- 30 Nisan 2023
- 2.869
- 3.026
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Şimdi şöyle, ben hamile kalmak için 15 20 gün soğan kürü kullandım, o benim adetimi geciktirdi. Gecikme yaşayınca ağrım oldu. Ama normalde hamile kalma düşüncem yokken regl olmama yakın sogan suyu içince rahat regl oluyordum onda sıkıntı yok. Bana sorun çıkaran 20 gün sürekli akşam sabah içmek.soğan suyu adet gelmesini sağlıyor diye biliyorum ve yapıp yapıp içiyorum yapmıyım mi yani? Geciktiriyor mu o
Anladımm çok teşekkür ederim o halde size danışayım en son 11.10.2023 tarihinde adet oldum normal bir adetti olmam gerekenden 2 gün önce oldum fakat bu ay 12 gün adetim gecikti 10. gün idrarda gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım belim, karnım ve göğüslerim ağrıyor regl olacak gibiyim fakat olamadım hamilelik ihtimali var mı? 10. günde yapılan testin yanılma ihtimali nedir? son 2 gündür soğan suyu yapıp içiyorum rezene içiyorum regl olabilmek için. Karın ağrım var dediğim gibiŞimdi şöyle, ben hamile kalmak için 15 20 gün soğan kürü kullandım, o benim adetimi geciktirdi. Gecikme yaşayınca ağrım oldu. Ama normalde hamile kalma düşüncem yokken regl olmama yakın sogan suyu içince rahat regl oluyordum onda sıkıntı yok. Bana sorun çıkaran 20 gün sürekli akşam sabah içmek.
Şimdi şöyle geç döllenme diye bir şey var, adet gecikmesinden sonra 5 10 gün içinde normalde çıkar testlerde. Ama ben açıkçası adet gecikmesi yaşayınca kan testi yaptırmayı daha doğru buluyorum. Bir de gebelik şüphesi olunca adet olacagınızı düşünüp bitki çayı adet söktürücü şeyler kullanmayın diyorlar sakıncalıymış. Her beden farklıdır ama benim adet gecikmem olunca, ben rahat ve uzun bir uyku çekiyorum egzersiz yapıyorum stresi azaltıyorum adetim daha erken geliyor bunlar sizde işe yararsa deneyin bence.Anladım b
Anladımm çok teşekkür ederim o halde size danışayım en son 11.10.2023 tarihinde adet oldum normal bir adetti olmam gerekenden 2 gün önce oldum fakat bu ay 12 gün adetim gecikti 10. gün idrarda gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım belim, karnım ve göğüslerim ağrıyor regl olacak gibiyim fakat olamadım hamilelik ihtimali var mı? 10. günde yapılan testin yanılma ihtimali nedir? son 2 gündür soğan suyu yapıp içiyorum rezene içiyorum regl olabilmek için. Karın ağrım var dediğim gibi
Erken gebelik testini yaptın yoksa kasetmi canımAnladım b
Anladımm çok teşekkür ederim o halde size danışayım en son 11.10.2023 tarihinde adet oldum normal bir adetti olmam gerekenden 2 gün önce oldum fakat bu ay 12 gün adetim gecikti 10. gün idrarda gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım belim, karnım ve göğüslerim ağrıyor regl olacak gibiyim fakat olamadım hamilelik ihtimali var mı? 10. günde yapılan testin yanılma ihtimali nedir? son 2 gündür soğan suyu yapıp içiyorum rezene içiyorum regl olabilmek için. Karın ağrım var dediğim gibi
kaset test al bi markaErken gebelik testini yaptın yoksa kasetmi canım
kaset test al bi marka
Bakalım ne almışkaset test al bi marka
al bi marka gebelik testine yaptım adet gecikmesinin 10. günü negatiftiBakalım ne almış
Ben erken gebelik almıştım 7gün geçmesine rağmen negatif sonuç çıkmıştı sonra kaset test aldım bir kaç gün sonra pozitif gördümal bi marka gebelik testine yaptım adet gecikmesinin 10. günü negatifti
Ben direkt kaset aldım negatif galiba sonuç doğru çünkü karın ve bel ağrım var olacak gibiyimBen erken gebelik almıştım 7gün geçmesine rağmen negatif sonuç çıkmıştı sonra kaset test aldım bir kaç gün sonra pozitif gördüm
Her beden farklı oluyor canım ya bende adet olucam sandım bel göğüs kasık ağrım çok fazlaydı adet sancısı gibi şuan 35 haftalık ikizlere hamileyimBen direkt kaset aldım negatif galiba sonuç doğru çünkü karın ve bel ağrım var olacak gibiyim
Maşallah darısı isteyenlerin başına üstelik bildiğim kadarıyla ikiz üçüz gibi durumlarda beta kanda da idrarda da olması gerekenden fazla yükseliyor ikiz olup 1 hafta geciken testte çıkmaması sanırım ilk testiniz bozukmuş. Sağlıkla doğsunlarrr...Her beden farklı oluyor canım ya bende adet olucam sandım bel göğüs kasık ağrım çok fazlaydı adet sancısı gibi şuan 35 haftalık ikizlere hamileyim
Sağol canım amin cümlemize bende öyle sanıyordum ama inan beta ilk kanda bile düşük çıkmıştı benim sonrada yükseldi bizde sasrmistkMaşallah darısı isteyenlerin başına üstelik bildiğim kadarıyla ikiz üçüz gibi durumlarda beta kanda da idrarda da olması gerekenden fazla yükseliyor ikiz olup 1 hafta geciken testte çıkmaması sanırım ilk testiniz bozukmuş. Sağlıkla doğsunlarrr...
