınız mı benzer bi şey, bu soruyu şmdi hamile kalmamış olsam bile ilerleyen zamanda benzer durumu yaşarsam diye soruyorum

Belirtiler yaşadım..
olacakmış gibi ağrı kasik ağrısı falan hissettim. Ama adet olmadım. Gecikmeden sonra öğrendim.

Tabii ki … belirtiler aynı zaten kasık ağrısı hasta olacakmış gibi oluyor ama gelmiyor.

Benim göğüs hassasiyetim olmamıştı biraz da ordan anlamıştım ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler

Adetle aynı belirtiler zaten tek farkı adet olmuyon kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti iştah artışı

Ya diğer aylarda kendime odaklanmadıgım için mi farke etmiyordum bilmiyorum, böyle sanki regl olucam gibi ama yumurtalıklarımın rahmimin oldugu yer sürekli çalışıyor gibi, ya adet olucam ya gebelik tamam ama sanki önceden kendimin bu kadar farkında değilmişim bi tuhaflık var gibi, bakalım birkaç zamana Belli olur hanımlar sağ olun

Canim hemen hemen hersey ayni idi ama bikac farklilik vardi ben oldu galiba demistim farklardan dolayi..birisi wc ihtiyaci idi.surekli tuvaletteydim digeri degisik bi his bi agri tiktik atan birsey.birde bel.sirt agrisi..o zamanki whatsapp konusmalarimdan buldum sana fikir olur

Eklentiler

• IMG_20231029_002343.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20231029_002325.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20231029_002235.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20231029_002259.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 112
Ay teşekkür ederimm bi bakayım ortak bi şeyler var mı çıkıcak mı, olmasa da bilgi edinirim sonraki aylarda bakarım sağ olasın

Şey sorcam iğne gibi ağrılar böyle ara ara hafif hafif de hissettiriyomuydu kendini tek tarafta özellikle

Şey sorcam iğne gibi ağrılar böyle ara ara hafif hafif de hissettiriyomuydu kendini tek tarafta özellikle
Bunuda buldum cnm ilk belirtileri konustugumuz baslikta yazmisim detayli:)

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-29-01-29-03-640_com.android.chrome.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 103
Hamile kaldığım ay hiçbir belirti yaşamadım adetle ilgili

Erken gebelik testi yaptım negatifti. Yaşadıklarım zaten tam adet belirtileri gibiydi anlamam gerekiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…