sizin biraz nadir durumlardan olmuş o kısma girmem umarım çünkü zaten dediğim gibi ilişkiye girmiş bile sayılmam negatiflikte aldım olmadı 3 gün daha olmazsam tekrarlayıp yazacağım sonucu iyi akşamlar <3Sağol canım amin cümlemize bende öyle sanıyordum ama inan beta ilk kanda bile düşük çıkmıştı benim sonrada yükseldi bizde sasrmistk
Tmm cnm iyi gecelersizin biraz nadir durumlardan olmuş o kısma girmem umarım çünkü zaten dediğim gibi ilişkiye girmiş bile sayılmam negatiflikte aldım olmadı 3 gün daha olmazsam tekrarlayıp yazacağım sonucu iyi akşamlar <3
Yine negatif ama hala olmadım strestenmiş anlaşılanTmm cnm iyi geceler
Yine test yaptim yine negatif ama hala olmadım stresten gecikiyorum anlaşılansoğan suyu adet gelmesini sağlıyor diye biliyorum ve yapıp yapıp içiyorum yapmıyım mi yani? Geciktiriyor mu o
ZATEN gebelikle adet belirtileri aynı oluyor cunku adet dediğimiz olay zaten vucudun gebeliğe hazırlanmış halinin gebelik olmadıgı için yumurta ve rahim duvarının atılması olayı. yani kanama olana kadar vucut hamile gibi. ama gebelik yoksa aa hamile değilim ozaman bu bebek için hazırladıgım rahim dokusu ve yumurtayı atayım vucuttan demesi oluyor. her ay aynı durum . asıl ayırt edıcı şeyler normal döngü bitince baslıyor zaten mesela mide bulantısı. hep derler ya hamileliği öğrendim psikolojik heralde hemen basladı bulantım diye. aslında aşağı yukarı aynı zamanlarda baslıyor bulantı ama biz adet gecıkmesinden anladıgımız için sonra bulanmış gibi oluyor. yani anlıycagın adet belirtileri ile gebelik belirtileri hep aynııı. ( herkesin adet belirtisi aynı olmadıgı için gebelik belirtisi de aaynı olmuyor tabi) ben mesela her ay aynı adet belirtilerini bile yasamıyorum. mesela kol agrım olur hep ama bazen olmadıgı zamanlar da oluyor. umarım karısık olmamıstır. :)Hanımlar şimdi şunu merak ediyorum, hamile oldugunuz ay, gebe kaldıgınızı henüz bilmediğiniz de ve adet olmanıza yakın tarihte adet olacakmışsınız gibi belirtiler yaşadınız mı, ama sonucunda gebe kalıp adetiniz gecikti mi. Örneğin benim adet günlerim yaklaştı, iştah artışı canımın tatlı çekmesi, huzursuzluk, göğüslerde hassasiyet vs var. Kesin adet olucam gibi geliyor. Ama gebelik de olma ihtimali olabilir mi bunu merak ediyorum siz yaşadınız mı benzer bi şey, bu soruyu şmdi hamile kalmamış olsam bile ilerleyen zamanda benzer durumu yaşarsam diye soruyorum
Tüm belirtiler aynı zaten regl olacak gibi oluyorsun bu anlatılan belirtiler gebeliği öğrendikten haftalar sonra oluyor hatta geceliğin ileri aylarında tam regl tarihinde yine ağrın olabiliyor benim oldu doktorum rahmin alışkanlığından dediHanımlar şimdi şunu merak ediyorum, hamile oldugunuz ay, gebe kaldıgınızı henüz bilmediğiniz de ve adet olmanıza yakın tarihte adet olacakmışsınız gibi belirtiler yaşadınız mı, ama sonucunda gebe kalıp adetiniz gecikti mi. Örneğin benim adet günlerim yaklaştı, iştah artışı canımın tatlı çekmesi, huzursuzluk, göğüslerde hassasiyet vs var. Kesin adet olucam gibi geliyor. Ama gebelik de olma ihtimali olabilir mi bunu merak ediyorum siz yaşadınız mı benzer bi şey, bu soruyu şmdi hamile kalmamış olsam bile ilerleyen zamanda benzer durumu yaşarsam diye soruyorum
ben hamileliğimi öğrenmeden 2-3 ay önce sizin gibi aynı durumu yaşadım 10 gün geciktim hayatımda 3 gün bile gecikmemiştim. ama negatifti. kan verdim o da negatif. sonra adet gördüm. doktora gittim muayeneye hiçbir problem yok dedi. psikolojik olabilir dedi. yani hayatım boyunca hiç yaşamadığım bişeydi ondan 2-3 ay sonra da gerçekten hamile kaldım. o dönem araştırırken birkaç yerde rahim kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir diye de okumuştum.Yine test yaptim yine negatif ama hala olmadım stresten gecikiyorum anlaşılan
Merhaba bugün 16. Gecikme günümde adetim geldi fakat cok az az geliyor bu hamile olmadigimi artik kanitlar mı artık 9. Günde idrarda gebelik testi yaptim oda negatif cikmistiben hamileliğimi öğrenmeden 2-3 ay önce sizin gibi aynı durumu yaşadım 10 gün geciktim hayatımda 3 gün bile gecikmemiştim. ama negatifti. kan verdim o da negatif. sonra adet gördüm. doktora gittim muayeneye hiçbir problem yok dedi. psikolojik olabilir dedi. yani hayatım boyunca hiç yaşamadığım bişeydi ondan 2-3 ay sonra da gerçekten hamile kaldım. o dönem araştırırken birkaç yerde rahim kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir diye de okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?